Věřit nebo nevěřit příteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
16.4.14 14:36

Ono je to všechno mnohem složitější. Já si ho vážím, nechci ho jen tak pustit k vodě. Chodil se mnou i když mezi námi byly opravdu velké finanční rozdíly. Já žila v domě, kde odpojili elektřinu, všude byl bordel. On zase žije v nadstandartu. Nebyl namyšlený, nenechal mě kvůli toho, když zjistil jak to u nás chodí. Tlačil na své rodiče, aby mě vzali k sobě, abych mohla utéct od domácího násilí, které tam bylo díky máminému ex. Jsem mu opravdu za hodně věcí moc vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.4.14 14:37
@Pyrana píše:
A ty jsi s typkem, ktery ma problemy s erekci, velikosti a vernosti??

Probel s erekci a velikosti pro mě problem opravdu není. Já mám sex až na posledním místě dá se říct. Pro mě jsou na něm mnohem důležitější věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.14 14:54

@jaaaaaana

Tak, tak, souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
16.4.14 14:57

Dala bych tomu cas a uvidis..ale ver, ze se nezmeni :nevim: Nevim co tady cekas za radu, podle psani se s nim nerozejdes a cenu to s tim opravdu nema, akorat ztracis cas a nervy :nevim: Kazdopadne preju hodne stesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
16.4.14 15:12

@Eva720 trpíš syndromem oběti a máš tendenci být vděčná svému „vysvoboditeli“, i když ti ubližuje. Problémy řešíš jako dítě (pomiň) viz ten facebook. Vážně chceš svoje mládí, případně i další život trávit v takové nejistotě? Pomohl ti fajn, tak si s ním promluv a vyložte si karty, řekni mu, že jsi mu vděčná, ale nevěru a to, že ti ubližuje, mu tolerovat nebudeš. A on to buď bude respektovat, nebo ne a pak musíš mít odvahu to ukončit. Buď trochu hrdá a měj se ráda. Žádnou hrou na „virtuální nápadníky“ to fakt nevyřešíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
16.4.14 15:22
@Eva720 píše:
Probel s erekci a velikosti pro mě problem opravdu není. Já mám sex až na posledním místě dá se říct. Pro mě jsou na něm mnohem důležitější věci.

Tak to nech být a nepátrej. Nic ti na něm v podstatě nevadí, jestli ti zahne tak ať zahne. Když to nebudeš vědět, nebude tě to trápit. On s jeho podměrečností a špatnou erekcí maximálně utrží nějaký výsměch a pak přileze. K tomu u něj bydlíš a bez něj jsi na ulici. Jestli si spolu jinak rozumíte, tak ho nech žít s jeho koníčkem. Jestli se ti to takhle nelíbí, tak odejdi a žij si po svém. Ale asi budeš na ulici. Tak si vyber.

• Citovat
  • Upravit
32
16.4.14 15:25
@Kobliha51 píše:
Tak to nech být a nepátrej. Nic ti na něm v podstatě nevadí, jestli ti zahne tak ať zahne. Když to nebudeš vědět, nebude tě to trápit. On s jeho podměrečností a špatnou erekcí maximálně utrží nějaký výsměch a pak přileze. K tomu u něj bydlíš a bez něj jsi na ulici. Jestli si spolu jinak rozumíte, tak ho nech žít s jeho koníčkem. Jestli se ti to takhle nelíbí, tak odejdi a žij si po svém. Ale asi budeš na ulici. Tak si vyber.

No shrnula jsi to v kostce, tak jak to je. Nevadí mi na něm nic, nevěru si líbit nenechám, ale zase na druhou stranu nemám kam jít. Takže i kdyby to udělal, tak s ním momentálně budu muset zůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
16.4.14 15:27

@Eva720
zakladatelko, ve 20-ti letech opravdu nemůžeš mluvit o vážnosti vztahu. Někam si svůj příspěvek ulož, za 20 let se mu budeš smát. Pokud tvůj vážný přítel chatuje vesele na netu a flirtuje, možná i spí s každým, kdo dýchá, tak je tu pár scénářů:
1/ vykašli se na něj
2/ vykašli se na něj - máš spoustu času na kvalitní partnerský vztah
3/ vykašli se na něj
4/ zůstaň s ním a za pár měsíců, let tě opustí kvůli někomu jinému
4/ zůstaň s ním a za pár měsíců, let to nevydržíš a opustíš ho, nedej Bože s ním otěhotníš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
16.4.14 15:40

@Eva720 je ti 20. Je hezké, že ti pomohl z bryndy, ale jedna věc je pomoc, druhá věc je nevěra. Kdybys byla mamina od rodiny, kdybyste měli společné závazky, řeknu, ať zkoušíte na svém vztahu pracovat, on na svém sebevědomí… Ale žádné společné závazky nemáte. Ve 20 jsi svobodná holka, která má být obletovaná a bezvýhradně milovaná a ne řešit, že partner hledá ženský po netu na schůzky.
Vím, že se to snadno řekne, ale uvědom si, že tenhle toho nenechá, nechal by toho už když jsi na něj nalíčila tu past. Bude se to periodicky opakovat, až se doopravdy třeba dostaneš do pasti třeba jako těhotná. Nezkomplikuj si život s člověkem, který ti bude ubližovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
16.4.14 18:54

No, nevím, jestli bych se ohledně nevěry spoléhala pouze na to, že ho má malýho a pořádně mu nestojí a že tudíž žádné nemůže vyhovovat a nakonec přileze :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5077
16.4.14 19:03
@Eva720 píše:
Třeba se jeho žárlením na mě trochu uklidní, když nebude myslet na své ženské, ale na to, co bych mohla já kde s kým dělat.

Zatím se mi pokaždé potvrdila moje teorie, že ti největší žárlivci mají sami máslo na hlavě a podvádí.
Hele, jsi mladá, máš život před sebou, tak proč ztrácet čas s takovým nevyrovnaným zamindrákovaným pitomcem. Má tě jako svoji jistotu doma a na koleji si užívá. Až se jednou bude chtít usadit, věř tomu, že s tebou to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
16.4.14 19:03
@Eva720 píše:
Třeba se jeho žárlením na mě trochu uklidní, když nebude myslet na své ženské, ale na to, co bych mohla já kde s kým dělat.

Jenže na tomhle je dost nešťastné zakládat vztah. Měl by si tě vážit a mít tě rád proto, jaká jsi, a ne pod hrozbou toho, že by mu někdo lezl do zelí.
Krom toho je ti asi zřejmé, že takhle to nejde praktikovat do konce vašich sluncem zalitých dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.4.14 19:11
@Laaja píše:
Zatím se mi pokaždé potvrdila moje teorie, že ti největší žárlivci mají sami máslo na hlavě a podvádí.
Hele, jsi mladá, máš život před sebou, tak proč ztrácet čas s takovým nevyrovnaným zamindrákovaným pitomcem. Má tě jako svoji jistotu doma a na koleji si užívá. Až se jednou bude chtít usadit, věř tomu, že s tebou to nebude.

Já nevím, jestli si užívá. Nevidím mu do hlavy, ani do pokoje. Nemůžu vědět, jestli je s klukama na pivě, nebo někde jinde. Jsou to moje domněnky, nemám žádné důkazy proti němu. Mám jen starý email, který jsem si s ním kdysi psala a od té doby nic určitého. To, že mluví rád o sexu je pravda, je schopný o tom mluvit kdekoliv s kýmkoliv, je to trošku takový úchylák v tomto… :D takže nevím, jestli opravdu jen na netu nevykecává s holkama o těchto věcech.. od té doby, co jsem ho nachytala jsem neviděla, že by nějakou někam zval, jen si s nimi píše. Asi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
16.4.14 19:34

Jestli má sexuální problémy, měl by je řešit s odborníkem a ne si honit ego pod rouškou anonymity na chatech. K tobě utíká proto, že tě má jistou. A co z toho může vzniknout? Dokud budeš hodná, budeš vše tolerovat, bude v pohodě. Jakmile tě to časem přestane bavit, a rozhodneš se jednat, bude už pozdě - jak to, že z hodné holky je najednou někdo, kdo se hodlá vzbouřit? A bude na problém zaděláno. On si bude muset dál dokazovat, že není méněcenný (což u chlapů s problémy se svou „chloubou“ je nasnadě), takže tě začne ponižovat (což samozřejmě dělá už teď), a ve své sobeckosti se může stát i tyranem…jen se podívej, kolik tyranů se chová na první pohled jako milující, pozorný partner, a co pak dokážou…utíkala bych pryč, varovné signály jsou tady už teď…a u sebe bych začala pracovat na své hrdosti a sebeúctě - vím, že to ve 20 není lehké, vím co jsou růžové brýle zamilovanosti, ale podívat se realitě a pravdě do tváře za to stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.4.14 19:41

@Mama11
Ja se bouřim už teď, takže ho to nemůže překvapit. Rozhodně hodná a tolerující nejsem. I když asi hodná jsem. Neumím zařvat, hádky končí tím, že se odmlčím než abych poslouchala, jak je někdo nepříčetný. Asi se musím naučit ukázat, že se taky umím naštvat a hodně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí