Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eva720 No jo, ale možná taky protože se na koleji vyblbne. Nesnesla bych život ve vztahu, kdy tomu druhému nevěřím… což ty očividně nevěříš, když mu hrabeš do věcí.
Podle mne maji takovi muzi potrebu si neco dokazovat, proto, ze maji, ve svych ocich,„handicap“. O to urputnejsi jsou to lovci, i kdyz casto jen teoretici.
Asi ho mas rada, ale on si Te zjevne nevazi. S takovym planovat budoucnost nema prilis smysl.
No nevím…pokud ještě jinou neměl…je možné, že si do něj rýpnou i kamarádi, že když je s Tebou, že si tolik neužije, jako oni - volní… ![]()
A co se velikosti týká, tak jsem měla kluka, který ho měl fakt maličkatýho
A byl to největší hřebec široko daleko, právě protože ho to trápilo, tak tím sobě (i okolí) dokazoval svoje kvality ![]()
@jaaaaaana píše:
Podle mne maji takovi muzi potrebu si neco dokazovat, proto, ze maji, ve svych ocich,„handicap“. O to urputnejsi jsou to lovci, i kdyz casto jen teoretici.
Asi ho mas rada, ale on si Te zjevne nevazi. S takovym planovat budoucnost nema prilis smysl.
Přesně tak
Bohužel i prakticky. Já husa jsem si právě myslela, že se s tímhle nikde chlubit nebude a věřila jsem mu… no podved mě kde se dalo ![]()
@Vermion píše:
No nevím…pokud ještě jinou neměl…je možné, že si do něj rýpnou i kamarádi, že když je s Tebou, že si tolik neužije, jako oni - volní…
Přesně tohle si myslím taky.
@radkka píše:
Přesně takBohužel i prakticky. Já husa jsem si právě myslela, že se s tímhle nikde chlubit nebude a věřila jsem mu… no podved mě kde se dalo
Jestli tě tak miluje, jak ti píše, tak nebude zkoušet začínat si s jinýma, jen aby si něco dokázal. Pryč od něj.
Bydlete spolu dal..ale jako kamaradi, co s takovym a proc se trapit hned ve „20“?
nakonec muzes mu i ty dokazat, ze i jini chlapi maji o tebe zajem, ale to zu jsou takove ty hratky ve vztahu typu KDO-Z Koho a to stejne nekonci slavne.No a k te velikosti - na to bych zase az tak nespolehala, nevadi to tobe, nebude vadit ani jine
A ty tve kontroly a hlidani ho, myslis, jak dlouho si to necha libit? A jestli si takhle vypisuje s jinyma- vazne to chces porad resit??? Nac? Vis, male problemy ve vztahu nadelaji tolik trhlinek, ze je tam nakonec takova dira a roky mladi v p. rdeli ![]()
No… už to vidím v barvách: „Ahoj holky, anonymně, mám tříleté dost akční dítě a ještě nespavé miminko, takže jsem v jednom kole. V poslední době doma šílené hádky, já prostě nemám sílu na sex jako kdysi, manžel mi vyčítá i málo péče o něj, ale doma mi s ničím nepomůže. Nedávno jsem mu jen tak mimochodem zkontrolovala mail a zjistila jsem, že si s někým píše a schází se. OK, dělával to ještě na škole, ale mysela jsem, že se změní. Holky, co mám dělat? jsem na něm závislá, bydlíme v jeho bytě, já nemám vzdělání, nedostudovala jsem, protože jsem otěhotněla…“
Já asi stále čekám na zásah bleskem. Až se opravdu jednou někde provalí, že to udělal. Zatím ten důkaz nemám. Už jsem se s ním jednou kvůli toho málem rozešla, teda já mu volala, když byl s fotbalem na zápase v Praze a chtěla jsem to ukončit. Hystericky se mi rozbrečel v hospodě před celým týmem a prosil mě, abych to nedělala, že mě hrozně moc miluje. Smějí se mu do teď a to jsou tři měsíce od té doby, kdy jsem mu volala. Volal a psal mi co 10min, jestli budu stále doma, až přijede. Že se bojí, že odejdu a nebudu tam.
@Emilie píše:
No… už to vidím v barvách: „Ahoj holky, anonymně, mám tříleté dost akční dítě a ještě nespavé miminko, takže jsem v jednom kole. V poslední době doma šílené hádky, já prostě nemám sílu na sex jako kdysi, manžel mi vyčítá i málo péče o něj, ale doma mi s ničím nepomůže. Nedávno jsem mu jen tak mimochodem zkontrolovala mail a zjistila jsem, že si s někým píše a schází se. OK, dělával to ještě na škole, ale mysela jsem, že se změní. Holky, co mám dělat? jsem na něm závislá, bydlíme v jeho bytě, já nemám vzdělání, nedostudovala jsem, protože jsem otěhotněla…“![]()
![]()
Jo, jo tak nějak to za pár let bude.
@svycarka píše:
Bydlete spolu dal..ale jako kamaradi, co s takovym a proc se trapit hned ve „20“?nakonec muzes mu i ty dokazat, ze i jini chlapi maji o tebe zajem, ale to zu jsou takove ty hratky ve vztahu typu KDO-Z Koho a to stejne nekonci slavne.No a k te velikosti - na to bych zase az tak nespolehala, nevadi to tobe, nebude vadit ani jine
A ty tve kontroly a hlidani ho, myslis, jak dlouho si to necha libit? A jestli si takhle vypisuje s jinyma- vazne to chces porad resit??? Nac? Vis, male problemy ve vztahu nadelaji tolik trhlinek, ze je tam nakonec takova dira a roky mladi v p. rdeli
On neví, že to čtu. Já se jen tak sem tam podívám, jestli náhodou někde neulítl, protože ta 100% důvěra tady už prostě není. Jinak jsem teď tak trochu využila kamaráda, aby mi psal na fb často, aby ten můj začal žárlit. Ví, že ho miluju a nechci o něj přijít, ví, že nemám kam jít. Myslím si, že si je mnou moc jistý, že i kdyby uletěl někde, tak že stejně s ním zůstanu. To mu chci právě vytlouct z hlavy.