Věřit nebo nevěřit příteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
16.4.14 13:55

@Eva720 No jo, ale možná taky protože se na koleji vyblbne. Nesnesla bych život ve vztahu, kdy tomu druhému nevěřím… což ty očividně nevěříš, když mu hrabeš do věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
16.4.14 13:57

Podle mne maji takovi muzi potrebu si neco dokazovat, proto, ze maji, ve svych ocich,„handicap“. O to urputnejsi jsou to lovci, i kdyz casto jen teoretici.
Asi ho mas rada, ale on si Te zjevne nevazi. S takovym planovat budoucnost nema prilis smysl.

• Citovat
  • Upravit
3733
16.4.14 13:58

No nevím…pokud ještě jinou neměl…je možné, že si do něj rýpnou i kamarádi, že když je s Tebou, že si tolik neužije, jako oni - volní… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.4.14 13:58

A co se velikosti týká, tak jsem měla kluka, který ho měl fakt maličkatýho :oops: :mrgreen: :mrgreen: A byl to největší hřebec široko daleko, právě protože ho to trápilo, tak tím sobě (i okolí) dokazoval svoje kvality :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.4.14 13:59
@jaaaaaana píše:
Podle mne maji takovi muzi potrebu si neco dokazovat, proto, ze maji, ve svych ocich,„handicap“. O to urputnejsi jsou to lovci, i kdyz casto jen teoretici.
Asi ho mas rada, ale on si Te zjevne nevazi. S takovym planovat budoucnost nema prilis smysl.

Přesně tak :pankac: Bohužel i prakticky. Já husa jsem si právě myslela, že se s tímhle nikde chlubit nebude a věřila jsem mu… no podved mě kde se dalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.4.14 13:59
@Vermion píše:
No nevím…pokud ještě jinou neměl…je možné, že si do něj rýpnou i kamarádi, že když je s Tebou, že si tolik neužije, jako oni - volní… :think:

Přesně tohle si myslím taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
16.4.14 14:00
@radkka píše:
Přesně tak :pankac: Bohužel i prakticky. Já husa jsem si právě myslela, že se s tímhle nikde chlubit nebude a věřila jsem mu… no podved mě kde se dalo :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210

Jestli tě tak miluje, jak ti píše, tak nebude zkoušet začínat si s jinýma, jen aby si něco dokázal. Pryč od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626

Bydlete spolu dal..ale jako kamaradi, co s takovym a proc se trapit hned ve „20“? ;) nakonec muzes mu i ty dokazat, ze i jini chlapi maji o tebe zajem, ale to zu jsou takove ty hratky ve vztahu typu KDO-Z Koho a to stejne nekonci slavne.No a k te velikosti - na to bych zase az tak nespolehala, nevadi to tobe, nebude vadit ani jine :nevim: A ty tve kontroly a hlidani ho, myslis, jak dlouho si to necha libit? A jestli si takhle vypisuje s jinyma- vazne to chces porad resit??? Nac? Vis, male problemy ve vztahu nadelaji tolik trhlinek, ze je tam nakonec takova dira a roky mladi v p. rdeli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.4.14 14:01

No… už to vidím v barvách: „Ahoj holky, anonymně, mám tříleté dost akční dítě a ještě nespavé miminko, takže jsem v jednom kole. V poslední době doma šílené hádky, já prostě nemám sílu na sex jako kdysi, manžel mi vyčítá i málo péče o něj, ale doma mi s ničím nepomůže. Nedávno jsem mu jen tak mimochodem zkontrolovala mail a zjistila jsem, že si s někým píše a schází se. OK, dělával to ještě na škole, ale mysela jsem, že se změní. Holky, co mám dělat? jsem na něm závislá, bydlíme v jeho bytě, já nemám vzdělání, nedostudovala jsem, protože jsem otěhotněla…“

:nevim: :think: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.4.14 14:01
@Vermion píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jsem ráda, že tě moje neštěstí baví! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.4.14 14:02

Já asi stále čekám na zásah bleskem. Až se opravdu jednou někde provalí, že to udělal. Zatím ten důkaz nemám. Už jsem se s ním jednou kvůli toho málem rozešla, teda já mu volala, když byl s fotbalem na zápase v Praze a chtěla jsem to ukončit. Hystericky se mi rozbrečel v hospodě před celým týmem a prosil mě, abych to nedělala, že mě hrozně moc miluje. Smějí se mu do teď a to jsou tři měsíce od té doby, kdy jsem mu volala. Volal a psal mi co 10min, jestli budu stále doma, až přijede. Že se bojí, že odejdu a nebudu tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.4.14 14:02
@Emilie píše:
No… už to vidím v barvách: „Ahoj holky, anonymně, mám tříleté dost akční dítě a ještě nespavé miminko, takže jsem v jednom kole. V poslední době doma šílené hádky, já prostě nemám sílu na sex jako kdysi, manžel mi vyčítá i málo péče o něj, ale doma mi s ničím nepomůže. Nedávno jsem mu jen tak mimochodem zkontrolovala mail a zjistila jsem, že si s někým píše a schází se. OK, dělával to ještě na škole, ale mysela jsem, že se změní. Holky, co mám dělat? jsem na něm závislá, bydlíme v jeho bytě, já nemám vzdělání, nedostudovala jsem, protože jsem otěhotněla…“:nevim: :think: :nevim:

:pankac: Jo, jo tak nějak to za pár let bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.4.14 14:03

@Eva720 Takže ještě ke všemu je nevyrovnaná hysterka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.4.14 14:04
@svycarka píše:
Bydlete spolu dal..ale jako kamaradi, co s takovym a proc se trapit hned ve „20“? ;) nakonec muzes mu i ty dokazat, ze i jini chlapi maji o tebe zajem, ale to zu jsou takove ty hratky ve vztahu typu KDO-Z Koho a to stejne nekonci slavne.No a k te velikosti - na to bych zase az tak nespolehala, nevadi to tobe, nebude vadit ani jine :nevim: A ty tve kontroly a hlidani ho, myslis, jak dlouho si to necha libit? A jestli si takhle vypisuje s jinyma- vazne to chces porad resit??? Nac? Vis, male problemy ve vztahu nadelaji tolik trhlinek, ze je tam nakonec takova dira a roky mladi v p. rdeli ;)

On neví, že to čtu. Já se jen tak sem tam podívám, jestli náhodou někde neulítl, protože ta 100% důvěra tady už prostě není. Jinak jsem teď tak trochu využila kamaráda, aby mi psal na fb často, aby ten můj začal žárlit. Ví, že ho miluju a nechci o něj přijít, ví, že nemám kam jít. Myslím si, že si je mnou moc jistý, že i kdyby uletěl někde, tak že stejně s ním zůstanu. To mu chci právě vytlouct z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí