Věřit nebo nevěřit příteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3733
16.4.14 14:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.4.14 14:05
@Emilie píše:
No… už to vidím v barvách: „Ahoj holky, anonymně, mám tříleté dost akční dítě a ještě nespavé miminko, takže jsem v jednom kole. V poslední době doma šílené hádky, já prostě nemám sílu na sex jako kdysi, manžel mi vyčítá i málo péče o něj, ale doma mi s ničím nepomůže. Nedávno jsem mu jen tak mimochodem zkontrolovala mail a zjistila jsem, že si s někým píše a schází se. OK, dělával to ještě na škole, ale mysela jsem, že se změní. Holky, co mám dělat? jsem na něm závislá, bydlíme v jeho bytě, já nemám vzdělání, nedostudovala jsem, protože jsem otěhotněla…“:nevim: :think: :nevim:

Tak takhle dopadnou opravdu nechci. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.4.14 14:06
@Eva720 píše:

Ale nesměřuješ nikam jinam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.4.14 14:06
@Vermion píše:
@radkka :hug: :hug: :andel: :kytka:

No proto! :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.4.14 14:10

Třeba se jeho žárlením na mě trochu uklidní, když nebude myslet na své ženské, ale na to, co bych mohla já kde s kým dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
16.4.14 14:11
@Eva720 píše:
On neví, že to čtu. Já se jen tak sem tam podívám, jestli náhodou někde neulítl, protože ta 100% důvěra tady už prostě není. Jinak jsem teď tak trochu využila kamaráda, aby mi psal na fb často, aby ten můj začal žárlit. Ví, že ho miluju a nechci o něj přijít, ví, že nemám kam jít. Myslím si, že si je mnou moc jistý, že i kdyby uletěl někde, tak že stejně s ním zůstanu. To mu chci právě vytlouct z hlavy.

Nechapu, co mu chces vytlouct z hlavy, ze kdyz uleti, ze s nim zustanes? Na to ma slouzit ten kamarad naFB?‚no nevim,‘jestli je to taktika na napravu zaletnika

• Citovat
  • Upravit
7626
16.4.14 14:12
@Eva720 píše:
On neví, že to čtu. Já se jen tak sem tam podívám, jestli náhodou někde neulítl, protože ta 100% důvěra tady už prostě není. Jinak jsem teď tak trochu využila kamaráda, aby mi psal na fb často, aby ten můj začal žárlit. Ví, že ho miluju a nechci o něj přijít, ví, že nemám kam jít. Myslím si, že si je mnou moc jistý, že i kdyby uletěl někde, tak že stejně s ním zůstanu. To mu chci právě vytlouct z hlavy.

ja ti nevim…rict neco ve stylu- takovych lasek jeste bude je pomerne scestne, ikdyz se spetkou pravdy.Sama na to prijdes, jakym smerem tento vztah hnat a jestli stoji za to ;) Hlavne to prosim te neslepuj miminem :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.4.14 14:13
@Eva720 píše:
Třeba se jeho žárlením na mě trochu uklidní, když nebude myslet na své ženské, ale na to, co bych mohla já kde s kým dělat.

8o 8o Tobě není pomoci holka, ale co, každý si musí hubu rozbít sám, hlavně aby v tom nebyly děti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.4.14 14:13
@jaaaaaana píše:
Nechapu, co mu chces vytlouct z hlavy, ze kdyz uleti, ze s nim zustanes? Na to ma slouzit ten kamarad naFB?‚no nevim,‘jestli je to taktika na napravu zaletnika

Nic lepšiho mě nanapadlo. Zkouším alespoň něco, nerada bych o něj přišla. Pokud by to šlo, což asi nepůjde.. :/ tak bych ho napravila. Ale to, že chlapi nejdou napravit to vím. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.4.14 14:14
@svycarka píše:
ja ti nevim…rict neco ve stylu- takovych lasek jeste bude je pomerne scestne, ikdyz se spetkou pravdy.Sama na to prijdes, jakym smerem tento vztah hnat a jestli stoji za to ;) Hlavne to prosim te neslepuj miminem :jazyk: :mrgreen:

To určitě ne! :) Když nevím, jestli mi někdy někam neuteče, tak rozhodně si s ním nebudu dělat nějaké závazky. Jakékoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.4.14 14:17

@Eva720 A proč s ním chceš být, když nevíš, jestli ti nikam neuteče? Až přijde na to, že mu tam lezeš a začne všechno mazat, budeš se cítit líp? Uvěříš mu, uděláš si s ním dítě a pak přijde to co už tu bylo napsáno… Myslíš, že když po tak krátkém vztahu má chut zkusit jinou, tak po dvaceti letech to nebude ještě horší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.4.14 14:20
@Eva720 píše:

Já tady nechci kázat nějaké feministické řeči, ale v první řadě opravdu musíš myslet na sebe coby ženskou. Na zadní vrátka, aby ses do týhle situace nedostala. A začít tím, že
za á - si zajistím dostatečný příjem vzděláním a následně kariérou (respektive nějakou praxí)
za bé - nebudu vytvářet situace, kdy jsem na někom závislá - i třeba co se týče společně trávených chvil (respektive těch netrávených a strávených v neklidu, CO ASI DĚLÁ)
za cé - pokud si začnu budovat vážný vztah, tak s někým, kdo nemá zásadní charakterové vady - místo toho, že budu věřit, že se jich zbaví.
za dé - pokud jsou za á, bé i cé ( :nevim: :roll: :nevim: ) splněny a já se ženu do svatby, tak upravím majetkové vztahy nikoli per huba.
za é - dítě si naplánuju (pokud to lze) v realitě (je to nádhera, když to všechno klape, a je to jeden velkej průser, když cokoli neklape) a nikoli s vizí, že to bude tak, jak si ty představuješ (nebo jak to funguje u sousedů, rodičů… )

Kdykoli se může stát cokoli, nepřeji to nikomu, ale jeden pak může být připravený, mít nějakou zálohu, neviset ve vzduchoprázdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
16.4.14 14:21

Ptáš se jestli věřit, ale už dávno mu nevěříš…žít v takové nejistotě, no to by mě asi brzo kleplo :zed: Navíc, když mu nestačilo, že si ho u toho už jednou načapala a nepoučil se, tak ho pusť k vodě a taky si jdi užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.4.14 14:24

nemela bys mit ve svem veku jine starosti??

A ty jsi s typkem, ktery ma problemy s erekci, velikosti a vernosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
16.4.14 14:25
@Eva720 píše:
To určitě ne! :) Když nevím, jestli mi někdy někam neuteče, tak rozhodně si s ním nebudu dělat nějaké závazky. Jakékoliv.

Kazdej ti muze nekdy nekam utect ;) byt tebou necham to tak a jedu si podle sveho- Doma se strat jen o svoje, nespat s nim, volny cas naplanovat bez nej…proste bych mu to neulehcila tim, ze on vi, ze ja vim.Bud se k necemu pohne, nebo ne.ale obavam se, ze na takovy rozsah uvedomneni si zodpovednost za vztah jeste nema vek(nijak ve zlem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí