Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky prosím o radu, jak řešit velmi nepříjemnou situaci. Švagr je ve fázi rozchodu s přítelkyní. V pátek se má stěhovat, bohužel jeho ex se ukázala jako neskutečně vypočítavá potvora a dělá samé naschvály. Podařilo se jí nevím jak přepsat na sebe smlouvu na pronájem bytu. Se synem obsadila jednu místnost a švagr tedy zůstal v druhé. Začalo to tím, že začala domlouvat po domě aby někdo vylomil zamčené dveře švagrova pokoje. Odpojila mu pračku, chce mu vzít psa, volala na něj policii, že ho údajně týrá. Před chvílí švagr volal, že tam zase byla policii, prý že ji napadl, tak nesmí do bytu. Je na cestě k nám. Dle jeho slov mu nechce dovolit, aby si svoje věci odvezl. Bohužel klíče od nového bytu bude mít opravdu až v pátek, do téndoby není, kam by svoje věci dal a nevím, jak je to s tím zákazem do současného bytu. Jak vyřešit, aby se k těm věcem dostal, máme obavu, aby mu něco nevzala a neprodala to. Už to udělala se zastřihávacím strojkem na vlasy.
Mně napadá jediná věc, zapojit do toho opět policii.
To neporadím, ale myslela jsem, že agresora vyhodí z bytu, pokud má oběť nějaké viditelné zranění, ne? Pokud nic nemá, tak je to tvrzení proti tvrzení a nemůžou ho vyhodit ![]()
Nevím, jak to je. Já s ním ještě nemluvila, jen můj muž, zatím k nám nedorazil.
@honey.pet Pokud tam má své osobní věci stačí zavolat policii a za jejich přítomnosti si věci odstěhovat. Musela to tak udělat sestra. Odjela na nákup a když se vrátila domů partner vyměnil klíče a ona zůstala na ulici bez věcí s dvěma dětmi a večer na krku… Anonym kvůli sestře, nerada bych aby se někdo dozvěděl o koho se jedná..
@Anonymní píše:
@honey.pet Pokud tam má své osobní věci stačí zavolat policii a za jejich přítomnosti si věci odstěhovat. Musela to tak udělat sestra. Odjela na nákup a když se vrátila domů partner vyměnil klíče a ona zůstala na ulici bez věcí s dvěma dětmi a večer na krku… Anonym kvůli sestře, nerada bych aby se někdo dozvěděl o koho se jedná..
A já si myslela, že se to stává jen ve filmech. Bože co to je za člověka?