Jsem snad těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3598
14.1.22 23:12

Doufám že těhotná nikdy nebudeš tohle se nesmí dál množit
Já to říkám pořád ta antikoncepce způsobuje demenci :mrgreen:

Já měl minulý týden rýmu a kašel. Břicho mám velké.
Pak jsem si myslel že už mi praskla voda a ono ne holky já se jen pochcal :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.1.22 23:31

@Anonymmm676 myslíš,u se těhotenství projevuje rýmou a zimnicí? :mrgreen: :lol: tak tohle slyším prvně a to tu perel bylo už fakt dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.22 23:38

@martina.se Tak teď vás asi překvapím, ale těhotenská rýma opravdu existuje a kdybyste se podívali, tak víte, že to má mnoho žen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.22 23:40

@JiříkMazlík Tak to je vtipné :lol: Přeci jen bych si dávala pozor. Ať to není ten omikron. A nebo to těhotenství… :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
14.1.22 23:45
@Anonymmm676 píše:
@martina.se Tak teď vás asi překvapím, ale těhotenská rýma opravdu existuje a kdybyste se podívali, tak víte, že to má mnoho žen :D

A zrovna ty ten vzácný příznak máš a náhodou se přijdeš ptát sem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
15.1.22 07:04

@Anonymmm676 jak můžeš mít 32denni cyklus pro brani antikoncepce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.22 07:04

@JiříkMazlík A co je na tom špatného? Myslela jsem, že tahle stránka k tomu slouži :D Každopádně mě jen zajímalo, zda je nějaká šance nebo ne a jestli měl někdo podobné příznaky nebo ne. Jestli je moc brzo na těhotenský test atd. Řekla jsem pár blbostí, je mi 17 a gynekoložka mi o tom nic neřekla a nenapadlo mě si hledat, jestli při antikoncepci ovuluji nebo ne. :? Alespoň teď budu vědět, ale ráda bych se teď vrátila k tématu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.22 07:08

@karkarka Spletla jsem se, mám 30 denní. Doberu prášky a někdy se mi stane, že menstruaci dostanu 1-2 dny potom, co je doberu, tak se mi to někdy trochu posune.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
15.1.22 07:15

@Anonymmm676 ale takhle to nefunguje. Ty musis dělat tu pauzu mezi branim plat vždy stejnou. Na tom kolikátý den to do dostaneš to nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.22 07:19

@karkarka Takže to beru už 2 roky špatně nejspíš. :lol: Máma mi říkala, že to bere tak, že ve středu dostane menstruaci a další středu si bere prášek, tak to tak dělám taky.. Zajímavé, že za celé 2 roky, kdy se mi stala tato věc hodněkrát (že se do mě přítel udělal), tak jsem nikdy neotěhotněla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
15.1.22 07:28

Nejsi těhotná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65223
15.1.22 07:40
@Anonymmm676 píše:
@karkarka Takže to beru už 2 roky špatně nejspíš. :lol: Máma mi říkala, že to bere tak, že ve středu dostane menstruaci a další středu si bere prášek, tak to tak dělám taky.. Zajímavé, že za celé 2 roky, kdy se mi stala tato věc hodněkrát (že se do mě přítel udělal), tak jsem nikdy neotěhotněla..

Ne, tak se to neřídí. V utery mas posledni, zacnes dalsi tyden ve stredu (treba).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.1.22 07:44
@Anonymmm676 píše:
@martina.se Tak teď vás asi překvapím, ale těhotenská rýma opravdu existuje a kdybyste se podívali, tak víte, že to má mnoho žen :D

Jasně :mrgreen: :lol: a je to hlavní příznak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.22 07:45

@vokishka Takže vždy 8. den potom, co poprvé dostanu menstruaci?
Takže dejme tomu, že přestanu brát prášky, 2. den tu menstruaci dostanu jako obvykle například ve středu a já začnu brát prášky až ve čtvrtek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.22 07:47

@martina.se Není, ale každé tělo je jiné a vzhledem k tomu, že se to může objevit u některých žen na začátku těhotenství, protože se většinou některé i sníží imunita, tak by se ta rýma dala brát jako takový méně častý příznak. Škrábalo mě i v krku atd, což některé maminky taky měly když jsem se dívala na jednu diskusi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí