Jsem snad těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6654
15.1.22 07:48

@Anonymmm676 nebylo by pro tebe lepsi si nechat napsat prasky, kde se zadne tabletky nevynechavaji a kazdy den si zobnes jednu? Pak se ti nebude stavat, ze po pauze zapomnenes znovu nasadit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.1.22 07:50
@Anonymmm676 píše:
@martina.se Není, ale každé tělo je jiné a vzhledem k tomu, že se to může objevit u některých žen na začátku těhotenství, protože se většinou některé i sníží imunita, tak by se ta rýma dala brát jako takový méně častý příznak. Škrábalo mě i v krku atd, což některé maminky taky měly když jsem se dívala na jednu diskusi. :D

Normální viróza, nic jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65204
15.1.22 08:04
@Anonymmm676 píše:
@vokishka Takže vždy 8. den potom, co poprvé dostanu menstruaci?
Takže dejme tomu, že přestanu brát prášky, 2. den tu menstruaci dostanu jako obvykle například ve středu a já začnu brát prášky až ve čtvrtek?

Vubec to nema nic společného s menstruaci. Proste jeden den skoncim a pokracuju dalsim dnem za tyden. Je to porad stejně, pravidelny rezim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.1.22 09:43
@Anonymmm676 píše:
@karkarka Takže to beru už 2 roky špatně nejspíš. :lol: Máma mi říkala, že to bere tak, že ve středu dostane menstruaci a další středu si bere prášek, tak to tak dělám taky.. Zajímavé, že za celé 2 roky, kdy se mi stala tato věc hodněkrát (že se do mě přítel udělal), tak jsem nikdy neotěhotněla..

Obě to berete blbe….. :roll… Z tohohle buď otěhotníš nebo si zaděláš na problémy s neplodností. Takže si s matinkou laskavě sedněte, přečtěte si příbalovej leták a začněte to užívat jak máte. Bože, takovouhle blbost ohledně užívání antikoncepce jsem tu ještě nečetla…… Antikoncepce se užívá vždy ve stejný den v týdnu bez ohledu na menzes.

• Citovat
  • Upravit
5075
15.1.22 09:47

Vždyť je to jasné: když má rýmu těhotná, tak je to těhotenská rýma, když není těhotná, tak je to obyčejná rýma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.22 10:13

@Luboš P Ale když je žena těhotná, tak má slabší imunitu na začátku a je náchylnější k nemocem a proto to může být taky příznak ta rýma atp. Proto se tomu říká těhotenská rýma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
15.1.22 10:40

Ja jsem tehotenskou rymu mela (potvrzeno doktorkou ORL, do te doby jsem o tom ani neslysela). Ale zacala mi tak v 6-7tt stejne jako nevolnosti, az uz byla hladina hcg natolik vysoka, ze se priznaky projevi. Ale to uz jsem mela davno pozitivni test. Rozhodne ne tyden po styku… :roll: Projevovala se jako konstantne ucpany nos s obcasnym smrkanim jako u normalni rymy, kdyby me z toho nezacalo bolet ucho, tak to ani neresim. Trvalo to do konce 1. trimestru, ted uz mam klid. Zakladatelka je jen nachlazena, to je v tomto obdobi normalni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.22 10:43

@vokishka Dobře takže jen abych si to ujasnila. 23.1. v neděli doberu prášky. Budu mít 7 denní pauzu zase do neděle a druhý den v pondělí 31.1. si vezmu prášek bez ohledu na to, kdy mi začne “menstruace”? Asi zním hloupě, ale já fakt nevěděla, že se to má brát takhle vzhledem k tomu, že moje máma to bere už od 17 takhle a prý nikdy neotěhotněla, tak jsem jí v tom věřila.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.22 10:47

@karkuš Děkuji za odpověď. Trochu mi spadl kámen ze srdce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
15.1.22 10:58

@Anonymmm676 Ja ale nerikam, ze nejsi tehotna, jen ze ta ryma s tim nesouvisi. Tehotensky test si udelej 14 dni po styku, to uz by melo byt jasno. Tu antikoncepci opravdu beres spatne, bere se 21 dni pilulka a pak 7 dni pauza, at menstruaci dostanes nebo ne. Nektere holky pri antiko ani nemenstruuji, jak ty by to pocitaly? Pokud se o den nebo dva zpozdis, pak se muze uvolnit vajicko a ty muzes otehotnet. To, ze se ti to doted nestalo je spis stesti. Procti si pribalovy letak a ber to podle nej, ne podle maminky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.22 11:16
@Anonymmm676 píše:
@vokishka Dobře takže jen abych si to ujasnila. 23.1. v neděli doberu prášky. Budu mít 7 denní pauzu zase do neděle a druhý den v pondělí 31.1. si vezmu prášek bez ohledu na to, kdy mi začne “menstruace”? Asi zním hloupě, ale já fakt nevěděla, že se to má brát takhle vzhledem k tomu, že moje máma to bere už od 17 takhle a prý nikdy neotěhotněla, tak jsem jí v tom věřila.. 8o

A má to teda být takto? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65204
15.1.22 11:40
@Anonymmm676 píše:
A má to teda být takto? :lol:

Ano. A pichybuju, ze by to nebylo v pribalovem letaku. Co bereš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.22 11:56

@vokishka No já jsem si to pročítala a moc jsem to nepochopila, tak jsem to začala brát tak nějak podle sebe před těmi dvěma lety a nějak po roce to změnila na tu techniku mé mámy.. Myslíte si, že se nic nestane, když z ničeho nic začnu tu antikoncepci brát tak, jak se to brát má brát správně? Jinak beru Omisson.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65204
15.1.22 12:03
@Anonymmm676 píše:
@vokishka No já jsem si to pročítala a moc jsem to nepochopila, tak jsem to začala brát tak nějak podle sebe před těmi dvěma lety a nějak po roce to změnila na tu techniku mé mámy.. Myslíte si, že se nic nestane, když z ničeho nic začnu tu antikoncepci brát tak, jak se to brát má brát správně? Jinak beru Omisson.

Proc by se mělo neco stat, kdyz budes brat leky spravne. To bys chtěla pokracovat v tom nesmyslu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.22 12:05

@vokishka Ne, jen mě zajímalo, jestli si nějakým způsobem nerozhážu hormony nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí