Jsem špatná máma?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.9.12 19:42

jsem špatná máma?

Ahoj mám takovej dotaz, malýmu bude 5 měsíců a já si nejsem ještě úplně jistá tím kdy si říká o jídlo a kdy o spaní, oboje mi příjde totiž stejný, a ještě nemáme pořádně zajetej režim furt se to trochu mění, jsem špatná máma že se nedokážu vcítit do toho co přesně kdy chce? a že to ještě pořádně nerozeznám? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24292
20.9.12 19:45

Klid; já to nerozeznám do dneška. Předcházám tomu tak, že po třech hodinách jí a spát chodí ještě 2 x denně a to vychází tak 3,5 hodiny od vzbuzení. zatím si nestěžuje :D

Příspěvek upraven 16.08.14 v 16:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
20.9.12 19:48

Ahoj, jsi dobrá máma, už jen proto, že Tě tohle trápí. S dětmi se pořád všechno mění. To bude v pohodě. Držím palce. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
20.9.12 19:50

Neblázni, takhle to vůbec nemůžeš brát. Mimina brečej pořád stejně, ať už mají důvod jakýkoliv, alespoň to moje to tak určitě mělo. Snad jenom bolestivej pláč jsem byla schopná rozpoznat, jinak to bylo všechno na jedno brdo.
Prostě jsem to zkoušela - malá začla brečet, tak nejdřív pochovat, jestli jí není jenom smutno, pak se podívat, jestli není mokrá, u toho se přesvědčit, jestli jí není zima nebo horko nebo ji někde něco netlačí na těle, pak zkusit nakrmit, a když to nebylo ani jedno z toho, tak se ji pokusit uspat. Dřív nebo pozdějc jsem se trefila. :lol:

Příspěvek upraven 20.09.12 v 19:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
20.9.12 19:51

Já se přidávám. syn má přes rok, ale nemluví. a taky to nepoznám! tak buď v klidu :lol: ono se to srovná neboj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.12 19:54

Jo tak to taky poznám pláč když ho něco zabolí :D ten se nedá nepoznat, tak moc děkuju za zvednutí nálady :* všem dík je mi líp :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
283
20.9.12 20:19

U nas je spaci a hladovy plac identicky. Poznam jen ten, co rika: vem si me:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
20.9.12 20:23

Malý má taky 5 měsíců a jsme na tom stejně… Při brečení zkoušíme všechno možný, než se trefíme, co malý chce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3069
20.9.12 20:23

Musím říct že s malou jsem se ve 2měsících zžila, ve 4m jsem šla na měsíc do nemocnice. jsem doma 2měsíce a pokaždý když pláše tak nevím z čeho… asi jsem vyšla ze cviku, ale prostě zkusím všechno. Nejdřív plínka, mlíčko, čaj, dudel.. a zachvilku chrní jak když byla miminečko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
20.9.12 20:28

Byla jsem na tom úplně stejně :) Měla jsem vyčteno z moudrých knih, že existuje 7 druhů pláče a že já, jako správná matka, je budu rozeznávat… u nás existujou pláče tři… malej řev, střední řev a velkej řev :D…takže taky metoda pokus omyl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
20.9.12 20:32

Já taky nadávala, že mu v porodnici nepřimontovali na čelo displej, kde by bylo napsáno co po mě chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
20.9.12 20:44
@Tarinka píše:
Byla jsem na tom úplně stejně :) Měla jsem vyčteno z moudrých knih, že existuje 7 druhů pláče a že já, jako správná matka, je budu rozeznávat… u nás existujou pláče tři… malej řev, střední řev a velkej řev :D…takže taky metoda pokus omyl :)

:potlesk: :potlesk: :potlesk: asi tak…:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
20.9.12 20:45
@Bersaba píše:
Neblázni, takhle to vůbec nemůžeš brát. Mimina brečej pořád stejně, ať už mají důvod jakýkoliv, alespoň to moje to tak určitě mělo. Snad jenom bolestivej pláč jsem byla schopná rozpoznat, jinak to bylo všechno na jedno brdo.
Prostě jsem to zkoušela - malá začla brečet, tak nejdřív pochovat, jestli jí není jenom smutno, pak se podívat, jestli není mokrá, u toho se přesvědčit, jestli jí není zima nebo horko nebo ji někde něco netlačí na těle, pak zkusit nakrmit, a když to nebylo ani jedno z toho, tak se ji pokusit uspat. Dřív nebo pozdějc jsem se trefila. :lol:Příspěvek upraven 20.09.12 v 19:52

souhlas… :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
20.9.12 20:57

Když jsem se bavila jako těhotná s matkami starších dětí, všechny říkaly, že se brzo naučím rozpoznávat, co který pláč znamená. Miminko má 3,5 měsíce a já to stále nepoznám. Jak už bylo napsáno, když plaká v době odpovídající kojení, tak kojím. Když plaká jindy, mrknu do plínky, pochovám. Unavený pláč je většinou spojený s mnutím očiček. A jsem ráda, že má i někdo jiný stejný problém. Já se to skoro bála přiznat, abych nevypadala divně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
20.9.12 21:03

Tak to já taky nidky nepoznala. Měla jsem zajetý rytmus a když jsme z něj vybočily, tak jsem taky byla vedle. Ráďa řvala jak hladová, tak ospalá… jo někdy si mnula očka, ale rozhodně jsem to nepoznala jednoznačně.
Hele, to jsou jen řeči, že to máma pozná atd atd… v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí