Jsem špatná máma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7661
20.9.12 21:49
@Avena píše:
Když jsem se bavila jako těhotná s matkami starších dětí, všechny říkaly, že se brzo naučím rozpoznávat, co který pláč znamená.

Hihi, přece ti žádná zasloužilá matka z očí v oči nepřizná, že neví, která bije. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
20.9.12 21:58
@Bersaba píše:
Hihi, přece ti žádná zasloužilá matka z očí v oči nepřizná, že neví, která bije. :lol:

Já to klidně přiznám :lol: :lol: ale nevím jestli už jsem „zasloužilá matka“ :lol: :lol: absolutně nerozlišuju řev, jediný co poznám je počuraná plínka, ale jenom podle toho jak se kroutí, řve furt stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
20.9.12 22:15
@doriang píše:
Já to klidně přiznám :lol: :lol: ale nevím jestli už jsem „zasloužilá matka“ :lol: :lol:

Jo, myslím, že ty už nejspíš budeš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Weweráček
23.9.12 14:15

Ahojky maminy, taky se přidávám :) nikdo neni dokonalí a ani po nás maminkách to nikdo nemůže chtít. Mám doma 2měsíčního synka a jediný co poznám tak je že ho bolí bříško to je totiž neskutečnej ječák :D. Mimča prostě plakají a pokud nějaká mamka pozná co přesně chce tak klobouk dolu :) taky bych chtěla :) ale bud v klidu jak vidíš je nás víc co to nepozná, už jsem se několikrát přesvětčila že knížky jsou na nic musíš to zažít a mít zkušenosti :) hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.14 12:40

Omlouvám se za anonym, ale docela mě to mrzí a hlavně se za to stydím, tak bych prosila o zachování anonymu a vás žádám o radu či názor.
Mám ročního syna a k obědu mu dávám hotová koupená jídla ze skleniček. Jsem špatná máma, když mu nevařím? Když byl malej a začínal s příkrmama, tak jsem mu vařila já, ale pak postupně přešel na sklenky a teď, když se mu snažim něco doma uvařit, tak to nechce jíst :(. Dám mu lžičku či dvě a pak to hned začne odstrkovat a když mu dám skleničku, tak tu sní v pohodě.
Nevim, jestli mu to třeba nějak neuškodí, když bude jíst jenom to kupovaný :?:, ale ráda bych, kdyby jedl to, co mu uvařím, protože to kupovaný taky není zrovna nejlevnější, ale jak to mám udělat, když mi to domácí, které mu uvařim nejí? Jsem z toho vážně špatná, že jí jen to kupovaný :(.

• Citovat
  • Upravit
72725
16.5.14 12:42
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale docela mě to mrzí a hlavně se za to stydím, tak bych prosila o zachování anonymu a vás žádám o radu či názor.
Mám ročního syna a k obědu mu dávám hotová koupená jídla ze skleniček. Jsem špatná máma, když mu nevařím? Když byl malej a začínal s příkrmama, tak jsem mu vařila já, ale pak postupně přešel na sklenky a teď, když se mu snažim něco doma uvařit, tak to nechce jíst :(. Dám mu lžičku či dvě a pak to hned začne odstrkovat a když mu dám skleničku, tak tu sní v pohodě.
Nevim, jestli mu to třeba nějak neuškodí, když bude jíst jenom to kupovaný :?:, ale ráda bych, kdyby jedl to, co mu uvařím, protože to kupovaný taky není zrovna nejlevnější, ale jak to mám udělat, když mi to domácí, které mu uvařim nejí? Jsem z toho vážně špatná, že jí jen to kupovaný :(.

jsi špatná max proto, že se tim trápíš. Máš pocit, že kupovaný je horší než domácí? Tak to vymaž z hlavy - zabýváš se kravinama :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
16.5.14 12:47

Neres to, spis je blba ta financni stranka a co mu michat pul skleni ky kupovane a pul domaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
16.5.14 12:48

Ty máš starosti :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
16.5.14 12:49

Jé, já čekala, že ho třeba mlátíš :lol: Ne, nejsi špatná máme :palec:
Spíš do budoucna pro tebe bude horší přestup na normální jídlo- ale třeba s kořením a špetkou soli to pak zvládnete :palec:

Příspěvek upraven 16.05.14 v 12:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
16.5.14 12:49

Právě naopak, pokud doma nepoužíváš k vaření bio suroviny, jsou skleničky prokazatelně lepší. Když koupíš v obchodě běžné hormonální kuře, k tomu uvaříš nahnojenou mrkev a brambory, tak to není vhodné pro dospělého, natož pro dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
16.5.14 12:51
@Anonymní píše:
Nevim, jestli mu to třeba nějak neuškodí, když bude jíst jenom to kupovaný :?:, ale ráda bych, kdyby jedl to, co mu uvařím, protože to kupovaný taky není zrovna nejlevnější, ale jak to mám udělat, když mi to domácí, které mu uvařim nejí? Jsem z toho vážně špatná, že jí jen to kupovaný :(.

On si zvykne jen nabízej vařený dál. Moje dcera taky vařený vůbec nechtěla a jediný co jedla byly skleničky a to jen dýně od HIPP - bylo to hořký a podle mě teda nechutný. Po čase se to zlomilo a teď to vypadá, že nás asi sní všechny i s botama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
16.5.14 12:52
@Anonymní píše:

Co to zkusit postupně, přimíchávat do kupovaného trochu domácího a postupně zvyšovat? Ať si zvykne na tu chuť (domácí strava je asi výraznější, ty skleničky mi osobně příjdou na jedno brdo chuťově :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
16.5.14 12:53

@Akivasha podlě mě jsou skleničky humus, pokud to teda není Hipp :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
16.5.14 12:59

@dani24687
Hnus velebnosti :lol: A to já teda, když už nemám navařeno, dám právě Hipp skleničku a i tak mi to příjde na :poblion: Naštěstí malému šmakuje oboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
16.5.14 12:59

Měla jsem to jako ty, ale malá si postupně po jejím roce začala zvykat na naše jídlo, začala jsem slabě kořenit a hned jí to začalo chutnat. Já osobně skleničky neodsuzuji, ale je fakt, že do peněz to šlo dost…Malá má teď jiný problém. Vzteká se u jídla, nechce moc jíst a popravdě, co bych dala za to, kdyby mi jedla aspoň ty skleničky jako dřív :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí