Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prof. Farnsworth
Taky se říká že pionýrky mají ještě malý dírky, svazačky ty už píchaj za kačky a potkáš li skautky, protáhni jim análky. ![]()
@Anonymní píše: . takže prosím máte nějaké rady jak začít dostat partnera do nějakého vzrušení a pak s nim mít sex tak, abych mohla mít svoje tempo, on by měl orgasmus a já nebyla hubou ke zdi?
Zkus to dělat z lásky. To obvykle dost pomůže.
A to není ironie, to fakt pomůže.
Pokud jsou oba zamilovaní, touží po sexu hlavně proto, že chtějí být tomu druhému blízko, chtějí se ho dotýkat, prostě to jde samo.
A až budeš trochu větší holka, pomůže, když tě dotyčný sexuálně vzrušuje, a (nebo) když si dáš skleničku. Ty, ne on.
Pokud nejsi vyložená šereda nebo machna, tak už to nedělej s impotentníma měkejšema. V 17 musíš vzrušovat každýho desetkrát.
@Bábrdl pokud slečna má nadváhu tak to chlapi taky moc nevzrusuje.
Ale asi by jsi měla hledat muže co to umí a ne pubertaky co to zasunou i do výfuku a pořádné s ženskou to neumí
@Anonymní píše:
@Bábrdl pokud slečna má nadváhu tak to chlapi taky moc nevzrusuje.
A co si asi myslíš, že jsem myslela poznámkou „jestli nejsi machna“…
Tak já si třeba zase myslím, že mi to například nahoře prostě nejde
a to jsem za život měla 4 sexuální partnery včetně nynějšího manžela a nahoře se prostě necítím
vím o téhle mezeře a pochybuji, že se to někdy zlepší
každopádně si nikdo nestěžoval, jsou prostě jiné polohy
tak počkej na někoho, s kým to bude stát za to
a když budeš vědět že je třeba v sexu něco, co prostě nezvladas nebo z toho máš mindrak jako já z toho být nahoře, tak ti prostě nedělej ![]()
Tak i kdyby byla „machna“, přece to neznamená, že musí jít pod svou cenu, to znamená zacílit jen na „impotentní měkejše“
Ta věta je dost dehonestující a může s macatější mladicí pěkně zamávat
Cesta k nápravě a zvednutí sebevědomí to podle mě není ![]()
@pe-terka píše:
Tak i kdyby byla „machna“, přece to neznamená, že musí jít pod svou cenu, to znamená zacílit jen na „impotentní měkejše“Ta věta je dost dehonestující a může s macatější mladicí pěkně zamávat
Cesta k nápravě a zvednutí sebevědomí to podle mě není
Jistěže ne!
Napsala jsem, že sedmnáctiletá holky, pokud není vyložená šereda nebo machna, musí průměrného muže/chlapce vzrušovat jaksi sama od sebe.
Ano, pokud je vyloženě ošklivá (což je v tomhle věku těžké, ale jde to) nebo tlustá, tak bude vzrušeovat jen některé.
Ani v jednom případě nemusí spouložit s impotentníma měkejšema, já jsem jí doporučovala souložit s někým, koho miluje a kdo miluje ji. I kdyby vypadala jako miss world. ![]()
Spíš jsem tím chtěla říct, že to „vypadávání“ není její chyba, ani otázka techniky. ![]()
@_BBQ_s píše:
Co to je za legendu, kdo je dobre ridic, tak dobre pr.ca?
je to blbost…stejne jako když dobře tancuje
@Anonymní píše:
Tak já si třeba zase myslím, že mi to například nahoře prostě nejdea to jsem za život měla 4 sexuální partnery včetně nynějšího manžela a nahoře se prostě necítím
vím o téhle mezeře a pochybuji, že se to někdy zlepší
každopádně si nikdo nestěžoval, jsou prostě jiné polohy
tak počkej na někoho, s kým to bude stát za to
a když budeš vědět že je třeba v sexu něco, co prostě nezvladas nebo z toho máš mindrak jako já z toho být nahoře, tak ti prostě nedělej
Žádná holka není špatná nahoře. Nahoře je to pozice pro ženu, protože si to může sama řídit a snadněji tak dosáhne orgasmu. A muž se udělá tak jako tak, tedy pokud se žena neudělá během dvou minut a nepřestane ![]()
@Prof. Farnsworth píše: Žádná holka není špatná nahoře. Nahoře je to pozice pro ženu, protože si to může sama řídit a snadněji tak dosáhne orgasmu. A muž se udělá tak jako tak, tedy pokud se žena neudělá během dvou minut a nepřestane
Zena do dvou minut? No nevim
![]()
@_BBQ_s píše:
Zena do dvou minut? No nevim![]()
Tím jsem chtěl napsat, že muž se udělá téměř vždy - leda, že by žena po dvou minutách přestala. Což se skoro nestává.
@Bábrdl píše:
Jistěže ne!Napsala jsem, že sedmnáctiletá holky, pokud není vyložená šereda nebo machna, musí průměrného muže/chlapce vzrušovat jaksi sama od sebe.
Ano, pokud je vyloženě ošklivá (což je v tomhle věku těžké, ale jde to) nebo tlustá, tak bude vzrušeovat jen některé.
Ani v jednom případě nemusí spouložit s impotentníma měkejšema, já jsem jí doporučovala souložit s někým, koho miluje a kdo miluje ji. I kdyby vypadala jako miss world.
Spíš jsem tím chtěla říct, že to „vypadávání“ není její chyba, ani otázka techniky.
jj, tak jsme se asi špatně pochopily, holt psaný text ![]()
@Prof. Farnsworth píše: Žádná holka není špatná nahoře. Nahoře je to pozice pro ženu, protože si to může sama řídit a snadněji tak dosáhne orgasmu. A muž se udělá tak jako tak, tedy pokud se žena neudělá během dvou minut a nepřestane
Zrovna já mám tuhle pozici neméně ráda
Je to věc zvyku a názoru ![]()
@_BBQ_s já do dvou minut jsem ![]()
Raději anonym ať to nevidí ségra nebo bude opět prudit