Jsem strašně blbá napila jsem se po lexaurinu

18.6.24 13:09

Jsem strašně blbá!

Ahoj/dobrý den. Vím že mi vynadáte a že jsem úplně na hlavu, ale…nebylo mi nějak nejlépe - občas si beru na úzkosti antidepresiva, tak jsem si vzala Lexaurin. Hodinu možná méně na to přijeli známí - takže srandičky a manžel nalil po štamprli rumu, kterou jsem vypila. Až pak jsem si uvědomila ze zhrozením, že jsem měla ten lexaurin :roll: prosím nějaký tip, co teď? Stane se mi něco? Vím, že jsem totálně tupá, ale nevím, co mám teď dělat. Neudělá to něco se srdcem? Beru betablokátory na arytmie každé ráno..
Díky moc :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30585
18.6.24 13:12

Za půl hodiny dostaneš brutální prujem, to přežiješ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
18.6.24 13:14

Pokud ten rum byl jenom jeden, tak si myslím že né, no teď už neuděláš nic asi bych to zajedl co nejvíce.

Já si včera trochu víc popil piva, teď mě bolí hlava jako sřep, tak sem si taky dal brufen, nebudu přece umírat bolesti hlavy :nevim: navíc večer musím do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
18.6.24 13:17

Jeden panák a jeden lexoš? Ti bude maximálně chvilku fajn.. to hned vyprchá. ;) Zalezi jak jsi citlivá na takový věci, muže se ti chtít spát. Nenervovala bych se 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8722
18.6.24 13:23

Pokid to byl jeden prášek a jeden panák, nedesila bych se. Ale i dost záleží na tom, jak jsi na takový věci citlivá a zvyklá. Mě sejme asi všechno, po dithiadenu jsem jak prastena šípková Růženka jeste druhej den, po oblbovaku před operací jsem měla halucinace… já kdybych si vzala tu tvoji kombinaci, tak lezu po zdi.. ty evidentne v pohodě píšeš na net, tak klid. Ale naschvál a casto to nedělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33562
18.6.24 13:44
@Karolina22306 píše: Více

No, asi to není nejlepší kombinace, a pro jednou se asi nic nestane. Hlavně si už dalšíh panáka nedávej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
18.6.24 13:53

@Erri93 Asi moc citlivá na léky nebude. Já si dát Lexaurin, tak je mi všechno fuk :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27648
18.6.24 13:54
@Midaku píše: Více

hele já se před operací snažila všem vysvětlit že léky na uklidnění co dávají nepotřebuju že budu jak gumídek no nenechali si to vysvětlit a taky že jo, sestra se pořád divila proč se směju a proč nespím a nejsem v klidu :mrgreen: jsem jí se smíchem řekla že mi ten uklidnující prášek dělá moc dobře a že bych si ještě zobla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
18.6.24 16:28

On lexaurin má taky dvě síly a Rum, ten jich teď má několik, tak jestli to byl originál nebo tradiční :-)))
ne, nestane se nic
lexík ti dýl vydrží v krvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
18.6.24 20:42

Bezne jsem do letadla brala lexaurin a na to malou láhev sektu..takže se podle mě, nestane vůbec nic..a to jsem létala 8-10× za rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí