Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj Všem. ![]()
Chci se zeptat. Omlouvám se za anonym.
Stalo se mi teď párkrát za sebou že jsem zakrvacela po pohlavním styku…Vyloženě že by to byla čisté červená krev mi nepřišlo…Spíš jako vodnatější a taková narůžovělá…Nebo spíš trochu to a trochu to…Poprvé se to stalo když jsme s přítelem měli trochu tvrdší sex. prirazeni docela dost a hlavně prstění hodně intenzivní a rychlé…Tak to jsem měla krev pod sebou a pak jsem asi den špinila.(Samo nic neteklo jen když jsem se utrela na WC)..Bylo to v době ovulace…Druhý den jsme měli sex znovu a bylo to o něco méně (rukou už mi to nedělal tak intenzivně)..Potom třetí den už vůbec po sexu žádné špinění…Pak jsme pár dní styk neměli a vše v pohodě akorad v sobotu ráno po utření na papíru takové hnědo červené špinění (bylo to těch 6 dní po tom prvním tvrdším styku)
Včera jsme měli pohlavní styk opět a opět jsme se nějak utrhli a bylo to drsnější…Hlavně opět to prstění…
Rychle hluboké intenzivní…Po styku pode mnou byl obrovský koláč od krve..Ale ne jako že by byla jen čisté červená krev…Po utírání bylo vidět na kapesnikak že to ne takové nahnědlé..Takže myslím že čisté krev to nebyla (měli jsme tmavě prostěradlo takže to bylo špatně vidět) ale kdyby to byla čisté červená krev tak by to bylo i po utření…
JA dnes trochu spinim takové narůžovělé..(zase ale jen na toal papiru.Samo nic ven nejde..Myslíte že to může být tím drsnějším sexem? Že jsem prostě já to víc citlivá? S předchozím partnerem jsem měla sex jiný..A to jsem nekrvavela.Ale v minulosti se mi už stalo že když to bylo intenzivnější a hlavně tou rukou tak jako krev byla trochu..Ale včera toho bylo víc. Mam za sebou dva porody poslední před 2 rokama.Na pravidelné prohlídky chodím. Naposled jsem byla v říjnu kde jsem si nechala udělat nějaký podrobnější test na čípek musela jsem si ho zaplatit za 500..Je to stejný princip jen se po čípku štětečkem jede déle a potom v laboratoři se to zkoumá pečlivěji. A vše naprosto v pořádku…Ve čtvrtek jsem se pro svůj klid objednala na gyndu ale i tak se chci zeptat na zkušenosti nebo tak…Přece jen je člověk trochu nervózní…
Děkuji
Příspěvek upraven 18.06.24 v 10:27
Řešením je jedině to, nebýt u toho tak akční a dávat si větší pozor.
Myslím, že ti trošku narazil čípek, jeho buňky při poranění krvácejí do růžova. a samozřejmě radím být opatrnější
To chce ostříhat nehty. A zapilovat, jináč to bude ještě horší. Ale teda nechápu, že ten partner/partnerka pokračují, i když vidí, že druhá strana krvácí.
Divné jsou ty změny barvy krve, to není dobrý. Ta růžová vypadá na cervix, ale ta do hněda - možná jestli si nespletl díru (a pak teda good luck se zánětem)… Taky to může být nějaká prkotina - souběh náhod (poškrábání, ovulace, disbalance).
@bloklimiucet Dirý si fakt nespletl
To bych myslím že bych poznala…
Ono to jako není vyloženě hnědá barva ale takový jako mezi mezi…
@Magda912 Mě se to třeba jako líbí tou rukou drsněji a tak..Ale zase smaozdrejme nechci to na úkor toho že mi to nějak ublíži…Tak nevím jak zajistit aby to bylo bezpečné… ![]()
@Anonym2216 píše: Více
No nevim..mne partner prsti hodne intenzivne a toto se mi to nestalo. Poprve az ve chvili, kdy se tam udelal polyp, ktery se drazdil. Za me to neni tim prstenim.
Proboha, hnědá je zaschlá krev. Prostě zbytky krve, které vytecou třeba den poté.