Jsem strašně podrážděná

Anonymní
21.5.15 14:31

Jsem strašně podrážděná

Ahoj, omlouvám se za anonym, ale nějak na to nejsem pyšná. Už delší dobu si uvědomuji, že mám nějakou zvýšenou podrážděnost na manžela, když přijde z práce, začne se na všechno ptát i na malichernosti, nebo něco co jsem mu už říkala a hned jsem podrážděná. Nebo mi něco posunuje o centimetr, nebo spravuje žaluzie… Při tom nemám důvod, jsou to maličkosti, manžel je hodný, milý, prcovitý. Samozřejmě někdy se něco najde, ale to je něco jiného. To samé i děti, dokážou mě často nadzvednout z židle, když jsou ukňourané, nebo se bijou a řvou… Nevím čím to je, trápím se s tím, snažím se být v pohodě, ale moc mi to nejde, jsem nervozní a podrážděná manželka a matka. Prosím radu, nebo máte to tak taky některá? Díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12272
21.5.15 14:34

Patrně máš nějaký problém, který se snažíš schovat za tyhle malicherné zástupné „problémy“. Zamysli se nad tím, zda tě něco trápí, co to je a jak by se to dalo řešit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.15 14:35

Ahoj
zažíla jsem před dvěma měsíci. Dokonce jsem měla i deprese. No a šla jsem na vyvolávačku MS. Absolutně si nespojila náladocost a vynechání menstruce a výsledek : přišla MS a já byla zase člověkem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.15 14:38

Ahoj, mám dítě ještě malé, 7 měsíců, takže všechno odnáší manžel. nevím, jestli se chová opravdu tak divně, nebo si jenom vše moc beru. Strašně mě rozčiluje, jak pořád čučí do počítače, všude bordel, není nakoupeno, uvařeno, já lítám kolem prcka který je dost náročný a manžel když toho má plné zuby tak vypadne ven. Když se rozhodne, že se budesnažit, vypadá to tak, že je mi furt za zadkem a ptá se, jestli nechci s něčím pomoct, jako třeba když už mám hotovou omáčku, jestli to má zamíchat a tak nebojestli nechci uvařit čaj. V tu chvíli ho nenávidím, i když za to nemůže.

• Citovat
  • Upravit
2144
21.5.15 14:48

Mám to úplně stejně, když neberu hořčík. To mě dokážou namíchnout i takový maličkosti, že nad sebou potom kroutím hlavou :roll: Teď jich zobu 6 denně, abych byla v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15941
21.5.15 14:48

No teda to co píšeš, to by mě možná hnětlo malinko taky, takže pro případy jeho záchvatů pomoci si připrav nákupní seznam, ano miláčku, hrozně by mi pomohlo, kdybys nakoupil, vyčorne ti z baráku a budeš mít klid a ještě nakoupí, nebo něco takového, ať něco opraví, vysaje, to zvládne, připrav si pár položek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.15 14:50

Mně tohle (a navíc šílené záchvaty vzteku) způsobovala Mirena.

Prosím anonymně.

K.

• Citovat
  • Upravit
15995
21.5.15 14:51

Jsi normalne pretazena…prehod neco na chlapa, nakoupit se seznamem zvladne a vyluxovat nebo umyt nadobi taky, jen mu to musis ma rovinu rict. A taky obcas vypadni ven, i kdyby jen na chvilku…bordel neutece ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
21.5.15 14:58

Ty jo :mrgreen: to se stává. U mě je to z 80% PMS, tipla bych to také buď na hormony, nebo na nějaký chybějící prvek (zmíněný hořčík).
Já jsem v těchhle případech k muži naprosto upřímná a říkám mu: Lásko, hrozně mě s. ereš, vím, že za to nemůžeš, jsem nervózní, tak mi promiň a nech mě být.
Funguje to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
21.5.15 16:27

Taky to obcas mivam, pomaha vypnout a aspon na chvili zmizet od starosti ;) Zhruba pred 3 dny jsem byla ve stavu „nutne potreby boxovaciho pytle“, tak jsem nechala zlaticka uspat chlapovi a sla si zabehat, sama :lol: A fakt to pomohlo ;)
Jinak pomaha horcik, caj z medunky a homeo na stres (Sedatif) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
21.5.15 16:36

Buď jsi přetažená nebo PMS, mám to taky, pomáhá sklínka vína nebo meduňkový čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
22.5.15 10:02

Dojdi si na vyšetření štítné žlázy. Možná je problém tady. Jinak trochu od věci - povedl se Ti krásný překlep: prcovitý manžel. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
22.5.15 10:07

Tak nejlíp asi pomůže, když si řekneš manželovi aby ti to pořádně udělal, popřípadě si klikni sama občas na myšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí