Rozchod po 5 letech

20.5.15 14:12

rozchod po 5 letech

Dobrý den ženy, tak udělala jsem to, nad čím jsem přemýšlala již 3 roky. Rozešla jsem se po 5 leetch vztahu. Byl to člověk, se kterým jsem byla od maturity, společně jsme žili a plánovali si budoucnoust. Bohužel jeho chování bylo jak na houpačce, Nejdřív ťuťu a potom fipfaf, hádka kvůli nesmyslům a narážky, sprosté nadávky. Občas před jeho rodinou, občas před přáteli. Pak zase chvilku klid. Věděl, že pokud se tak chovat bude, že ho opustím. Bohužel, došly mi nervy. V jádru to byl poctivý, pracovitý člověk - bohužel chování se nezlepšilo. Vím, že jsem mu ublížila, že byly i hezké chvíle nšeho vztahu, je mi ho líto, stýská se mi po něm, zároveň vím, že toto rozhodnutí pro mě bylo to správné, že se lidi prostě nemění. O tomhle jsem přemýšlela opravdu dlouho. Rozešli jsme se v dobrém, bez hádek, bez výčitek. On teď lituje, jak se choval, došlo mu to, říkal, že jsem byla nejleopší holka jeho života…at se na nej nezlobím, že takový byl… je mi ho tak líto, mám z toho depky. V práci nefunguju, musela jsem si jak idiot vzít neurol, ikdyž jsem zásadně pro přírodní medicínu. Máte nějaké recepty, přírodní na uklidnění? Zároveň, přeji hodně sil těm, kteří jsou v této podobné situaci, nebo řeší vulgarismy ve vztahu. Já jsem to konečně utnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2874
20.5.15 14:14

Přeji pevné nervy. Já brala nejvíc neurol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
20.5.15 14:23

Pomáhá levandule a nebo třezalka - z těch silnějších přírodních. Pak takové věci jako dobromysl, mateřídouška. Ty jsou slabší.
Mě, když jsme byli se synem hospitalizovaní, pomáhala ta sušená levandule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
20.5.15 14:24

Jako bych to psala ja presne pred rokem :roll: byli jsme na tom uplne stejne mimojine take 5let. Rozchodova a porozchodova faze byla uplne stejna. za sebe radim jenom vydrzet, behem par mesicu to bude lepsi. U nas to trvalo skoro rok…caste vycitky z me strany…zvlaste, kdyz jsme se parkrat potkali nebo me kontaktoval, ale cas vse zahoji! a i kdyz je to stresujici, ty vis proc jsi to udelala. Hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
20.5.15 14:24

Ahoj, přírodní recept nemám, ale pomáhá jít sportovat, zaběhat si, nebo mezi lidi do sportcentra, jít na procházku, sluchátka do uší a pustit si příjemnou hudbu. Pak si zalézt s oblíbenou knihou, zajít pokecat s kamarádkou, se kterou se o tom dá bavit, jet na návštěvu k rodičům. Pár týdnů ty zvláštní stavy budou trvat, ale vydrž a hlavně se nevracej. A…gratuluji, patrně vím, jak se cítíš, a jak těžké bylo odpoutat se, řešila jsem podobnou situaci po 10 letech…

Příspěvek upraven 20.05.15 v 14:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
20.5.15 14:25

Jsem ještě zapomněla - třezalku ne k antidepresivům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
20.5.15 14:26

Rescue esence je to přírodní a není to oblbovák ♥ a 100% to zabírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
20.5.15 14:28

Já jsem se s chlapem rozešla po osmi letech a pomohlo mi se párkrát ožrat a párkrát s někým vyspat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.15 14:59

Tak to ožrání mám v plánu, bohužel jsem se s ním rozešla v neděli a to se pak v týdnu těžko popaří :D… za rady na uklidnění Vám děkuji… Běhám, sportuji, ale jak mám chvilku právě sama pro sebe, tak nemyslím na nic jiného. No, vím, že to přejde. Holky, já jsem na sebe fakt hrdá. Konečně mi zase sebevědomí poskočí na nějakou normální hladinku. Jen ty pocity, že jsem někomu ublížila mě trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
20.5.15 15:17

@chuckydoll rozumím Ti, pocity se ve mně mlely úplně ty samé jako u Tebe. Naštěstí nad pocitem, že jsem ublížila, brzy převažovalo jakési nadšení a hrdost, že jsem to konečně dokázala. Nakonec přeci…stokrát jsem upozorňovala na konkrétní věci, co mně vadily a kdyby chtěl, mohl je změnit, tak jaké ubližování, jen logické vyústění :nevim: Vydrž pár nějtěžších týdnů a bude to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.15 15:25

Ano, je to tak, že mohl udělat změnu. 5 let jsem mu opakoval, co se stane, když se bude chovat tak, jak doposud… bohužel, měl mě jistou, nikdy jsem neodešla, tudíž si myslel, že to zvládnem o bez jeho změny. No, a já teď druhý den na neurolu, že jsem mu ublížila… Bože, přitom, kdybych s ním zůstala, ubližovala bych zase sama sobě. Je to zkušenost. Je to život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
20.5.15 16:10

Ano, jak typické. Ty jsi něco chtěla, o něco se snažila, upozornila jsi na to - nedostala to, ale hroutíš se Ty, přitom ten zhroucený by měl být on (že měl šanci s tím něco udělat a jen díky své nečinnosti jsi od něj odešla). Ano, zkušenost k nezaplacení. Teď už to vidím s velkým odstupem času, dokážu být nad věcí, budeš taky, jen to chvíli potrvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.5.15 16:15
@hamika píše:
Ahoj, přírodní recept nemám, ale pomáhá jít sportovat, zaběhat si, nebo mezi lidi do sportcentra, jít na procházku, sluchátka do uší a pustit si příjemnou hudbu. Pak si zalézt s oblíbenou knihou, zajít pokecat s kamarádkou, se kterou se o tom dá bavit, jet na návštěvu k rodičům. Pár týdnů ty zvláštní stavy budou trvat, ale vydrž a hlavně se nevracej. A…gratuluji, patrně vím, jak se cítíš, a jak těžké bylo odpoutat se, řešila jsem podobnou situaci po 10 letech…Příspěvek upraven 20.05.15 v 14:25

To je dobrý recept, vyčistit si hlavu, na nic nemyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.5.15 11:07

@chuckydoll určitě máš nejlepší nějaký sport nebo skupinovou aktivitu, kde na to přestaneš myslet. Lepší než všechny léky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí