Nemůžu se seznámit

jujingova
19.5.15 22:02

nemůžu se seznmit

Ahoj. Kde se seznamujete. U mě v práci to nejde a netu mi píšou samí uchyláci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jujingova
19.5.15 22:03

Uz hledám 6 měsíců a stále nic

• Citovat
  • Upravit
6862
19.5.15 22:04

Já se před 11 lety seznamovala v baru a tam jsem i našla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
19.5.15 22:04

Tak nehledej a ono to přijde samo.

• Citovat
  • Upravit
25179
19.5.15 22:07

Před léty na diskotéce, to šlo samo. Ale nejlíp se seznámíš, když to neplánuješ, nečekáš.
Kolik Ti je? Od toho se odvíjí seznamovací příležitosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jujingova
19.5.15 22:10

Je mi 27 let. Do klubu ani na disko nechodím. Nejsem typ na paření a hlavně nemám ani s kým zajít. Mám kamarádky uz s dětmi.

• Citovat
  • Upravit
21111
19.5.15 22:21
@jujingova píše:
Ahoj. Kde se seznamujete. U mě v práci to nejde a netu mi píšou samí uchyláci.

Sem bych nepsal vůbec, tady je úchyláků nejvíc, taky kterej normální chlap leze na server pro maminky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
19.5.15 22:21
@jujingova píše:
Je mi 27 let. Do klubu ani na disko nechodím. Nejsem typ na paření a hlavně nemám ani s kým zajít. Mám kamarádky uz s dětmi.

Tak choď s kamarádkami a s jejich dětmi na hřiště, třeba tam bude rozvedený tatínek, nebo při nějakém sportu, v bazénu, na kole. Docela se seznamují pejskaři :lol: V práci v obchodě, určitě je toho spousta, stačí na to jen nemyslet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jujingova
19.5.15 22:24

U nás v práci to nejde, kdo by za to stál je uz zadaný. Na hřiště chodím a pořád nikde nikdo. Chodím i se psem a stále nic. Asi jsem prokletá. Přes seznamku to také nejde. Píšou mi jen chlapi s nabídkou sexu, takze to jsem zatratila.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
19.5.15 22:26

Já na badoo… sice taky dost sexuálních loudilů a mezi nimi on… díky němu jsem se rozvedla (chtěla jsem už dlouho, ale neměla jsem tu odvahu a sílu a on mi jí dal). Jsme spolu skoro už dva roky, děti ho milujou, jeho dcera k nám taky jezdí. Celý je to fajn a to jsem na internet nikdy nevěřila :nevim:
V práci to nešlo, byť dělám ve strojírenství se samýma chlapama, do barů a na diskotéky nechodím. A na ulici je to stejný jako přes net. Nevzdávej to.

• Citovat
  • Upravit
Lima69
19.5.15 22:29
@pohledzdruhestrany píše:
Sem bych nepsal vůbec, tady je úchyláků nejvíc, taky kterej normální chlap leze na server pro maminky :zed:
že by takový, který se doma nudí :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
jujingova
19.5.15 22:30

Tak aspon nekdo našel chlapa přes net, já jak jsem psala samí sexuální loudilové uplně mě to odradí. A po jak dlouhé době se ti podařilo najít přes net?

• Citovat
  • Upravit
jujingova
19.5.15 22:30

Tak aspon nekdo našel chlapa přes net, já jak jsem psala samí sexuální loudilové uplně mě to odradí. A po jak dlouhé době se ti podařilo najít přes net?

• Citovat
  • Upravit
21111
19.5.15 22:31
@Lima69 píše: že by takový, který se doma nudí :mrgreen: :mrgreen:

třebá já jsem se nenudil tak 10 let, naopak mám pocit, že jsem štvancem tepu doby :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
19.5.15 22:31
@pohledzdruhestrany píše:
Sem bych nepsal vůbec, tady je úchyláků nejvíc, taky kterej normální chlap leze na server pro maminky :zed:

Viď že jo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria