Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Před léty na diskotéce, to šlo samo. Ale nejlíp se seznámíš, když to neplánuješ, nečekáš.
Kolik Ti je? Od toho se odvíjí seznamovací příležitosti…
Je mi 27 let. Do klubu ani na disko nechodím. Nejsem typ na paření a hlavně nemám ani s kým zajít. Mám kamarádky uz s dětmi.
@jujingova píše:
Ahoj. Kde se seznamujete. U mě v práci to nejde a netu mi píšou samí uchyláci.
Sem bych nepsal vůbec, tady je úchyláků nejvíc, taky kterej normální chlap leze na server pro maminky ![]()
@jujingova píše:
Je mi 27 let. Do klubu ani na disko nechodím. Nejsem typ na paření a hlavně nemám ani s kým zajít. Mám kamarádky uz s dětmi.
Tak choď s kamarádkami a s jejich dětmi na hřiště, třeba tam bude rozvedený tatínek, nebo při nějakém sportu, v bazénu, na kole. Docela se seznamují pejskaři
V práci v obchodě, určitě je toho spousta, stačí na to jen nemyslet ![]()
U nás v práci to nejde, kdo by za to stál je uz zadaný. Na hřiště chodím a pořád nikde nikdo. Chodím i se psem a stále nic. Asi jsem prokletá. Přes seznamku to také nejde. Píšou mi jen chlapi s nabídkou sexu, takze to jsem zatratila.
Já na badoo… sice taky dost sexuálních loudilů a mezi nimi on… díky němu jsem se rozvedla (chtěla jsem už dlouho, ale neměla jsem tu odvahu a sílu a on mi jí dal). Jsme spolu skoro už dva roky, děti ho milujou, jeho dcera k nám taky jezdí. Celý je to fajn a to jsem na internet nikdy nevěřila ![]()
V práci to nešlo, byť dělám ve strojírenství se samýma chlapama, do barů a na diskotéky nechodím. A na ulici je to stejný jako přes net. Nevzdávej to.
@pohledzdruhestrany píše:že by takový, který se doma nudí
Sem bych nepsal vůbec, tady je úchyláků nejvíc, taky kterej normální chlap leze na server pro maminky
Tak aspon nekdo našel chlapa přes net, já jak jsem psala samí sexuální loudilové uplně mě to odradí. A po jak dlouhé době se ti podařilo najít přes net?
Tak aspon nekdo našel chlapa přes net, já jak jsem psala samí sexuální loudilové uplně mě to odradí. A po jak dlouhé době se ti podařilo najít přes net?
@Lima69 píše: že by takový, který se doma nudí![]()
třebá já jsem se nenudil tak 10 let, naopak mám pocit, že jsem štvancem tepu doby
![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Sem bych nepsal vůbec, tady je úchyláků nejvíc, taky kterej normální chlap leze na server pro maminky
Viď že jo ![]()
Ahoj. Kde se seznamujete. U mě v práci to nejde a netu mi píšou samí uchyláci.