Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jjelena píše:
No proto tam už ani nechodím
To zní logicky ![]()
Jen jsem si představil tu situaci a rozhovor na dýze - Slečno, vás bych si vzal za ženu. Blázníš? Ty jsi ještě nedospělej, když chodíš na diskotéky. To já na rozdíl od tebe mám už 2 děti. ![]()
@Hugomír píše:
To zní logicky
Jen jsem si představil tu situaci a rozhovor na dýze - Slečno, vás bych si vzal za ženu. Blázníš? Ty jsi ještě nedospělej, když chodíš na diskotéky. To já na rozdíl od tebe mám už 2 děti.
Hugine já se z tebe jednou picnu
![]()
@Lima69 píše:
No já seznamkám nevěřím, ale to je jen můj osobní názor
Já se chtěla původně taky jen pobavit, odreagovat, zaflirtovat přes chat, ale… ![]()
@jjelena píše:
Já se chtěla původně taky jen pobavit, odreagovat, zaflirtovat přes chat, ale…
Nikdy nevíš, kdo za tím sklem sedí ![]()
@Hugomír píše:
To zní logicky
Jen jsem si představil tu situaci a rozhovor na dýze - Slečno, vás bych si vzal za ženu. Blázníš? Ty jsi ještě nedospělej, když chodíš na diskotéky. To já na rozdíl od tebe mám už 2 děti.
no klidně na dýzu zajdu, ale ne s účelem balit partnera pro vztah, vlastně ani na sex, prostě se jen pobavit a zavzpomínat na 80tky. A taky dnes už chodím většinou s partnerem. Ale ti chlápci kolem 50 co slintaj na polonahý 20 mi fakt přijdou spíš vtipný než obdivuhodný. Ale to možná bude tím, že už nejsem polonahá 20
![]()
@Lima69 píše:
Nikdy nevíš, kdo za tím sklem sedí
proto taky snad není vhodný posílat fotky ani sdělovat osobní informace. A rande vždy dát na veřejným místě a někoho informovat.
@Lima69 píše:
Nikdy nevíš, kdo za tím sklem sedí
Stejně tak nevíš, co je ten kolega v soukromí zač, ani kamarád kamarádky. Psychopat a zvrhlík může být kdokoliv v blízkém okolí.
@jjelena píše:
no klidně na dýzu zajdu, ale ne s účelem balit partnera pro vztah, vlastně ani na sex, prostě se jen pobavit a zavzpomínat na 80tky. A taky dnes už chodím většinou s partnerem. Ale ti chlápci kolem 50 co slintaj na polonahý 20 mi fakt přijdou spíš vtipný než obdivuhodný. Ale to možná bude tím, že už nejsem polonahá 20![]()
![]()
![]()
A co tedy jsi? Z toho osazenstva co tady popisuješ už zbejvá ta uslintaná padesátka. ![]()
Omlouvám se za vtip. ![]()
@jjelena píše:
proto taky snad není vhodný posílat fotky ani sdělovat osobní informace. A rande vždy dát na veřejným místě a někoho informovat.
kurňa, já bych do toho nešla
čekat co se objeví za individuum
![]()
@Hugomír píše:
A co tedy jsi? Z toho osazenstva co tady popisuješ už zbejvá ta uslintaná padesátka.
Omlouvám se za vtip.
hihi, tak do 50 mám ještě daleko
Za svůj věk se nestydím, příští rok kulatiny ![]()
@jjelena píše:
hihi, tak do 50 mám ještě dalekoZa svůj věk se nestydím, příští rok kulatiny
Kulatiny? Že by 50? ![]()
Ale rok není tak daleko. ![]()
@Lima69 píše:
kurňa, já bych do toho nešlačekat co se objeví za individuum
![]()
Hele, já jsem taky optarná, ale manžel mě už tak sr. l, že jsem to prostě riskla a vyšlo to. Risk je zisk
Jsme spolu skoro 2 roky, bylo to jediný setkání a zatím to klape, žiju ![]()
@Hugomír píše:
Kulatiny? Že by 50?
Ale rok není tak daleko.
40, ideální věk, ne? ![]()
@jjelena píše:
Hele, já jsem taky optarná, ale manžel mě už tak sr. l, že jsem to prostě riskla a vyšlo to. Risk je ziskJsme spolu skoro 2 roky, bylo to jediný setkání a zatím to klape, žiju
to ti přeju a ať vám to vyjde
jdu do peřin pa ![]()
@Lima69 píše:
to ti přeju a ať vám to vyjdejdu do peřin pa
Děkuji, i tobě at se daří. Dobrou ![]()