Nemůžu se seznámit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6551
19.5.15 23:04
@jjelena píše:
No proto tam už ani nechodím :lol:

To zní logicky :mrgreen:
Jen jsem si představil tu situaci a rozhovor na dýze - Slečno, vás bych si vzal za ženu. Blázníš? Ty jsi ještě nedospělej, když chodíš na diskotéky. To já na rozdíl od tebe mám už 2 děti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
19.5.15 23:06
@Hugomír píše:
Jen jsem si představil tu situaci a rozhovor na dýze - Slečno, vás bych si vzal za ženu. Blázníš? Ty jsi ještě nedospělej, když chodíš na diskotéky. To já na rozdíl od tebe mám už 2 děti. :mrgreen:

Hugine já se z tebe jednou picnu :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
19.5.15 23:06
@Lima69 píše:
No já seznamkám nevěřím, ale to je jen můj osobní názor :nevim:

Já se chtěla původně taky jen pobavit, odreagovat, zaflirtovat přes chat, ale… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Lima69
19.5.15 23:07
@jjelena píše:
Já se chtěla původně taky jen pobavit, odreagovat, zaflirtovat přes chat, ale… :nevim:

Nikdy nevíš, kdo za tím sklem sedí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
19.5.15 23:09
@Hugomír píše:
Jen jsem si představil tu situaci a rozhovor na dýze - Slečno, vás bych si vzal za ženu. Blázníš? Ty jsi ještě nedospělej, když chodíš na diskotéky. To já na rozdíl od tebe mám už 2 děti. :mrgreen:

no klidně na dýzu zajdu, ale ne s účelem balit partnera pro vztah, vlastně ani na sex, prostě se jen pobavit a zavzpomínat na 80tky. A taky dnes už chodím většinou s partnerem. Ale ti chlápci kolem 50 co slintaj na polonahý 20 mi fakt přijdou spíš vtipný než obdivuhodný. Ale to možná bude tím, že už nejsem polonahá 20 :D :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
jjelena
19.5.15 23:11
@Lima69 píše:

proto taky snad není vhodný posílat fotky ani sdělovat osobní informace. A rande vždy dát na veřejným místě a někoho informovat.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
19.5.15 23:12
@Lima69 píše:

Stejně tak nevíš, co je ten kolega v soukromí zač, ani kamarád kamarádky. Psychopat a zvrhlík může být kdokoliv v blízkém okolí.

• Citovat
  • Upravit
6551
19.5.15 23:14
@jjelena píše:
no klidně na dýzu zajdu, ale ne s účelem balit partnera pro vztah, vlastně ani na sex, prostě se jen pobavit a zavzpomínat na 80tky. A taky dnes už chodím většinou s partnerem. Ale ti chlápci kolem 50 co slintaj na polonahý 20 mi fakt přijdou spíš vtipný než obdivuhodný. Ale to možná bude tím, že už nejsem polonahá 20 :D :D :D :D

A co tedy jsi? Z toho osazenstva co tady popisuješ už zbejvá ta uslintaná padesátka. :mrgreen:
Omlouvám se za vtip. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
19.5.15 23:15
@jjelena píše:
proto taky snad není vhodný posílat fotky ani sdělovat osobní informace. A rande vždy dát na veřejným místě a někoho informovat.

kurňa, já bych do toho nešla :nevim: čekat co se objeví za individuum :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
19.5.15 23:16
@Hugomír píše:
A co tedy jsi? Z toho osazenstva co tady popisuješ už zbejvá ta uslintaná padesátka. :mrgreen:
Omlouvám se za vtip. ;-)

hihi, tak do 50 mám ještě daleko :palec: Za svůj věk se nestydím, příští rok kulatiny :lol:

• Citovat
  • Upravit
6551
19.5.15 23:20
@jjelena píše:
hihi, tak do 50 mám ještě daleko :palec: Za svůj věk se nestydím, příští rok kulatiny :lol:

Kulatiny? Že by 50? :think:
Ale rok není tak daleko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
19.5.15 23:21
@Lima69 píše:
kurňa, já bych do toho nešla :nevim: čekat co se objeví za individuum :roll: :lol:

Hele, já jsem taky optarná, ale manžel mě už tak sr. l, že jsem to prostě riskla a vyšlo to. Risk je zisk :nevim: Jsme spolu skoro 2 roky, bylo to jediný setkání a zatím to klape, žiju :lol:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
19.5.15 23:21
@Hugomír píše:
Kulatiny? Že by 50? :think:
Ale rok není tak daleko. :mrgreen:

40, ideální věk, ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
Lima69
19.5.15 23:22
@jjelena píše:
Hele, já jsem taky optarná, ale manžel mě už tak sr. l, že jsem to prostě riskla a vyšlo to. Risk je zisk :nevim: Jsme spolu skoro 2 roky, bylo to jediný setkání a zatím to klape, žiju :lol:

to ti přeju a ať vám to vyjde :kytka: jdu do peřin pa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
19.5.15 23:24
@Lima69 píše:
to ti přeju a ať vám to vyjde :kytka: jdu do peřin pa :mavam:

Děkuji, i tobě at se daří. Dobrou :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...