Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lima69 píše:
bodejť, když tady pořád datluješ, tak na nudu není čas, viď![]()
já datluju, protože rád odkládám, není nad adrenalin, když něco začínáš dělat pár minut po tom, co jsi to měl odevzat, pak to šlape úpně samo ![]()
Já našla kamarádce chlapa na seznamce. tenkrát jsme hledali chlapa pro mamku a ze zvědavosti zadali i mladší a on mi pro ni úplně seděl poslala jsem jí odkaz a jsou spolu 4 roky. mamka taky nakonec našla myslím po roce a půl na seznamce.
@Lima69 píše:
bodejť, když tady pořád datluješ, tak na nudu není čas, viď![]()
Už zase przníš další téma?
![]()
@pohledzdruhestrany píše:
já datluju, protože rád odkládám, není nad adrenalin, když něco začínáš dělat pár minut po tom, co jsi to měl odevzat, pak to šlape úpně samo
tak to se pak nenudíš, to jen nestíháš
hlavně, že ti to teda šlape ![]()
@jujingova píše:
Tak aspon nekdo našel chlapa přes net, já jak jsem psala samí sexuální loudilové uplně mě to odradí. A po jak dlouhé době se ti podařilo najít přes net?
To bylo na mě? Trvalo to asi 2 měsíce, než jsem měla pocit, že tenhle je jinej a na to rande šla. Každej není úchyl, nenech se odradit.
To je dneska fakt takový problém potkat partnera normálně než přes seznamku?
![]()
@Lima69 píše:
To je dneska fakt takový problém potkat partnera normálně než přes seznamku?![]()
Nevím, jak pro svobodné bezdětné, ale pro mě jako pracující matku dvou dětí, v době kdy jsem začala řešit seznámení ještě vdanou, ano, je to takový problém. A radši se seznámím přes net než s chlapem v mým věku na diskotéce - to by mi přišel dost nevyzrálej.
Jo, jo je. Taky jsem si myslela, ze to není problém. Ale problém je v tom, že každý chodí do práce a vrací se většinou až v podvečer. Doba je hektická.
@jjelena píše:
Nevím, jak pro svobodné bezdětné, ale pro mě jako pracující matku dvou dětí, v době kdy jsem začala řešit seznámení ještě vdanou, ano, je to takový problém. A radši se seznámím přes net než s chlapem v mým věku na diskotéce - to by mi přišel dost nevyzrálej.
A co třeba v pracovním kolektivu nebo v okolí svých přátel? ![]()
@jjelena píše:
No, ani ty bys na tý diskotéce nevypadala moc vyzrálá. ![]()
@Hugomír píše:
No, ani ty bys na tý diskotéce nevypadala moc vyzrálá.
No proto tam už ani nechodím ![]()
@Lima69 píše:
A co třeba v pracovním kolektivu nebo v okolí svých přátel?
Kdyby ta jiskra měla přeskočit mezi kolegy nebo přáteli, přeskočila by už dávno a nečekalo by se, až jeden bude volnej.
@jjelena píše:
Kdyby ta jiskra měla přeskočit mezi kolegy nebo přáteli, přeskočila by už dávno a nečekalo by se, až jeden bude volnej.
No já seznamkám nevěřím, ale to je jen můj osobní názor ![]()
bodejť, když tady pořád datluješ, tak na nudu není čas, viď