Nemůžu se seznámit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lima69
19.5.15 22:32
@pohledzdruhestrany píše:
třebá já jsem se nenudil tak 10 let, naopak mám pocit, že jsem štvancem tepu doby :zed: :lol:

bodejť, když tady pořád datluješ, tak na nudu není čas, viď ;) :lol:

• Citovat
  • Upravit
21111
19.5.15 22:34
@Lima69 píše:
bodejť, když tady pořád datluješ, tak na nudu není čas, viď ;) :lol:

já datluju, protože rád odkládám, není nad adrenalin, když něco začínáš dělat pár minut po tom, co jsi to měl odevzat, pak to šlape úpně samo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
19.5.15 22:37

Já našla kamarádce chlapa na seznamce. tenkrát jsme hledali chlapa pro mamku a ze zvědavosti zadali i mladší a on mi pro ni úplně seděl poslala jsem jí odkaz a jsou spolu 4 roky. mamka taky nakonec našla myslím po roce a půl na seznamce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
19.5.15 22:38
@Lima69 píše:
bodejť, když tady pořád datluješ, tak na nudu není čas, viď ;) :lol:

Už zase przníš další téma? :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
@pohledzdruhestrany píše:
já datluju, protože rád odkládám, není nad adrenalin, když něco začínáš dělat pár minut po tom, co jsi to měl odevzat, pak to šlape úpně samo :)

tak to se pak nenudíš, to jen nestíháš :lol: hlavně, že ti to teda šlape :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lima69
@Hugomír píše:
Už zase przníš další téma? :cert: :mrgreen:

pšš :*

• Citovat
  • Upravit
jjelena
19.5.15 22:39
@jujingova píše:
Tak aspon nekdo našel chlapa přes net, já jak jsem psala samí sexuální loudilové uplně mě to odradí. A po jak dlouhé době se ti podařilo najít přes net?

To bylo na mě? Trvalo to asi 2 měsíce, než jsem měla pocit, že tenhle je jinej a na to rande šla. Každej není úchyl, nenech se odradit.

• Citovat
  • Upravit
Lima69
19.5.15 22:44

To je dneska fakt takový problém potkat partnera normálně než přes seznamku? :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
19.5.15 22:49
@Lima69 píše:
To je dneska fakt takový problém potkat partnera normálně než přes seznamku? :think: :nevim:

Nevím, jak pro svobodné bezdětné, ale pro mě jako pracující matku dvou dětí, v době kdy jsem začala řešit seznámení ještě vdanou, ano, je to takový problém. A radši se seznámím přes net než s chlapem v mým věku na diskotéce - to by mi přišel dost nevyzrálej.

• Citovat
  • Upravit
jujingova
19.5.15 22:50

Jo, jo je. Taky jsem si myslela, ze to není problém. Ale problém je v tom, že každý chodí do práce a vrací se většinou až v podvečer. Doba je hektická.

• Citovat
  • Upravit
Lima69
19.5.15 22:51
@jjelena píše:
Nevím, jak pro svobodné bezdětné, ale pro mě jako pracující matku dvou dětí, v době kdy jsem začala řešit seznámení ještě vdanou, ano, je to takový problém. A radši se seznámím přes net než s chlapem v mým věku na diskotéce - to by mi přišel dost nevyzrálej.

A co třeba v pracovním kolektivu nebo v okolí svých přátel? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6551
19.5.15 22:52
@jjelena píše:

No, ani ty bys na tý diskotéce nevypadala moc vyzrálá. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
19.5.15 22:58
@Hugomír píše:
No, ani ty bys na tý diskotéce nevypadala moc vyzrálá. :-D

No proto tam už ani nechodím :lol:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
19.5.15 23:00
@Lima69 píše:
A co třeba v pracovním kolektivu nebo v okolí svých přátel? :nevim:

Kdyby ta jiskra měla přeskočit mezi kolegy nebo přáteli, přeskočila by už dávno a nečekalo by se, až jeden bude volnej.

• Citovat
  • Upravit
Lima69
19.5.15 23:03
@jjelena píše:
Kdyby ta jiskra měla přeskočit mezi kolegy nebo přáteli, přeskočila by už dávno a nečekalo by se, až jeden bude volnej.

No já seznamkám nevěřím, ale to je jen můj osobní názor :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí