Nemůžu se seznámit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lima69
19.5.15 23:25
@jjelena píše:
Děkuji, i tobě at se daří. Dobrou :kytka:

mě už se daří dobrých 20 let :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3094
19.5.15 23:27

@jujingova A co takhle něco tak staromódního, jako je dohazování? Jestli třeba nějaká tvoje kamarádka nebo její partner nemá nějakého kamaráda, který by přicházel v úvahu…
My jsme takhle s manželem seznámili jednu moji kamarádku :mrgreen: stěžovala si mi párkrát, jak by ráda s někým byla, ale kvůli studiu, praxi atd. nemá čas někoho hledat… prý jestli můj muž nemá nějakého ucházejícího kamaráda… no, měl, a už jsou teď pěkných pár let spolu. Snad jim to vydrží :mrgreen: Nejvtipnější situace pro mě byla, když jsem si musela vyčíhnout, kdy můžu být s dotyčným chvilku sama, a zjistit, jestli s někým chodí a jestli by neměl zájem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A já s mužem jsem se seznámila přes net, ale né na seznamce (ta je na houby). Na jednom diskuzním serveru (přísahám, že to nebylo Emimino) jsme se bavili, teda spíš do sebe rejpali v jedné diskuzi. Jeho názory mi byly sympatické, přišel mi takový rozumný a chytrý. Já jemu asi taky :mrgreen: No, pak jsme si pár let psali, zpravidla o studiu, cestování a o tom, s kým zrovna chodím já nebo on :) a když jsme takhle zrovna s nikým nechodili, tak jsme se sešli a bylo vymalováno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
19.5.15 23:29

Moje bývalá kolegyně našla přes seznamku štěstí nikdy jsem tomu nevěřila al teď jsou spolu šest let a plánují rodinu :potlesk: ale trvalo jí to bohužel déle až když přestala hledat tak našla :lol: zákon schválnosti u mě to to fungovalo tak že když jsem si začala užívat svobody a byla spokojená i bez chlapů objevil se můj nynější přítel musíš být vyrovnaná a nehrotit to a uvidíš že když to nejméně čekáš přijde tvoje láska :-) užívej si teď že jsi sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
19.5.15 23:38
@iila píše:
@jujingova A co takhle něco tak staromódního, jako je dohazování? Jestli třeba nějaká tvoje kamarádka nebo její partner nemá nějakého kamaráda, který by přicházel v úvahu…
My jsme takhle s manželem seznámili jednu moji kamarádku :mrgreen: stěžovala si mi párkrát, jak by ráda s někým byla, ale kvůli studiu, praxi atd. nemá čas někoho hledat… prý jestli můj muž nemá nějakého ucházejícího kamaráda… no, měl, a už jsou teď pěkných pár let spolu. Snad jim to vydrží :mrgreen: Nejvtipnější situace pro mě byla, když jsem si musela vyčíhnout, kdy můžu být s dotyčným chvilku sama, a zjistit, jestli s někým chodí a jestli by neměl zájem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:A já s mužem jsem se seznámila přes net, ale né na seznamce (ta je na houby). Na jednom diskuzním serveru (přísahám, že to nebylo Emimino) jsme se bavili, teda spíš do sebe rejpali v jedné diskuzi. Jeho názory mi byly sympatické, přišel mi takový rozumný a chytrý. Já jemu asi taky :mrgreen: No, pak jsme si pár let psali, zpravidla o studiu, cestování a o tom, s kým zrovna chodím já nebo on :) a když jsme takhle zrovna s nikým nechodili, tak jsme se sešli a bylo vymalováno :)

Taky mám zásluhu na jednom rodinném štěstí. Dva relativně mladí, perspektivní, inteligentní vysokoškoláci, ale velmi nesmělí. Ona bývalá spolužačka, on kolega z máminy práce. Tak jsem se natvrdo zeptala každýho zvlášt, jak na tom ted jako jsou ohledně vztahů a jestli by byl zájem. Oba byli váhaví střelci, ale klaplo to. Už jsou spolu řadu let, mají tři děti. Vždycky když je vidím, mám z nich radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
20.5.15 00:04
@jjelena píše:
40, ideální věk, ne? :think:

Na diskotéky 100% ;-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
20.5.15 06:01

@jujingova já se taky seznámila přes seznamku na netu, už nevím, po jak dlouhé době, asi 2 nebo i 3 roky, mezitím byly spíš úlety a sem tam někdo zajímavější, ale nic vážného, pak jsem se seznámila s teď už manželem, jsme spolu 4. rok, brali jsme se teď o víkendu a v listopadu nás bude o jednoho víc. Za mě seznamky v poho, byla sranda se potkávat s novýma lidma, ale já chodila na kafe skoro s každým, kdo mě pozval, možná jsem spíš chtěla poznávat nové lidi, než hledat lásku. A to jsem jezdila hodně po koncertech a fesťácích, takže míst na seznámení bylo spousta. Mě by třeba nenapadlo hledat někoho na diskotéce, zvlášť ve 27 letech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
20.5.15 06:09
@Hugomír píše:
Na diskotéky 100% ;-) :-D

No vždyt to píšu :D

• Citovat
  • Upravit
jujingova
20.5.15 06:48

Jo, jo děkuji za názory a porady. Známé známých už jsem zkoušela a bohužel. :)

• Citovat
  • Upravit
jjelena
20.5.15 06:52
@jujingova píše:
Jo, jo děkuji za názory a porady. Známé známých už jsem zkoušela a bohužel. :)

Na to jsem nikdy nesázela. Ano, s exmanželem jsme se tak seznámili, ale neplánovaně, bezúčelově. Sympatický mi nebyl, ani se mi nelíbil, ale byla jsem v té době 2 roky sama, tak js se prostě nechala ukecat. Blbá a mladá jsem byla :)

• Citovat
  • Upravit
5826
20.5.15 07:50

@jujingova Je zvláštní, když se mladá bezdětná slečna nemůže normálně seznámit. :nevim: Ale ze svého okolí vím, že nejhorší je tlačit na pilu. Ono si to třeba ani neuvědomuješ, že tlačíš ;) A ted to neber nijak zle, také nevíme jak vypadáš. Ona to seznamování má určitě jednodušší dlouhonohá, prsatá bloncka s tvářičkou anděla, než obyčejná tuctová holka, nebo ošklivka :? Ale věř, že na tebe někde ten tvůj čeká. Podívej se na mě. Byla jsem hnusná, tlustá, s dítětem, která nechtěla chlapy ani vidět, jezdila jsem akorát z práce do družiny a z družiny do práce a pak hned domů, autem, takže ani mhd, v práci ženský kolektiv a přesto jsem se seznámila, i přesto, že jsem o to vůbec nestála a ještě s o 15 let mladším, nejkrásnějším chlapem na světě :mrgreen: Takže hlavu vzhůru a rozhlížej se kolem sebe, někde na tebe ten tvůj určitě čeká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
20.5.15 07:54

Není pravda, že na internetu píšou samý úchyláci, ono tam totiž někdy hledá ženu i tatínek s dětmi, takže ono si to chce lépe číst ty inzeráty a pak někteří chlapi se projeví docela brzo, jací jsou. Já si svého přítele našla na seznamce, a to jsem psala do rubriky, že si hledám kamaráda (zatím :), pak třeba něco víc), nechtěla jsem to uspěchat. Jen bych upozornila na dvě věci - pozor když chce chlap půjčit prachy - nepůjčovat!!! nebo jen mini částku a pokud ji nevrátí, tak asi stát za to nebude a pak jestli tě bude mít tak rád, že tě představí rodině apod., pozve tě k sobě domů, to aspoň vypovídá o upřímnosti a jak moc vážně to s tebou myslí. Já řídit se kdysi těmito dvěmi zásadami, nemusela jsem předtím na netu, kdy jsem hledala vážný vztah, natrefit na parchanta, který toho hodně obkecal a skutek utek a šlo mu spíš o postel a o to jak mě využít, byla jsem blbá a naivní. Nicméně na podruhé už mám opravdovou lásku, která zahřeje u srdíčka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
20.5.15 07:57
@Ya-ya píše:
ale no tak :roll: to je blbost

No zas taková blbost to není :think:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
20.5.15 08:00

Ona to seznamování má určitě jednodušší dlouhonohá, prsatá bloncka s tvářičkou anděla, než obyčejná tuctová holka, nebo ošklivka

S tímhle úplně nesouhlasím. Ve svém okolí mám spoustu krásných holek, i takové, co dělaly modeling a jsou samy. Naopak takovéto prvoplánové krásky na první pohled chlapi dost často pro život nehledají.

• Citovat
  • Upravit
6551
20.5.15 08:00
@jjelena píše:
No vždyt to píšu :D

:mrgreen: Úplně slyším ty kecy těch mladejch pubošů - Hele, důchodci si spletli lokál. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
20.5.15 08:03
@Ya-ya píše:
a kdo to tak dnes nemá? z prace domu a sednout k pocitaci. kdyby byla pravda, co pisete, neseznamil by se nikdo.ja ale nevidím davy singles. proste vidím problém jinde

No tak ale nevíš, kde se ti dva seznámili. :nevim: Já osobně třeba nemám čas lítat po diskotékách, vysedávat po barech ani chut dělat oči na kolegy. To prostě tak jednoznačný není.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky