Nemůžu se seznámit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jjelena
20.5.15 08:05
@Hugomír píše: :mrgreen: Úplně slyším ty kecy těch mladejch pubošů - Hele, důchodci si spletli lokál. :mrgreen:

Přesně tak, já byla na dýze naposled snad ve 30 a už tehdy jsem si tam připadala jako babča :lol: A rozhodně bych tam ted nešla hledat partnera, leda tak mladýho zajíčka, co by chtěl zralou a zkušenou :oops:… a to zas nechci já :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5826
20.5.15 08:08
@jjelena píše: Ona to seznamování má určitě jednodušší dlouhonohá, prsatá bloncka s tvářičkou anděla, než obyčejná tuctová holka, nebo ošklivkaS tímhle úplně nesouhlasím. Ve svém okolí mám spoustu krásných holek, i takové, co dělaly modeling a jsou samy. Naopak takovéto prvoplánové krásky na první pohled chlapi dost často pro život nehledají.

No… Těžko říct… Žádný modelky neznám, ale dělám se spoustou bab v ženském kolektivu a ty pohlednější, štíhlé jsou všechny zadané. At mladé, starší. A ty řekněme méně pohledné nebo silné jsou samy. Je to tak. Nebudu brát modelky, tam je problém spíš v tom, že mají v hlavě místo mozku seno, ale hezká mladá holka má seznamování prostě jednodušší, než ošklivá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
20.5.15 08:10

Tak ted se jdu zkulturnit a za chvíli vyrážím k doktorce na kontrolu, tak dám pak vědět, jestli byla šance v čekárně někoho ulovit :D I když je těžký to soudit, když nikoho nehledám :nevim:.
A zítra se snad po 3 týdnech vracím do práce, tak uvidím, jestli se situace změnila a dá mi někdo z kolegů najevo, jak jsem mu chyběla :D :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
jjelena
20.5.15 08:11

@krtek7489 Já nepíšu, že to tak platí vždy, jen že to tak dost často bývá. Ve svém okolí to vidím. Ale samozřejmě znám i spoustu hezkých holek, co jsou štastně zadané :)

• Citovat
  • Upravit
6551
20.5.15 08:14
@jjelena píše:
Tak ted se jdu zkulturnit a za chvíli vyrážím k doktorce na kontrolu, tak dám pak vědět, jestli byla šance v čekárně někoho ulovit :D I když je těžký to soudit, když nikoho nehledám :nevim:.
A zítra se snad po 3 týdnech vracím do práce, tak uvidím, jestli se situace změnila a dá mi někdo z kolegů najevo, jak jsem mu chyběla :D :D :D :D

V čekárně u doktora leda nějakýho hypochondra, kterej potřebuje pečovatelku, aby mu foukala na bebíčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
20.5.15 08:16

Já hledala 3 roky, podmínky byly bez dluhů, alimentů, bez splátek, bez exekutora za prdelí, vlastní bydlení. A po třech letech jsem našla muže Phd, 30 let splŇující všechny podmínky - moravák.
Na LIde.cz - sice úchyláci ale chce to hledat hlavičku špendlíku v oceánu.
Měla jsem 20 schůzek a u 15 jsem si říkala, že 20 bude moje poslední. A byla - mám pana božského :-)
Na seznamce, avízu i lidech jsou jenom ztroskotanci, které nikdo nechce - mají dluhy, neplatí na děcka, stěžují si atd… katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
20.5.15 08:19
@jjelena píše: takovéto prvoplánové krásky na první pohled chlapi dost často pro život nehledají.

aha, tak konecne me, skaredemu opicakovi, nekdo vysvetlil, proc na me vzdycky zbyly ty nejkrasnejsi zenske :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
20.5.15 08:21

@Blekota Nepovažuji se za ztroskotance, nemám dluhy (krom hypo samozřejmě), vždycky mě někdo chtěl, o děti se starám, nestěžuji si. Nepovažuji se za katastrofu. Tak nevím, ale házet všechny takhle zavrženíhodně do jednoho pytle… přijde mi to hloupý :zed:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
20.5.15 08:23
@Hugomír píše:
V čekárně u doktora leda nějakýho hypochondra, kterej potřebuje pečovatelku, aby mu foukala na bebíčka :mrgreen:

No to nééé, tak se radši rozhlížet nebudu, aby si mě náhodou někdo nevyhlídl :D

• Citovat
  • Upravit
jjelena
20.5.15 08:24
@Pesimista píše:
aha, tak konecne me, skaredemu opicakovi, nekdo vysvetlil, proc na me vzdycky zbyly ty nejkrasnejsi zenske :think:

No vidíš, jak je emimino užitečný :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
6551
20.5.15 08:25
@Pesimista píše:
aha, tak konecne me, skaredemu opicakovi, nekdo vysvetlil, proc na me vzdycky zbyly ty nejkrasnejsi zenske :think:

Chudáčku. :-( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
20.5.15 08:29
@jjelena píše:
No to nééé, tak se radši rozhlížet nebudu, aby si mě náhodou někdo nevyhlídl :D

Nějakej sběratel všemožných chorob a diagnóz :mrgreen:
Slečno, mohu vás pozvat ke mě domů? Ukážu vám svou sbírku virů, bakterií a kožních plísní. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
20.5.15 08:32
@jjelena píše:
@Blekota Nepovažuji se za ztroskotance, nemám dluhy (krom hypo samozřejmě), vždycky mě někdo chtěl, o děti se starám, nestěžuji si. Nepovažuji se za katastrofu. Tak nevím, ale házet všechny takhle zavrženíhodně do jednoho pytle… přijde mi to hloupý :zed:

To není hloupé, já jsem věděla, co chci a dle toho jsem hledala. Nechtěla jsem muže s dětmi - jde o to, že já děti nemám, jednou chci založit rodinu a pak pro společného potomka chybí peníze, když jdou už na jiného. Možná mě zato odsoudíš, ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
20.5.15 08:35
@Blekota píše:
To není hloupé, já jsem věděla, co chci a dle toho jsem hledala. Nechtěla jsem muže s dětmi - jde o to, že já děti nemám, jednou chci založit rodinu a pak pro společného potomka chybí peníze, když jdou už na jiného. Možná mě zato odsoudíš, ale je to tak.

Ale to je v pořádku. Za to té nemůže nikdo odsoudit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
20.5.15 08:38
@Blekota píše:
To není hloupé, já jsem věděla, co chci a dle toho jsem hledala. Nechtěla jsem muže s dětmi - jde o to, že já děti nemám, jednou chci založit rodinu a pak pro společného potomka chybí peníze, když jdou už na jiného. Možná mě zato odsoudíš, ale je to tak.

Já to vidím jako ty, ale když se seznámíš s chlapem, jsi s ním třeba pár týdnů, hlavně sis ním rozumíš a zjistíš, že má dluhy… tak co potom, že…nebo se hned na první schůzce ptáš, jestli není zadlužený nebo něco nesplácí?

Měla jsem stejná kritéria jako ty, razím heslo, radši být sama než se ztroskotancem…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky