Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jjelena píše: Ona to seznamování má určitě jednodušší dlouhonohá, prsatá bloncka s tvářičkou anděla, než obyčejná tuctová holka, nebo ošklivkaS tímhle úplně nesouhlasím. Ve svém okolí mám spoustu krásných holek, i takové, co dělaly modeling a jsou samy. Naopak takovéto prvoplánové krásky na první pohled chlapi dost často pro život nehledají.
No… Těžko říct… Žádný modelky neznám, ale dělám se spoustou bab v ženském kolektivu a ty pohlednější, štíhlé jsou všechny zadané. At mladé, starší. A ty řekněme méně pohledné nebo silné jsou samy. Je to tak. Nebudu brát modelky, tam je problém spíš v tom, že mají v hlavě místo mozku seno, ale hezká mladá holka má seznamování prostě jednodušší, než ošklivá ![]()
Tak ted se jdu zkulturnit a za chvíli vyrážím k doktorce na kontrolu, tak dám pak vědět, jestli byla šance v čekárně někoho ulovit
I když je těžký to soudit, když nikoho nehledám
.
A zítra se snad po 3 týdnech vracím do práce, tak uvidím, jestli se situace změnila a dá mi někdo z kolegů najevo, jak jsem mu chyběla
![]()
@krtek7489 Já nepíšu, že to tak platí vždy, jen že to tak dost často bývá. Ve svém okolí to vidím. Ale samozřejmě znám i spoustu hezkých holek, co jsou štastně zadané ![]()
@jjelena píše:
Tak ted se jdu zkulturnit a za chvíli vyrážím k doktorce na kontrolu, tak dám pak vědět, jestli byla šance v čekárně někoho ulovitI když je těžký to soudit, když nikoho nehledám
.
A zítra se snad po 3 týdnech vracím do práce, tak uvidím, jestli se situace změnila a dá mi někdo z kolegů najevo, jak jsem mu chyběla![]()
![]()
![]()
V čekárně u doktora leda nějakýho hypochondra, kterej potřebuje pečovatelku, aby mu foukala na bebíčka ![]()
Já hledala 3 roky, podmínky byly bez dluhů, alimentů, bez splátek, bez exekutora za prdelí, vlastní bydlení. A po třech letech jsem našla muže Phd, 30 let splŇující všechny podmínky - moravák.
Na LIde.cz - sice úchyláci ale chce to hledat hlavičku špendlíku v oceánu.
Měla jsem 20 schůzek a u 15 jsem si říkala, že 20 bude moje poslední. A byla - mám pana božského ![]()
Na seznamce, avízu i lidech jsou jenom ztroskotanci, které nikdo nechce - mají dluhy, neplatí na děcka, stěžují si atd… katastrofa.
@jjelena píše: takovéto prvoplánové krásky na první pohled chlapi dost často pro život nehledají.
aha, tak konecne me, skaredemu opicakovi, nekdo vysvetlil, proc na me vzdycky zbyly ty nejkrasnejsi zenske ![]()
@Blekota Nepovažuji se za ztroskotance, nemám dluhy (krom hypo samozřejmě), vždycky mě někdo chtěl, o děti se starám, nestěžuji si. Nepovažuji se za katastrofu. Tak nevím, ale házet všechny takhle zavrženíhodně do jednoho pytle… přijde mi to hloupý ![]()
@Hugomír píše:
V čekárně u doktora leda nějakýho hypochondra, kterej potřebuje pečovatelku, aby mu foukala na bebíčka
No to nééé, tak se radši rozhlížet nebudu, aby si mě náhodou někdo nevyhlídl ![]()
@Pesimista píše:
aha, tak konecne me, skaredemu opicakovi, nekdo vysvetlil, proc na me vzdycky zbyly ty nejkrasnejsi zenske
No vidíš, jak je emimino užitečný
![]()
@Pesimista píše:
aha, tak konecne me, skaredemu opicakovi, nekdo vysvetlil, proc na me vzdycky zbyly ty nejkrasnejsi zenske
Chudáčku.
![]()
@jjelena píše:
No to nééé, tak se radši rozhlížet nebudu, aby si mě náhodou někdo nevyhlídl
Nějakej sběratel všemožných chorob a diagnóz ![]()
Slečno, mohu vás pozvat ke mě domů? Ukážu vám svou sbírku virů, bakterií a kožních plísní. ![]()
@jjelena píše:
@Blekota Nepovažuji se za ztroskotance, nemám dluhy (krom hypo samozřejmě), vždycky mě někdo chtěl, o děti se starám, nestěžuji si. Nepovažuji se za katastrofu. Tak nevím, ale házet všechny takhle zavrženíhodně do jednoho pytle… přijde mi to hloupý
To není hloupé, já jsem věděla, co chci a dle toho jsem hledala. Nechtěla jsem muže s dětmi - jde o to, že já děti nemám, jednou chci založit rodinu a pak pro společného potomka chybí peníze, když jdou už na jiného. Možná mě zato odsoudíš, ale je to tak.
@Blekota píše:
To není hloupé, já jsem věděla, co chci a dle toho jsem hledala. Nechtěla jsem muže s dětmi - jde o to, že já děti nemám, jednou chci založit rodinu a pak pro společného potomka chybí peníze, když jdou už na jiného. Možná mě zato odsoudíš, ale je to tak.
Ale to je v pořádku. Za to té nemůže nikdo odsoudit ![]()
@Blekota píše:
Já to vidím jako ty, ale když se seznámíš s chlapem, jsi s ním třeba pár týdnů, hlavně sis ním rozumíš a zjistíš, že má dluhy… tak co potom, že…nebo se hned na první schůzce ptáš, jestli není zadlužený nebo něco nesplácí?
Měla jsem stejná kritéria jako ty, razím heslo, radši být sama než se ztroskotancem…
Přesně tak, já byla na dýze naposled snad ve 30 a už tehdy jsem si tam připadala jako babča
A rozhodně bych tam ted nešla hledat partnera, leda tak mladýho zajíčka, co by chtěl zralou a zkušenou
… a to zas nechci já