Nemůžu se seznámit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6244
20.5.15 09:37

Já tě docela chápu, před třemi lety jsem se taky nedokázala seznámit. Nakonec jsem přeci jen potkala toho správného chlapa. Na seznamce e-darling. Hned první týden, co jsem se tam zaregistrovala.

Ono je to těžké, když je člověk od 6-19.00 v práci, je introvert a bydlí ve městě, kde nikoho nezná. Já pár let jezdila i sama autem, tak že seznámení při cestě taky nepřicházelo v úvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
20.5.15 09:41
@boruvkay píše:
Já pár let jezdila i sama autem, tak že seznámení při cestě taky nepřicházelo v úvahu.

Jedině vybraný objekt sestřelit na přechodu a pak o něj doma pečovat. :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
20.5.15 09:47

@Hugomír :lol: :lol: to mne nenapadlo. Bourala jsem celkem 2×. A ani jednou to nebyl žádný pohledný, žádoucí a svobodný muž. :mrgreen: Jednu dobu jsem přemýšlela, že si na auto nalepím samolepku: Hledám spřízněnou duši, dvojgaráž mám. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
20.5.15 10:01
@boruvkay píše:
@Hugomír :lol: :lol: to mne nenapadlo. Bourala jsem celkem 2×. A ani jednou to nebyl žádný pohledný, žádoucí a svobodný muž. :mrgreen: Jednu dobu jsem přemýšlela, že si na auto nalepím samolepku: Hledám spřízněnou duši, dvojgaráž mám. :jazyk:

Kamión není překážkou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
20.5.15 10:04

@Hugomír obávám se, že kamión by se tam nevešel na délku…ale traktor tam v pohodě zajel. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
20.5.15 10:16
@boruvkay píše:
@Hugomír obávám se, že kamión by se tam nevešel na délku…ale traktor tam v pohodě zajel. :lol:

Takže - traktor není překážkou, kamion pouze bez přívěsu. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
20.5.15 10:51

@Hugomír no spíš malá dodávka, než kamión… :cert: Ale bohužel „tchyně“ v domě. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
20.5.15 10:53

@jujingova Já mám pocit, že svobodná, bezdětná žena se muže seznámit kdykoliv a kdekoliv. Máš čas jen pro sebe a pokud nevěříš seznamkám na netu(já bych je osobne nezatracovala, jelikož já tam taky našla kdysi vztah a i pár kamaradu), tak začni chodit mezi lidi, pravidelne plavat treba, do fitka(tam je kluku habaděj), sem tam večer do baru nebo hospudky s nejakou kamaradkou treba jen na chvili, ted pres leto jsou otevřené venkovni zahrádky a tam bývá chlapu habaděj. Pokud nemáš s kým jit, najdi si treba kamaradku pres net, já takhle diky jedne kamaradce pres internet našla sveho kdysi fajn přítele..Tech možnosti je spoustu, chce to jen popřemýšlet, trošku na tom zapracovat, chodit mezi lidi.To ženy, které mají deti, už jsou na tom se seznamováním podstatne huř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
20.5.15 13:05
@Hugomír píše:
Beru. Žlučník ve sbírce ještě nemám. Vyměním třeba za prostatu. :mrgreen:

OK, tak kdy a kde to směníme? Ale upozorňuju předem, že doufám, že v brzké době nebudu schopna nic dalšího nabídnout :D.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
20.5.15 13:11

Jinak jsem se tedy během dnešního dopoledne zaměřila na potenciální možnost seznámení. Cestou k doktorce nic, bez šance - jezdím autem. U doktorky seděl děda o holi, asi 70 let. Děkuji. Pokud bych joooo chtěla, asi bych se mohla spřátelit s chlápkem cca 56- 60 let, takovej zarostej, zanedbanej, no bezdomovec to nebyl, ale o kontakt se snažil a bylo vidět, že svlíká pohledem. Nechtěla jsem. Cestou domů jsem se stavila v Lídlu, kde byli opět důchodci a nebo maminky na mateřský :D. Sečteno podtrženo, dnes bych byla bez šance a hledat, tak mám depku, že není co brát. Ještě mě čeká cesta do družiny, tak třeba potkám fešnýho tatínka, ale ten zas asi nebude volnej :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6551
20.5.15 13:13
@jjelena píše:
OK, tak kdy a kde to směníme? Ale upozorňuju předem, že doufám, že v brzké době nebudu schopna nic dalšího nabídnout :D.

Žlučník zatím stačí. Místo a čas dohodneme po odběru orgánu. Hlavně dát k ledu, nebo naložit do lihu. ;-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
20.5.15 13:16

@jjelena asi do těch obchodů chodíš ve špatnou dobu. :mrgreen: :mrgreen: Taky jsem se jeden čas snažila v hypermarketu seznámit, odhadovala jsem podle obsahu košíku, zda je chlap ženatý nebo ne. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
20.5.15 13:19
@boruvkay píše:
@jjelena asi do těch obchodů chodíš ve špatnou dobu. :mrgreen: :mrgreen: Taky jsem se jeden čas snažila v hypermarketu seznámit, odhadovala jsem podle obsahu košíku, zda je chlap ženatý nebo ne. :cert:

Ano, dá se předpokládat, že v 11 dopoledne tam svobodný, resp. rozvedený 40-tník nebude. Zítra už zas budu v normálním pracovním režimu, tak holt začnu po těch chlapech víc koukat. Hlavně aby se nějakej fakt nechytl :lol:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
20.5.15 13:21
@Hugomír píše: Žlučník zatím stačí. Místo a čas dohodneme po odběru orgánu. Hlavně dát k ledu, nebo naložit do lihu. ;-) :mrgreen:

Rozkaz, orgán už je odebrán… vydrž, zavolám do nemocnice a zjistím, jak s ním naložili :D. Nevadí, že už mu dnes jsou 3 týdny? Prozatím můžu nabínout krásný 4 kameny :D

• Citovat
  • Upravit
jjelena
20.5.15 13:23

@boruvkay a vidíš, mě nikdy nenapadlo sondovat košíky. Ještě, že můj přítel kupuje brumíky, piškoty. přesnídávky, kinder čokoládky apod. Ještě by se mohl stát obětí nějaké svobodné děvy :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky