Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Blekota píše: To není hloupé, já jsem věděla, co chci a dle toho jsem hledala. Nechtěla jsem muže s dětmi - jde o to, že já děti nemám, jednou chci založit rodinu a pak pro společného potomka chybí peníze, když jdou už na jiného. Možná mě zato odsoudíš, ale je to tak.
dobre delas, velmi dobre ![]()
@Pesimista píše:
Jak pis pan Hausmann, velka vetsina zenskych je prave takovymito typky pritahovana jako magnetem, mas smulu, ze ty ne, nebo, ze by, to bylo tvoje stesti![]()
![]()
![]()
![]()
Právě, přitahovala jsem pořád opaky…trosky, zadlužence…
@krtek7489 píše: @Blekota Máš recht. Nevím proč by si měla ženská nabrnknout chlapa s dětma bez vlastního zázemí jenom proto, že bych byla třicítka bez chlapa, když hledám pravý opak.![]()
kdyz to otocim, aby to bylo vyrovnane, tak by si chlap nemel v zadnem pripade nabrnknout zenskou s detmi, jinak to nevidim
![]()
@Pesimista píše:
kdyz to otocim, aby to bylo vyrovnane, tak by si chlap nemel v zadnem pripade nabrnknout zenskou s detmi, jinak to nevidim![]()
![]()
![]()
Pokud je svobodný, bezdětný, tak proč by měl rvát peníze do cizích dětí a starat se, když si může udělat své dítě se svobodnou bezdětnou ženou?
@Blekota píše:
Jsem se ale něměla kde jinde seznamovat. V práci jsme celkem 3 kusy, jsme malá firma, z toho IT a šéf. Takže to je pasé. A v okolí mám svobodné asi 4 chlapy, po třicítce, bez dětí, ale to jsou jen přátelé.
Prakticky ani na výuce ani jinde se seznámit nedá. A obíhat tramvajové zastávkya seznamovat se, je blbost.
Já tohle právě moc nechápu. Svobodná, bezdětná, mladá holka a nedokáže se „normálně“ seznámit
Já nejsem žádná superkočka, jsem tlustá jako vepř, na diskotece jsem byla jednou v životě, žádné koníčky jsem neměla, nesportovala jsem, prostě nic a se seznámením jsem nikdy problémy neměla. Tak já nevím čím to je. Asi ty holky, co za každou cenu hledají vyzařují nějakou negativní energii či co ![]()
@Pesimista píše:
problem maji ti, kteri pak ziraji s otevrenou pusou a ptaji se, proboha, kam ta zenska dala oci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Asi jako u chlapa. Oči a mozek jim spadnul do trenclí. ![]()
@Pesimista píše:
kdyz to otocim, aby to bylo vyrovnane, tak by si chlap nemel v zadnem pripade nabrnknout zenskou s detmi, jinak to nevidim![]()
![]()
![]()
To jsi úplně špatně pochopila. My se bavíme o požadavcích na partnera. A je spousta chlapů, kteří jsou naopak štastní za ženskou s dětma, třeba ten můj.
No a pak jsou ti, co chtějí jen svobodnou, bezdětnou ![]()
Příspěvek upraven 20.05.15 v 09:31
@jjelena píše:
Kde pak, já naopak díky operaci exemplář odevzdávala. Žlučník
Beru. Žlučník ve sbírce ještě nemám. Vyměním třeba za prostatu. ![]()
@Blekota píše:
Pokud je svobodný, bezdětný, tak proč by měl rvát peníze do cizích dětí a starat se, když si může udělat své dítě se svobodnou bezdětnou ženou?
Ten můj je rve a rád ![]()
@krtek7489 píše:
Já tohle právě moc nechápu. Svobodná, bezdětná, mladá holka a nedokáže se „normálně“ seznámitJá nejsem žádná superkočka, jsem tlustá jako vepř, na diskotece jsem byla jednou v životě, žádné koníčky jsem neměla, nesportovala jsem, prostě nic a se seznámením jsem nikdy problémy neměla. Tak já nevím čím to je. Asi ty holky, co za každou cenu hledají vyzařují nějakou negativní energii či co
Jsem natom stejně. Taky tlustá, nic moc, extrovert, ale najít slušného chlapa se mi podařilo až teď.
@krtek7489 píše:
Ten můj je rve a rád
Pokud chce, tak proč ne. Každý máme jiné priority.
Já tě docela chápu, před třemi lety jsem se taky nedokázala seznámit. Nakonec jsem přeci jen potkala toho správného chlapa. Na seznamce e-darling. Hned první týden, co jsem se tam zaregistrovala.
Ono je to těžké, když je člověk od 6-19.00 v práci, je introvert a bydlí ve městě, kde nikoho nezná. Já pár let jezdila i sama autem, tak že seznámení při cestě taky nepřicházelo v úvahu.
@boruvkay píše:
Já pár let jezdila i sama autem, tak že seznámení při cestě taky nepřicházelo v úvahu.
Jedině vybraný objekt sestřelit na přechodu a pak o něj doma pečovat.
![]()
@Hugomír
to mne nenapadlo. Bourala jsem celkem 2×. A ani jednou to nebyl žádný pohledný, žádoucí a svobodný muž.
Jednu dobu jsem přemýšlela, že si na auto nalepím samolepku: Hledám spřízněnou duši, dvojgaráž mám. ![]()
@boruvkay píše:
@Hugomír![]()
to mne nenapadlo. Bourala jsem celkem 2×. A ani jednou to nebyl žádný pohledný, žádoucí a svobodný muž.
Jednu dobu jsem přemýšlela, že si na auto nalepím samolepku: Hledám spřízněnou duši, dvojgaráž mám.
Kamión není překážkou. ![]()