Nemůžu se seznámit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3232
20.5.15 09:17
@Blekota píše: To není hloupé, já jsem věděla, co chci a dle toho jsem hledala. Nechtěla jsem muže s dětmi - jde o to, že já děti nemám, jednou chci založit rodinu a pak pro společného potomka chybí peníze, když jdou už na jiného. Možná mě zato odsoudíš, ale je to tak.

dobre delas, velmi dobre :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
20.5.15 09:18
@Pesimista píše:
Jak pis pan Hausmann, velka vetsina zenskych je prave takovymito typky pritahovana jako magnetem, mas smulu, ze ty ne, nebo, ze by, to bylo tvoje stesti :D :zed: :zed: :zed: :zed:

Právě, přitahovala jsem pořád opaky…trosky, zadlužence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
20.5.15 09:20
@krtek7489 píše: @Blekota Máš recht. Nevím proč by si měla ženská nabrnknout chlapa s dětma bez vlastního zázemí jenom proto, že bych byla třicítka bez chlapa, když hledám pravý opak. ;) :nevim:

kdyz to otocim, aby to bylo vyrovnane, tak by si chlap nemel v zadnem pripade nabrnknout zenskou s detmi, jinak to nevidim
:cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
20.5.15 09:23
@Pesimista píše:
kdyz to otocim, aby to bylo vyrovnane, tak by si chlap nemel v zadnem pripade nabrnknout zenskou s detmi, jinak to nevidim :cert: :cert: :cert: :cert:

Pokud je svobodný, bezdětný, tak proč by měl rvát peníze do cizích dětí a starat se, když si může udělat své dítě se svobodnou bezdětnou ženou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
20.5.15 09:24
@Blekota píše:
Jsem se ale něměla kde jinde seznamovat. V práci jsme celkem 3 kusy, jsme malá firma, z toho IT a šéf. Takže to je pasé. A v okolí mám svobodné asi 4 chlapy, po třicítce, bez dětí, ale to jsou jen přátelé.
Prakticky ani na výuce ani jinde se seznámit nedá. A obíhat tramvajové zastávky :mrgreen: a seznamovat se, je blbost.

Já tohle právě moc nechápu. Svobodná, bezdětná, mladá holka a nedokáže se „normálně“ seznámit :nevim: Já nejsem žádná superkočka, jsem tlustá jako vepř, na diskotece jsem byla jednou v životě, žádné koníčky jsem neměla, nesportovala jsem, prostě nic a se seznámením jsem nikdy problémy neměla. Tak já nevím čím to je. Asi ty holky, co za každou cenu hledají vyzařují nějakou negativní energii či co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
20.5.15 09:28
@Pesimista píše:
problem maji ti, kteri pak ziraji s otevrenou pusou a ptaji se, proboha, kam ta zenska dala oci :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

Asi jako u chlapa. Oči a mozek jim spadnul do trenclí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
20.5.15 09:30
@Pesimista píše:
kdyz to otocim, aby to bylo vyrovnane, tak by si chlap nemel v zadnem pripade nabrnknout zenskou s detmi, jinak to nevidim :cert: :cert: :cert: :cert:

To jsi úplně špatně pochopila. My se bavíme o požadavcích na partnera. A je spousta chlapů, kteří jsou naopak štastní za ženskou s dětma, třeba ten můj. :mrgreen: No a pak jsou ti, co chtějí jen svobodnou, bezdětnou ;)

Příspěvek upraven 20.05.15 v 09:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
@jjelena píše:
Kde pak, já naopak díky operaci exemplář odevzdávala. Žlučník :D

Beru. Žlučník ve sbírce ještě nemám. Vyměním třeba za prostatu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
@Blekota píše:
Pokud je svobodný, bezdětný, tak proč by měl rvát peníze do cizích dětí a starat se, když si může udělat své dítě se svobodnou bezdětnou ženou?

Ten můj je rve a rád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
20.5.15 09:32
@krtek7489 píše:
Já tohle právě moc nechápu. Svobodná, bezdětná, mladá holka a nedokáže se „normálně“ seznámit :nevim: Já nejsem žádná superkočka, jsem tlustá jako vepř, na diskotece jsem byla jednou v životě, žádné koníčky jsem neměla, nesportovala jsem, prostě nic a se seznámením jsem nikdy problémy neměla. Tak já nevím čím to je. Asi ty holky, co za každou cenu hledají vyzařují nějakou negativní energii či co :mrgreen:

Jsem natom stejně. Taky tlustá, nic moc, extrovert, ale najít slušného chlapa se mi podařilo až teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
20.5.15 09:33
@krtek7489 píše:
Ten můj je rve a rád :mrgreen:

Pokud chce, tak proč ne. Každý máme jiné priority.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
20.5.15 09:37

Já tě docela chápu, před třemi lety jsem se taky nedokázala seznámit. Nakonec jsem přeci jen potkala toho správného chlapa. Na seznamce e-darling. Hned první týden, co jsem se tam zaregistrovala.

Ono je to těžké, když je člověk od 6-19.00 v práci, je introvert a bydlí ve městě, kde nikoho nezná. Já pár let jezdila i sama autem, tak že seznámení při cestě taky nepřicházelo v úvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
20.5.15 09:41
@boruvkay píše:
Já pár let jezdila i sama autem, tak že seznámení při cestě taky nepřicházelo v úvahu.

Jedině vybraný objekt sestřelit na přechodu a pak o něj doma pečovat. :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
20.5.15 09:47

@Hugomír :lol: :lol: to mne nenapadlo. Bourala jsem celkem 2×. A ani jednou to nebyl žádný pohledný, žádoucí a svobodný muž. :mrgreen: Jednu dobu jsem přemýšlela, že si na auto nalepím samolepku: Hledám spřízněnou duši, dvojgaráž mám. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6551
20.5.15 10:01
@boruvkay píše:
@Hugomír :lol: :lol: to mne nenapadlo. Bourala jsem celkem 2×. A ani jednou to nebyl žádný pohledný, žádoucí a svobodný muž. :mrgreen: Jednu dobu jsem přemýšlela, že si na auto nalepím samolepku: Hledám spřízněnou duši, dvojgaráž mám. :jazyk:

Kamión není překážkou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria