Já a tchýně

Anonymní
20.5.15 13:22

Já a tchýně

Dobrý den, všem šťasným ženám co žijí s tchýní závidím že s ní vychází. A teď můj problém:
Bydlím s tchýní a s dvěmi krásnými dcerami a s manželem :-) ale do dá se řict do klidného bydlení vešel manželovo bratr, začal tu bydlet s tím že si hledá práci a byt. Jenže to tak ani neřekl. Prostě máme společný dvůr a jednu chodbu. Když jsem něco řekla na adresu tchýni rozběhla se velká hádka. Nelíbilo se mi že je proti mému manželovi, že je hloupá že dala jemu dům a peníze do baráku. Pohádaly sme se tak že mám modřiny protože mě strkla a nadávala mi do sviní a do krav. Tejden se se mnou nebavila. Nejhorší je to že ten její synáček je notorický lhář, ona mu věří a my sme ty špatní. Jak by ste řešily soužití s těmi dvěma? Neraďte mi odstěhovat se, to jen v případě vyhrát 8.000.000,– Jinak bavit se s ní už ani nedá je to tu někdy na palici, když manžel jezdí 2× do týdne domů. Jsem ještě na mateřské k tomu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2874
20.5.15 13:28

Jo holka, 99% soužití s tchánovcema jde totálně do háje. Každý má jiné názory a ty jsi ta, co u nich bydlí, tudíž ti nezbývá nic jiného, než držet hubu a krok. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226

Nevím, nějak tvému příspěvku nerozumím :think: asi jsem přepracovaná dnes. Máš to nějak zamotané :D
Každopádně já bych se s tchýni víc nebavila, když by mi nadávala do krav a sviní 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961

Já tomu nerozumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
20.5.15 13:29

Píšeš dost zmateně ale jestli sem to dobře vyluštila tak si tchýni začala nadávat že dala SVOJE peníze a SVŮJ barák tvému švagrovi a manželovi nic? Pokuď ano tak nechápu co Ti je do toho a jak si tohle můžeš s pozice snachy dovolit? Myslíš že máš na její peníze nárok? Čí je barák ve kterém bydlíte? Pokuď je tchýně tak jediná rada zní neplést se do jejích věcí a bejt vděčná za bydlení či se odstěhovat (ale jak píšeš to teď asi nehrozí)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
20.5.15 13:30

@puntice myslela jsem, že tomu nerozumím jen já :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
20.5.15 13:32

Nějak to nechápu, napsala jsi to zmateně a nepřehledně. Tchyně dala barák a peníze tomu druhému synovi a kvůli tomu jste se pohádaly? Tys jí to vyčetla? No, jestli to tak bylo, tak s ehádce nedivím. Co ona udělá se svým majetkem a penězi je jen její věc, do toho ti opravdu nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
20.5.15 13:33

Máš to holka trochu zmatené ten příspěvek…nejlepší recept na tchýně? Mít salámistickou povahu a mít tchýni na háku. Ovšem ne každý má tento dar :nevim: Víc bohužel nevymyslíš.
btw znám jeden trefný verš: tchýně a uzený nejlepší studený (své tchýni se tímto omlouvám, protože ona je fajn)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.15 13:35

Ano asi jsem to napsala zmateně ale ten barák dostal můj manžel a né švagr… to kdyby byl barák švagrovo, tak to bych tu hubu fakt držela!!!

• Citovat
  • Upravit
491
20.5.15 13:36
@Anonymní píše:
Dobrý den, všem šťasným ženám co žijí s tchýní závidím že s ní vychází. A teď můj problém:
Bydlím s tchýní a s dvěmi krásnými dcerami a s manželem :-) ale do dá se řict do klidného bydlení vešel manželovo bratr, začal tu bydlet s tím že si hledá práci a byt. Jenže to tak ani neřekl. Prostě máme společný dvůr a jednu chodbu. Když jsem něco řekla na adresu tchýni rozběhla se velká hádka. Nelíbilo se mi že je proti mému manželovi, že je hloupá že dala jemu dům a peníze do baráku. Pohádaly sme se tak že mám modřiny protože mě strkla a nadávala mi do sviní a do krav. Tejden se se mnou nebavila. Nejhorší je to že ten její synáček je notorický lhář, ona mu věří a my sme ty špatní. Jak by ste řešily soužití s těmi dvěma? Neraďte mi odstěhovat se, to jen v případě vyhrát 8.000.000,– Jinak bavit se s ní už ani nedá je to tu někdy na palici, když manžel jezdí 2× do týdne domů. Jsem ještě na mateřské k tomu.

hádku bych brala jako vysvobození protože tchýni bych mohla ignorovat… ať třeba bouchne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
20.5.15 13:37
@Anonymní píše:
Ano asi jsem to napsala zmateně ale ten barák dostal můj manžel a né švagr… to kdyby byl barák švagrovo, tak to bych tu hubu fakt držela!!!

8o 8o Tak teď už to vůbec nechápu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
20.5.15 13:38
@Anonymní píše:

A jinka ten barák je jen tchjýně a vy tam bydlíte, nebo nějak na půl? Možná by to chtělo trochu muže nahlodat, aby jí třeba jen postrašil s tím, že vzhledem k tomu, že je na tebe hnusná apod, tak se chcete odstehovta, ze to bude lepsi pro obě strany, ale v případě, že je dům i tvého muže, samozřejmě by vas tchyňuša měla vyplatit ;) ale těžko říct kolik by musela vysolit, asi byste museli brat hypo aspon na čast a začít prostě znova. otazka je jestli ot za to stojí. protože tam klid mít nebudeš. pokud je tchýně tak tupá a omezena že ti nadává do sviní, tak to je teda hustý, a pochybuju že na sobě zapracuje aby se chovala normalne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
20.5.15 13:39

Jó tak tchýně se rouhala, že dala barák manželovi? a ty si se bránila? Holka, piš srozumitelně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.15 13:40

Ona sice dává peníze svému synovi tomu co se k ní nastěhoval, a pak fňuká že nemá. Že má jen ten důchod. Přitom jí také pomáháme finančně.

• Citovat
  • Upravit
491
20.5.15 13:40
@Anonymní píše:

Tak jestl ije barák celej váš tak co tam dělá tchyně? brtaro vi dejte limit do kdy si ma najit vlastni bydlení… a tchyni bych pronajimala byt nekde na druhym konce mesta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí