Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
To opravdu nejde, a to se může prodat dům i s věcným břemenem? nemáte někdo s tím zkušenost? Pokud by manžel o to stál.
Může, ale málokdo ho koupí ![]()
@Anonymní píše:
Ano respektuje jí je to jeho máma, ale ona neuznává žádného partnera svých dětí, a manželovo bejvalky to byla k..va a d…y co sem potom já?
No nemáš to lehký holka
nezavidím ti to…
Ale na druhou stranu je dobré, že se tvůj muž zastal tebe…
Já vydržím dost, ale co je moc to je moc. Bejt tvuj chlap, řeknu jí asi aŤ si ten barák strčí do p*dele i s bratrem… a až bych se uklidnila tak bych řekla, že takhle ne, že se bud uklidní, bude respektovat mojí ženu, nebo se ten barák prodá a nebudete se o ni starat, přesně jak psala @me2dova … jde to. bába by se mohla leknout a dát pokoj.
nenechte se sebou zametat. to že někdo je něčí máma nebo táta mu nedává právo svý děti a jejich partnery šikanovat.
No holka, co ti poradit. Měl by nastoupit manžel a tvrdě a jednoznačně říct, že za tebou stojí. Po dobu, co tam bratr bude žít, nepřispívat tchyni a hlavně, jestli do tebe strkala a nadávala ti, tak je tak akorát čas na to, ukázat ji, že. A tohle byla poslední kapka. Sednout si a nastavit pravidla. Je to váš dům, bude to po vašem s tím, že ona má poradní hlas a pokud má třeba někde zahrádku, tak jí nechat kus, aby si mohla hospodařit, mít své soukromí, ale rozhodně nebude rozhodovat, ječet, strkat do kohokoliv. A bratrovi říct, že má šanci tam být do určitého termínu s tím, že pak se odstěhuje. Taky by se vám mohlo stát, že tam zůstane natrvalo a bude si osobovat chování tchyně.
Taky tomu moc nerozumím. Ale pokud hádky s tchýní začaly až s příchodem problémového bratra (švagra ), tak ať ho manžel jako vlastník domu vyhodí a je to.
@divine_d děkuji za uznání, tohle říká i můj táta. Tak si představte, že ona tenkrát řekla že by jí musel můj muž koupit byt, kdyby ten dům zde prodal. To je asi kec aby mi zavřela pusu a teď vím toto.
@Anonymní píše:
@ivunak jenže ona tvrdí, že je u ní a ne u nás. Tak co jí na to říct.
Jo, ale ona je u vás, teď už ve vašem domě.
Pokud na to bude mít manžel žaludek, zkusila bych dům prodat i s ní. A pokud by toto nešlo, tak si dům přestavte tak, abyste bydleli komplet odděleně a nemuseli se s ní vůbec potkávat. Ona nemá žádný právo vám toto zakazovat nebo povolovat. Toto je jediný řešení, jiný neexistuje. Pro mně by bylo nejdůležitější, aby děti vyrůstaly v klidu a nemusely poslouchat její sprostý výlevy.
@Anonymní píše:
@ivunak jenže ona tvrdí, že je u ní a ne u nás. Tak co jí na to říct.
ukázat jí v katastru čí ten dům je…
jako na jednu stranu, věnovala vám ho, a tak si člověk řiká, že si přece tohle k ní nedovolí, ale když se chova takhle… ![]()
Já bych na ty dohady neměla sílu.
Nejlepší to prodat i s tchýní.
Jestli je takhle sprostá, tak bych tam nechtěla bydlet i kvůli dětem ![]()
@free333 to je pravda, ono se to jednou vše obrátí proti ní, děcka vykecají vše jaká babička je na maminku… jak ona říká „pánbůh jí potrestá“
Ahoj holky uz nemuzu. Musim to dostat ze sebe ven. Tak obnovuju diskizi. Me jedine stesti je ze mam tchyni 200km daleko. Ani nevim čim bych zacla. S pritelem jsme pres 5 let a mame 4 mesicni holcicku. Snazime se jezdit vo nejvic ale nejsme milionari. U tchyne jsme tak 1 za dva mesice. (a me to bohate staci) ona jeste u nas nebyla. Kdyz byli moji rodice kousek od nich na dovolene. Chteli jsme je seznamit ale ona proste se sekla a rekla ze zadnou navstevu nechce. Netvrd te mi ze by byl problem zajit nekam do restaurace na hodku ns kafe. Tenkrat jsme se strasne pohadala s pritelem.
ale duvod proc jsme se do ted nedozvedeli. Od te doby co je mala tak je to jeste horsi. U ni musim byt asi strasna mama. Vsechno delame spatne jeji deti pred triceti lety uz papali kasicku. Pribinacky
Atd. Ja si vlastne uplne vymyslim kdyz ji reknu ze mi doktor rekl ze to ma byt tak nebo onak. Proste je tahle doba divna. Jednou mela takovej kec ze jeji dcerka mela taky takovou krasnou plet jako prdelku ale ted je samej uhrak a aby to teda mala taky nemela. Tecka byla kdyz jsem ji oznamila ze budu s malou plavat tak div ze me neservala jak ji chci utopit vnucku.ze to videla v televizi a tamty deti do te vody hodi a topi. Marne jsem ji vysvetlovala jak to plavani je. S malou nebyla ani venku. Jednou si teda nechala vynest kocar na balkon tam malou udrndala a to bylo vse.ona nikam nejde. To ze by sla s nama treba na pizzu proste ne. Prijde z prace a sedi doma a sem tam nam ustrikuje naprosto uzasny svetry pro vsechny 3. Ted kdyz slysim ze tam pojedem na 14dnu az bude mit chlap dovolenou tak je mi zle. Kolikrat jsem premyslela jak to s ni bude az budem mit svadbu. Musela jsem se vypovidat. Holky nejak me podporte. Ona fakt zije v dobe pred 50 lety.
Vydechni a představ si, že bys jí měla za p*delí furt a bydlela by třeba 10 minut od vás
hned je ti líp, ne? ![]()