Já a tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.5.15 13:42

Ještě přidám informaci, je to manželovo dům, a ona tu má výňatek že tu je na dožiti: věcné břemeno.

• Citovat
  • Upravit
1248
20.5.15 13:43
@lovesmile píše:
8o 8o Tak teď už to vůbec nechápu. :D

No dala jim barák a teď jim vyčítá (tchýně), že jim ho dala a že ho nedala švagrovi (druhému synovi). V manželově rodině se stalo něco podobného, od tchýně dostali hrubou stavbu, druhého sourozence ještě vyplatili, barák dostavěli, pak rekonstruovali, babka tam bydlela celý život zadarmo a ještě tvrdila, že jim nic dávat neměla, že radši tomu druhému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
20.5.15 13:44
@Anonymní píše:
Ještě přidám informaci, je to manželovo dům, a ona tu má výňatek že tu je na dožiti: věcné břemeno.

Tak nezbývá, než si zvyknout, než bába umře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
20.5.15 13:47
@kdochcekam píše:
Tak barák prodejte i s věČným břemenem a máte pokoj. :jazyk:

To je nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.15 13:50

Ano takhle to bohužel je, ona je tu kápo. A to byste koukaly jak se jí nelíbilo, když se mě muž zastal. Asi fakt nejlepší mlčet a ničeho si nevšímat ale já opravdu nemám takovou povahu. A teď si vemte, že zatím mám malé děcka 2,5 roku, až tu bude na mě řvát a oni to uslyší a pak to budou všude říkat, zatím tedy nemluví. Její ostuda to bude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.15 13:53

Je jí 69 a na umření nevypadá, to bych jí fakt nepřála. Muže tu být ještě asi 20 let. Je vitální.

• Citovat
  • Upravit
2874
20.5.15 13:53
@Anonymní píše:
Ano takhle to bohužel je, ona je tu kápo. A to byste koukaly jak se jí nelíbilo, když se mě muž zastal. Asi fakt nejlepší mlčet a ničeho si nevšímat ale já opravdu nemám takovou povahu. A teď si vemte, že zatím mám malé děcka 2,5 roku, až tu bude na mě řvát a oni to uslyší a pak to budou všude říkat, zatím tedy nemluví. Její ostuda to bude.

Tak to kápo odstěhovat co sklepa nebo přízemí a oddělit si extra bydlení od ní… to by šlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.15 13:55

To opravdu nejde, a to se může prodat dům i s věcným břemenem? nemáte někdo s tím zkušenost? Pokud by manžel o to stál.

• Citovat
  • Upravit
2874
20.5.15 13:57
@Anonymní píše:
To opravdu nejde, a to se může prodat dům i s věcným břemenem? nemáte někdo s tím zkušenost? Pokud by manžel o to stál.

Jde o to, že pokud najdeš kupce a manžel je majitel baráku, tak barák může prodat - i bez jejího souhlasu. Ona tam akorát pak musí dožít s novými majiteli - protože má věcné břemeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
20.5.15 13:58
@Anonymní píše:
To opravdu nejde, a to se může prodat dům i s věcným břemenem? nemáte někdo s tím zkušenost? Pokud by manžel o to stál.

Tak prodat by to mělo jít. Soused takhle prodal byt i se svou matkou. Otázka je, jestli na to budete mít žaludek, protože tohle už je dost silnej kalibr. Ať je jaká je, je to máma tvého partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
20.5.15 13:59
@Denisa56 píše:
Tak prodat by to mělo jít. Soused takhle prodal byt i se svou matkou. Otázka je, jestli na to budete mít žaludek, protože tohle už je dost silnej kalibr. Ať je jaká je, je to máma tvého partnera.

Tak si noví majitelé užijí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.15 14:06

Ano respektuje jí je to jeho máma, ale ona neuznává žádného partnera svých dětí, a manželovo bejvalky to byla k..va a d…y co sem potom já?

• Citovat
  • Upravit
3140
20.5.15 14:06
@Anonymní píše:

Určitě to jde. Samozřejmě to věcné břemeno snižuje hodnotu baráku, protože noví majitelé musí počítat s tím, že tam budou žít i s babkou. Ale zas pro ně je to dobrá příležitost, jak ušetřit při koupi. Kámoška takhle koupila barák i se starým pánem, který jí prodal syn toho „břemene“, s pánem nakonec vycházeli moc pěkně, nakonec tam bylo pánovi líp, než kdyby tam byl sám (nebo se synem, kterej se na něj vykašlal). Teď už je pán po smrti, takže to tam má kámoška celý pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
20.5.15 14:22
@Anonymní píše:

Může, ale málokdo ho koupí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
20.5.15 14:26
@Anonymní píše:
Ano respektuje jí je to jeho máma, ale ona neuznává žádného partnera svých dětí, a manželovo bejvalky to byla k..va a d…y co sem potom já?

No nemáš to lehký holka :roll: nezavidím ti to…
Ale na druhou stranu je dobré, že se tvůj muž zastal tebe…

Já vydržím dost, ale co je moc to je moc. Bejt tvuj chlap, řeknu jí asi aŤ si ten barák strčí do p*dele i s bratrem… a až bych se uklidnila tak bych řekla, že takhle ne, že se bud uklidní, bude respektovat mojí ženu, nebo se ten barák prodá a nebudete se o ni starat, přesně jak psala @me2dova … jde to. bába by se mohla leknout a dát pokoj.

nenechte se sebou zametat. to že někdo je něčí máma nebo táta mu nedává právo svý děti a jejich partnery šikanovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí