Jsem tak špatná partnerka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
5.9.13 21:13
@Jitka1976 píše:
Normálně bych zahrála „divadýlko“…párkrát bych jen tak mezi řečí prohodila, že jsem nevyspalá z kojení…unavená z domácnosti…a pod…a pak bych s sebou „sekla o zem“…prostě bych omdlela…v kuchyni nebo někde, kde manžel nebude!!! Jen uslyší tu ránu-shoď třeba silně židli-musí fakt bouchnout o zem…a rychle si lehni na podlahu…rozhoď ruce, nohy…zavři oči…a lež…ani se nehni…Buď manžel po té ráně vyskočí z obýváku/koupelny…a přiběhne se podívat, co se stalo…nebo aspoň zavolá „Co se děje???“ A pokud bude vědět, že jsi v kuchyni a neodpovídáš, vstane a půjde se kouknout…
Zřejmě se lekne…logicky, ale on to „proplesknutí“ fakt potřebuje..!!!
A né že se probereš hned jak k Tobě zaklekne!!! Chvíli si to užívej…pak pomalu otevři oči…pomalu se zvedej…bude ti pomáhat…ty řekni:„Miláčku to je dobrý…nic mi není…jsem jen malinko unavená..to zvládnu neboj…ještě jdu posekat tu zahradu :mrgreen:, umeju nádobí, uvařím večeři, vykoupu a uložím děti, uklidím hračky a pak se ti budu věnovat…jen odpočívej, máš náročnou práci…“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A jala bych se usilovně dožadovat sekačky na trávu… :jazyk: To by bylo, aby mu to netrklo…

Tak to me opravdu rozesmalo, i kdyz mi normalne neni do smichu :* Fakt moc pekny napad. Sice nevim, jak moc dobra jsem herecka, ale za pokus to stoji. Ale aby to nezabralo na par dni a ja to pak musela co tyden opakovat 8o Ale opravdu moc dekuju za napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
5.9.13 21:14

@petula17 No a máš podíl na domě, nebo jen děláš holku pro vsechno? Nic ve zlem, jen mam kolem sebe dvě kamosky, který bydlej s detmi a zajistenym chlapem, dělají holku pro všechno a jen se ozvou, chlap je drzej a naznačuje ze ona je ta s holym zadkem. Takže tohle si pohlídat. Buď vše napůl, nebo si jdi po svým a zacni makat na svým zázemí, jinak skoncíš jako otrok, kterymu jeste bude vyhrožovat ze dite zůstane s ním, protoze ty pro něj nemáš ani postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
5.9.13 21:18
@Jitka1976 píše:
Normálně bych zahrála „divadýlko“…párkrát bych jen tak mezi řečí prohodila, že jsem nevyspalá z kojení…unavená z domácnosti…a pod…a pak bych s sebou „sekla o zem“…prostě bych omdlela…v kuchyni nebo někde, kde manžel nebude!!! Jen uslyší tu ránu-shoď třeba silně židli-musí fakt bouchnout o zem…a rychle si lehni na podlahu…rozhoď ruce, nohy…zavři oči…a lež…ani se nehni…Buď manžel po té ráně vyskočí z obýváku/koupelny…a přiběhne se podívat, co se stalo…nebo aspoň zavolá „Co se děje???“ A pokud bude vědět, že jsi v kuchyni a neodpovídáš, vstane a půjde se kouknout…
Zřejmě se lekne…logicky, ale on to „proplesknutí“ fakt potřebuje..!!!
A né že se probereš hned jak k Tobě zaklekne!!! Chvíli si to užívej…pak pomalu otevři oči…pomalu se zvedej…bude ti pomáhat…ty řekni:„Miláčku to je dobrý…nic mi není…jsem jen malinko unavená..to zvládnu neboj…ještě jdu posekat tu zahradu :mrgreen:, umeju nádobí, uvařím večeři, vykoupu a uložím děti, uklidím hračky a pak se ti budu věnovat…jen odpočívej, máš náročnou práci…“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A jala bych se usilovně dožadovat sekačky na trávu… :jazyk: To by bylo, aby mu to netrklo…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak tohle nemá chybu! :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
5.9.13 21:21
@123l píše:
@petula17 No a máš podíl na domě, nebo jen děláš holku pro vsechno? Nic ve zlem, jen mam kolem sebe dvě kamosky, který bydlej s detmi a zajistenym chlapem, dělají holku pro všechno a jen se ozvou, chlap je drzej a naznačuje ze ona je ta s holym zadkem. Takže tohle si pohlídat. Buď vše napůl, nebo si jdi po svým a zacni makat na svým zázemí, jinak skoncíš jako otrok, kterymu jeste bude vyhrožovat ze dite zůstane s ním, protoze ty pro něj nemáš ani postel.

Tak k tomu uz se bohuzel taky schyluje. Posledni skoro ctyri roky, kdyz uz pocitam tehu, jsem venovala diteti, ted je dalsi a ja opravdu nemam ani na tu postel :( A jak ted z toho ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
5.9.13 21:28

@petula17 bacha, pokud ví, jak vypadá omdlelá ženská, tak to nespolkne, on totiž zpravidla prudce klesne tlak, člověk je zelenej jak sedma, studený lepivý pot a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
5.9.13 21:36
@Knihomyš píše:
@petula17 bacha, pokud ví, jak vypadá omdlelá ženská, tak to nespolkne, on totiž zpravidla prudce klesne tlak, člověk je zelenej jak sedma, studený lepivý pot a tak.

No…já omdlévám běžně…tak 5-7 x do roka, mám fakt nízký tlak…a vypadám normálně…nebála bych se, že něco pozná…pokud teda není zdravotník…a ani ten by si „nelajznul“ pochybovat…co kdyby to nebyl tlak, ale třeba „něco“ vážnějšího…???

• Citovat
  • Upravit
anonymoussss
5.9.13 23:04

Témat přesně o tomhle,,problému'' je tu snad miliarda. Já říkám jaký si to uděláš, takový to máš. A nápad hrát omdlení- stupidnější věc jsem už dlouho neslyšela, by mě hanba fackovala, že hraji chudinku před vlastním manželem. Btw pokud jdi ještě neomdlela, tak to asi nebude takový hrozný zápřah. Znám ženské co mají 4 děti a jsou v pohodě a chlap u nich taky hlavně vydělává. Holt on maká v práci, tak ženská by měla makat doma. Možná máš jen špatný systém na výchovu.

• Citovat
  • Upravit
515
6.9.13 08:09
@petula17 píše:
Tak k tomu uz se bohuzel taky schyluje. Posledni skoro ctyri roky, kdyz uz pocitam tehu, jsem venovala diteti, ted je dalsi a ja opravdu nemam ani na tu postel :( A jak ted z toho ven…

Jednoduše. Zeptej se ho narovinu, jestli ti co nejdříve přepíše půlku baraku. Ze se necitis dobře, ze se staras o děti, do práce nechodis, roky utíkají a ty chces mít od něj jistotu majetku / vlastní střechy nad hlavou / pokud ti řekne klasiku, ze nema duvod protoze jsi žádné peníze neptridala, oznam mu, ze jsi hodně přemýšlela a potřebuješ si tedy od píky vydělat na vlastní střechu nad hlavou, nebo tedy peníze které mu daš abys dostala prepsanou půlku domacnosti. Protoze ti ale on za celé dny práce kolem dětí a jeho domu neplatí, je ti líto, ale budeš muset odejít z existenčních důvodů k / rodičům, do podnájmu, azylaku / a začít dle věku dětí postupne chodit na brigádu, do práce, podnikat. Takhle mu to oznam. Protoze to, jak na něho, na jeho barák denodenně dres, to je prace zdarma pokud on ti neprepsal půlku domu. Takze dobrovolnici mu nedělej, to si nemuzes dovolit. No a ohledně dětí že nemáš problém se dohodnout. Stridavku mu nedaj, kdyz odejdeš dál a děti ti nevezmou, to by sis to podala do různých institucí a bránila by ses, ze jsi byla celé roky s detmi, ale z jeho chování jsi dostala strach o svou existenční budoucnost, tak jsi začala na sobě jako matce makat, kdyz on ti odmítl zajistit zázemí jako matce jeho dětí a hospodyňky jeho domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
6.9.13 08:18

Jediné s čím souhlasím je, aby sis pohlídala, že bude dům i tvů a dětí. Jinak bohužel vidím jen to, že on je nonstop v práci a maká na baráku. Jistě, ty taky pracuješ, ale v domácnosti. Vyměnit si to asi nemůžete, nevypadá to, že bys uživila rodinu, podle toho co jsi psala, tak snad jen zkusit zapojit do činností s dětma. Celkem si dovedu představit, že je za celý den unavený (tím nepopírám tvé zásluhy, ale někdy je dobré se na věci podívat i z druhé strany).

• Citovat
  • Upravit
515
6.9.13 08:19

Teď jsem si znovu přečetla, co všechno po tobě chce za práci a jak pořád makas málo. Prej kosit hektarovou zahradu :-) takze on si holenek bude zvyšovat prestiž svou prací, a ty se budeš do umoru starat o JEHO barák. Holka, tak yo ani naaahodou. Otevři oči a zacni konecne myslet i na sebe. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
6.9.13 08:46

A má tě vubec rád? Ženská přeci není sluška! Přitel má teho taky moc dojde s práce o pěti pak jde na zahradu a ještě dělá mapy do novin a o vikendu chodí hrát. Ale vždycky když dojde s práce dom dá mě pusu a má chvilinku aby se malé věnoval dokonce i někdy dělá večeře a o vikendu když uklizím tak i někdy uvaří. A neděle travime jako rodina chodime ven a podnikáme to co za celý týden nestihnem :-)Penize jsou v dnešní době velice duležité ale neměli by být na prvním mistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.13 10:03
@Jitka1976 píše:
Normálně bych zahrála „divadýlko“… …a pak bych s sebou „sekla o zem“…prostě bych omdlela…v kuchyni nebo někde...... vstane a půjde se kouknout…
… a pokud je hravej, tak se prida a flakne sebou o zem vedle tebe… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
6.9.13 10:16
@Starej Pardal píše: … a pokud je hravej, tak se prida a flakne sebou o zem vedle tebe… :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
6.9.13 10:20

@petula17, jinak je třeba si promluvit. Rozhodně bych netrpěla takové jednání (nejde o to co děláš, zase on je asi v práci a má toho taky hodně, děti a domácnost je taky záhul :nevim:), ale aby prudil, že nic nedělám 8o, to bych mu asi ukázala jak to nic nedělání vypadá :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
6.9.13 12:45
@anonymoussss píše:
Témat přesně o tomhle,,problému'' je tu snad miliarda. Já říkám jaký si to uděláš, takový to máš. A nápad hrát omdlení- stupidnější věc jsem už dlouho neslyšela, by mě hanba fackovala, že hraji chudinku před vlastním manželem. Btw pokud jdi ještě neomdlela, tak to asi nebude takový hrozný zápřah. Znám ženské co mají 4 děti a jsou v pohodě a chlap u nich taky hlavně vydělává. Holt on maká v práci, tak ženská by měla makat doma. Možná máš jen špatný systém na výchovu.

Tady nejde o vychovu, starsi se tak hezky chova a je sobestacny a pomaha, kdyz chce… Do prace chodi okolo 9 hod a vraci se mezi 15 az 16. Kdyz pritel chce, tak i 3× tydne jde behat na dve hodky, nebo jezdit na kole… Ale udelat si cas na dite je jaksi problem. A aby obcas pomohl s peci o deti mi prijde normalni. A pomoci uklidit treba nadobi je snad o partnerskem souziti… Kazdy neco dela nebo pomuze tomu druhemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí