Můj partner se přede mnou stydí!

4.9.13 16:14

můj partner se přede mnou stydí!!!

Ahoj Všichni, chtěla bych se Vás všech zeptat jestli některá nemáte podobný problém jako já. S přítelem jsme spolu cca 2 roky a poslední rok spolu žijeme, vztah máme absolutně bezproblémový, nehádáme se, v domácnosti fungujeme oba, o povinosti se dělíme… Ideální vztah, až na jednu drobnost. Partner se přede mnou stydí, dělá mu problém se přede mnou svléknout, raději se otočí a rychle si natáhne trenky abych náhodou něco neviděla, společné koupele nebo sprchování též nepříchází v úvahu… Já nejsem žádná úchylačka, co by doma chodila nahatá a všem se ukazovala, ale nemám problém projít místností nahá, nebo třeba jen v kalhotkách. Přítel by to nikdy neudělal. co se sexu týče není to žádná sláva, nemá rád experimenty, o sexu je mu nepříjemné bavit, ani to prý neumí, nikdy to nedělal… nevím co s ním mám dělat, je to jinak skvělý mužský a moc ho miluju, ale toto mě opravdu trápí. Nemáte někdo podobný problém nebo alespoň radu co s ním…Díky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
4.9.13 16:17

Třeba to má z domu, puritánská výchova. Třeba ho půjde trochu předělat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.9.13 16:20

@anonym-čr asi taková výchova.. chce to trpělivost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
4.9.13 16:20

A to se stydi jako ze se proste stydi, nebo ma nejaky komplexy? To by bylo asi horsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
4.9.13 16:21

Asi to bude opravdu tou výchovou. :nevim: Ale myslím, že se to časem změní…já bych v to doufala. Ale bez Tvého přičinění to asi nepůjde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
4.9.13 16:23

Neboj postupně ho předěláš k obrazu svému:) Manžel se taky dost styděl, sice se přede mnou neotáčel, jak se oblékal, ale co se týče mluvení o sexu, to mu moc nešlo, nebo nějaké experimenty.. :nevim: Se společnou vanou a sprchou problém taky neměl…Postupně se to zlepšovalo, jsme manželé a nač se stydět, již experimentuje, protože přišel na to, že mne to vzrušuje a on je rád, že já jsem ráda:-D :dance: Chce to jen čas…Třeba nikdy se ženou nebydlel, tak si musí postupně a pomalu zvykat…Chlapům vše trvá vždy déle.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
4.9.13 16:25

Ja jsem takovy problem mela s byvalym pritelem… Taky jsem se stydela, ale u nej to bylo tim, ze mi rikal, ze jsem tlusta… Porad.. (a to i kdyz jsem byla kost a kuze)… ;)

Ted problem nemam vubec… ;) (no, drobet ano, ale „mam problem, ale lecim se“… :D :D :D Chce to postupne… ;) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
4.9.13 16:29

To je divny. Na mne zena spis zehra at si zavru dvere a necouram po baraku nahatej a ze do ty venkovni sprchy za barakem je videt ze silnice.

Tak ji rikam ze na silnici je tutove zacpa kdyz se jdu sprchovat protoze se kazdej(a) chce podivat na staryho fotra ve sprse :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1957
4.9.13 16:29

To je ale roztomilý „problém“. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
4.9.13 16:31

Třeba mu to jen dýl trvá, než si na to zvykne, se před někým ukazovat nahý. Nebo se za svoje tělo stydí.. Může v tom být jakýkoliv komplex. Já osobně bych zase dala nevím co za takového přítele. Ten můj je až moc exibicionistický a otevřený, že mi to kolikrát není příjemné. A mluvili jste spolu o tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.13 16:32

Já jsem s manželem pět let a společně spolu žijeme už čtyři roky a mám to samé…stydí se až hrůza a komplexem to určitě nebude, je vybavený docela slušně. V sexu taky nebyl a vlastně není stále žádný experimentátor, ale už je to mnohem lepší. Ale o sexu jinde než v posteli nebo společné vaně to si můžu nechat jen zdát…tak možná za dalších pár let :mrgreen:

U mého muže je to výchovou a chce to prostě čas, já v tom problém nevidím…za ty roky udělal dost pokrok a určitě jich ještě udělá dost ;)

• Citovat
  • Upravit
2439
4.9.13 16:33

Zaujala mě část věty „nikdy to nedělal“ 8o To jste spolu jako 2 roky, z toho rok spolu bydlíte a ještě jste spolu nespali 8o :?:

Příspěvek upraven 04.09.13 v 16:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
4.9.13 16:33

Já bych ho nechala tak, aspoň ho nebude ukazovat cizím paním. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
4.9.13 16:36

Myslím si, že to bude tou výchovou, dej tomu čas :) časem se ti snad podaří, aby se s tebou o sexu bavil a třeba budeš ještě nadávat, že chodí pořád nahatý :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.13 16:45
@IvaX píše:
Zaujala mě část věty „nikdy to nedělal“ 8o To jste spolu jako 2 roky, z toho rok spolu bydlíte a ještě jste spolu nespali 8o :?:Příspěvek upraven 04.09.13 v 16:35

Nikdo to nedělal jsem myslela, že není zvyklý se o sexu bavit, že to nikdy nedělal tak nevidí důvod proč by to měl dělat, celý problém jsem s ním nekolikrát už řešila, komplex nemá mít z čeho, je to pořádný chlap a nemá se za co stydět… opravdu mě to trápí ptž je mi 24 a sex díky tomu máme 1× za 2-3 týdny, jednou nemá chuť, potom práce, potom večerní pracovní schůzka, potom je unavený, pak přijde domů pozdě a já už spím, no hrůůůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí