Proč to udělal? Nevěra?

Anonymní
3.9.13 19:49

Proč to udělal?Nevěra?

Ahoj holky,

jdu si k vám zas pro radu, nedávno jsem se zamilovala jako nikdy a on mi tvrdil a choval se taky nadpozemsky zamilovaně. Bohužel vzhledem k tomu, že on bydlí 250km ode mě a bylo léto, tudíž dovolené, každý jsme měli už tu svou zaplacenou, byli jsme v kontaktu 14 dní jen přes telefon, ale velmi často, vlastně prakticky jsme telefon nepustili z ruky a těšili se na tento víkend, jak se uvidíme. Bohužel se ale stalo něco, co jsem ani ve snu nečekala. Můj do té doby přítel, mi omylem poslal ze svého „chytrého“ telefonu celé vlákno zpráv, kde si psal s nějakou holkou o tom, jak ji cituji oš. ká atd. Dokonce tam byly přiložené mmsky, které ale nebyly jeho a ani udaje o něm pravdivé nebyly. Domlouvali se na sexu a psali docela nechutný věci. Já si to přečetla, on samozřejmě věděl, že mi to poslal a jen tak se z toho nevykroutí, takže mi jen napsal zprávu, že ho teď nenávidím, a že se k tomu postaví jako chlap a nechá mě být, že doufá, že mu jednou odpustím a že ho to moc mrzí, že udělal chybu. Já mu na to neměla ani co odepsat, je to tři dny, od té doby se mi neozval, ani já jemu. Nemám mu na to co říct, prostě jsem v naprostém šoku. Bylo to dokonalý a odpřisáhla bych, že mě miloval, nikdo se nikdy nechoval tak jako on. Tohle mi prostě vůbec neleze do hlavy a vůbec nevím, co si mám o tom myslet. Máte někdo nějaký názor? Ségra tvrdí, že je to kurevník, ale já bych dala ruku do ohně, že ne, že to snad byl jen nějaký zkrat, honění ega, nevím. Už je to jedno, jen by mě zajímalo, co si o tom myslíte? Zamilovala jsem se po 12 letech, takže mě to docela vzalo. :)

Děkuji za názory a zachování anonymity.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6536
3.9.13 19:54

Pokud tohle píše jinej a stebou něco plánuje, vy jste si jen psali tak to zkouší, třeba chtěl tebe a o 250km by žil jinej život, a oni umí pěkné řečičky a oblbovat ženskou - znáš to když ptáčka lapají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
3.9.13 19:57

Hm.. byli jste spolu moc krátce že?? a ani se nedivím, když bydlíte od sebe km… kurevníka ale nemusíš poznat, :kytka:, tací jsou moc chytří.. a buďa Tebou, bych mu vůbec nepsala, na co by ti takový byl :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
3.9.13 19:57

Hm, já když se chtěla rozejít s klukem a nevěděla jak to ukončit, tak jsem mu taky „omylem“ poslala smsku jakože pro někoho jiného. On se pak rozešel se mnou a já si oddechla. No, ale bylo mi 16. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.9.13 20:03

Můj dojem? trochu jsi asi naletěla.. nevím, předpokládám, že to byla letní láska, nechala bych to plavat a šla dál :think: mmchdm, bacha na ruku, na 99 % by ses spálila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
3.9.13 20:12

Tak on to může být hodný kluk, ale treba byl zvyklý na flirt po telefonu. No ukliknul se osudove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
3.9.13 20:15
A nebo schválně, podle toho jak rychle vycouval. :nevim:
@123l píše:
Tak on to může být hodný kluk, ale treba byl zvyklý na flirt po telefonu. No ukliknul se osudove.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
3.9.13 20:18
@brisco píše:

taky pravda,, ale třeba to napsal i proto že spolu byli moc krátce na to aby se přes příliš omlouval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
3.9.13 20:21

250 km a vztah? Mno nevim ale myslim si, ze tohle by nikdy nemohlo klapat?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.13 20:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

jdu si k vám zas pro radu, nedávno jsem se zamilovala jako nikdy a on mi tvrdil a choval se taky nadpozemsky zamilovaně. Bohužel vzhledem k tomu, že on bydlí 250km ode mě a bylo léto, tudíž dovolené, každý jsme měli už tu svou zaplacenou, byli jsme v kontaktu 14 dní jen přes telefon, ale velmi často, vlastně prakticky jsme telefon nepustili z ruky a těšili se na tento víkend, jak se uvidíme. Bohužel se ale stalo něco, co jsem ani ve snu nečekala. Můj do té doby přítel, mi omylem poslal ze svého „chytrého“ telefonu celé vlákno zpráv, kde si psal s nějakou holkou o tom, jak ji cituji oš. ká atd. Dokonce tam byly přiložené mmsky, které ale nebyly jeho a ani udaje o něm pravdivé nebyly. Domlouvali se na sexu a psali docela nechutný věci. Já si to přečetla, on samozřejmě věděl, že mi to poslal a jen tak se z toho nevykroutí, takže mi jen napsal zprávu, že ho teď nenávidím, a že se k tomu postaví jako chlap a nechá mě být, že doufá, že mu jednou odpustím a že ho to moc mrzí, že udělal chybu. Já mu na to neměla ani co odepsat, je to tři dny, od té doby se mi neozval, ani já jemu. Nemám mu na to co říct, prostě jsem v naprostém šoku. Bylo to dokonalý a odpřisáhla bych, že mě miloval, nikdo se nikdy nechoval tak jako on. Tohle mi prostě vůbec neleze do hlavy a vůbec nevím, co si mám o tom myslet. Máte někdo nějaký názor? Ségra tvrdí, že je to kurevník, ale já bych dala ruku do ohně, že ne, že to snad byl jen nějaký zkrat, honění ega, nevím. Už je to jedno, jen by mě zajímalo, co si o tom myslíte? Zamilovala jsem se po 12 letech, takže mě to docela vzalo. :)

Děkuji za názory a zachování anonymity.

No já nevim, tyhle flirty přes sms, nebo chaty většinou s reálem nemají nic společného, někdo to holt bere jako způsob jak upustit páru, uvolnit se…

Já čas od času taky jdu takhle pochatovat, je pravda, že když mě to přestane bavit trochu se stydím a kdyby si to někdo přečetl propadla bych se do země, ale je to fakt nevinné…

neříkám, že mu máš odpustit, jen bych ho hned nepovažovala za kurevníka…toť asi vše :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
3.9.13 20:23

No asi proto, ze jsi se zamilovala po tak dlouhe dobe, tak jsi mozna nevnimala co je to za sulibrka…tohle je blby…vzdyt ty same veci mohl psat tobe, tak proc to hleda jinde???…honi si ego mamlas jeden…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.13 20:25

Taky jsem se nedávno rozešla po dlouhým vztahu s chlapem a naletěla jednomu dalšímu, spousta krásných řečí, bylo to úžasný a pak z něj samotnýho vylezlo že někoho má. Ještě jsem se párkrát viděli ale nikam to nevedo, on chtěl zůstat se svou přítelkyní, která samosebou o ničem nevěděla. Nicméně chci říct, že bych za něj taky dala ruku do ohně.

A jelikož chlapa sháním a po večerech se zabavuju na seznamkách tak to bys koukala, kolik tam je zadaných chlapů kteří si moc rádi s někým píší a zkouší to, někdo jen píše ale je spousta i takových co si jen psát nechtějí.

Takže bych šla dál a doufala, že příště narazím na menšího blbce, stejně jako já. :mrgreen: :mrgreen: To je ta blbá doba mobilů, internetu a tak :mrgreen: je to všechno strašně jednoduchý a tak lákavý, jen si pokecám a je to raz dva. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1690
3.9.13 20:26

Já bych to taky viděla tak, že chtěl ze vztahu vycouvat a nevěděl jak, tak proto ta mms a k tomu ty řečičky, že se k tomu postaví jak chlap… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
3.9.13 20:49
@brisco píše:

No jo, třeba si chtěl i s zakladatelkou psát er. Zprávy. A sliboval ze se sejdou…a najednou se setkání přiblížilo, tak vycouval. No jo ale provolané hodiny denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
3.9.13 20:56
@Kennysek píše:
250 km a vztah? Mno nevim ale myslim si, ze tohle by nikdy nemohlo klapat?!

Ale jo, my jsme s mojím chlapem byli od sebe 300 km, ale nakonec jsem se přistěhovala k němu, myslím by to tak dopadlo aj u nich kdyby nezahl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí