Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kašlala bych na něj, nestál by mi ani za opření bot
ale pokud to cítíš jinak, jdi do toho, max si opět natlučeš ![]()
Tuhle situaci bych nikdy nepřipustila… Být pro někoho náhražka a žíněnka… sorry, ale utni to, a poohlídni se někde jinde. Tohle nemá ani smysl, ani budoucnost… ![]()
Je ti dvacet osm, vlak, kterej by ti mohl ujet, ještě ani nepřijel do stanice. Bych se na to vykašlala, když vztah, a klidně jen o sexu, tak s někým, kdo si mě váží a nemá mě jako záložní případ.
@MiskaKosa píše:
Tuhle situaci bych nikdy nepřipustila… Být pro někoho náhražka a žíněnka… sorry, ale utni to, a poohlídni se někde jinde. Tohle nemá ani smysl, ani budoucnost…
asi tak nikdy bych se nenechala ponížit na zadní vrátka
Vždycky musím být na prvním místě! nikdy ne na druhém, třetím. Já jsem nejlepší a tak mě muž musí brát
takže ne, nebyla bych v takovém vztahu, takový člověk by mi nestál ani za pohled.
@ikyki píše:
asi tak nikdy bych se nenechala ponížit na zadní vrátka
Jsem ráda, že se mnou zas někdo po dlouhé době souhlasí
![]()
Tak já po něm ani vztah nechci, vím, že s ním bylo to nikdy nebylo to ono jako vztahově, ale máme to spolu fakt hodně chemicky nastavený, ale chápu, jak to myslíte, jen si nějak neumím pomoct… ![]()
@MiskaKosa píše:
Jsem ráda, že se mnou zas někdo po dlouhé době souhlasí![]()
![]()
![]()
semnou taky nikdo nesouhlasí
![]()
@Anonymní píše:
Tak já po něm ani vztah nechci, vím, že s ním bylo to nikdy nebylo to ono jako vztahově, ale máme to spolu fakt hodně chemicky nastavený, ale chápu, jak to myslíte, jen si nějak neumím pomoct…
pokud jde o sex, tak si to klidně užij. Když to máš v hlavně srovnané, proč ne. ![]()
Je fakt, že už jsem si tím prošla, tak vím, co bude následovat, dřív nebo později to tak dopadne. Já nevím, jak bych to řekla… prostě jsem nikdy nic takovýho nezažila a je mi líto to opouštět.
Já bych počkala jak se bude v sobotu chovat, pokud přileze po čtyřech, tak bych mu šanci ještě dala, ale poslední… je lehké říct „vykašli se na něj“, ale srdci neporučíš…
@vetřelec no uvidíme, já hlavně vůbec nevím, jak se tam bude chovat, nechceme ani jeden ani se o nás vědělo, takže si to vůbec nedokážu představit, jak to tam bude probíhat.. ale je teda fakt, že se na něj těším, což už teď je pro mě mírně znepokoující ![]()
@ikyki píše:
semnou taky nikdo nesouhlasí![]()
já s tebou souhlasím
![]()
Zdravím vás
mám problém takovej. Abych to uvedla úplně na pravou míru - je mi 28 let, jsem vdaná, ale už jenom na papíře, s manželem jsme si přestali rozumět a já měla nějakou dobu někoho jinýho… no a s tím mám ten problém. Já jsem s ním začala chvíli před tím, než jsme to s manželem ukončili, bylo to super, prostě fakt výbornej milenec, i jsme podnikali různý výlety, akce a tak, ale najednou on to prostě utnul, protože prostě už několik let to táhne a netáhne s někým jiným, která je ale ve vztahu s někým jiným, ale prostě si na něj vždycky nějak „vzopmene“, on je z ní tak vyplesklej a užívá prostě s ní, prostě jí fakt asi miluje a nemůže si pomoct… Ale já bohužel pro něj získala nějakou neodpoutatelnou slabost… teď jsme se asi 1,5 měsíce neviděli, pouze o sobě občas dali vědět. On před tím, než jsme to ukončili, tak mi psal, že ví, že s ní zase spadne na hubu a že se bojí, že já už budu o krok jinde, jako že už ho prostě nebudu chtít. No a vypadá to, že ta chvíle právě nastala. Začíná se mi zase ozývat a naznačuje, kdy se uvidíme a tak. Pravděpodobně se uvidíme v sobotu na jedný akci, vůbec nevím, jak se tam chovat, když on o nás vlastně vůbec nikdo neví… a hlavně, mám to s ním zase rozjet a nebo to nechat být? Předtím mě to docela sebralo, ale já si prostě nějak nemůžu pomoct!!! Já vím, jaký by mělo být nejlepší řešení, vykašlat se na něj - prostě ignorace a hotovo, to říká jasně hlava a rozum, ale v srdci to nějak nedokážu
prosím poraďte, díky