Mám se vracet?

Anonymní
3.9.13 10:37

Mám se vracet?

Zdravím vás :-)

mám problém takovej. Abych to uvedla úplně na pravou míru - je mi 28 let, jsem vdaná, ale už jenom na papíře, s manželem jsme si přestali rozumět a já měla nějakou dobu někoho jinýho… no a s tím mám ten problém. Já jsem s ním začala chvíli před tím, než jsme to s manželem ukončili, bylo to super, prostě fakt výbornej milenec, i jsme podnikali různý výlety, akce a tak, ale najednou on to prostě utnul, protože prostě už několik let to táhne a netáhne s někým jiným, která je ale ve vztahu s někým jiným, ale prostě si na něj vždycky nějak „vzopmene“, on je z ní tak vyplesklej a užívá prostě s ní, prostě jí fakt asi miluje a nemůže si pomoct… Ale já bohužel pro něj získala nějakou neodpoutatelnou slabost… teď jsme se asi 1,5 měsíce neviděli, pouze o sobě občas dali vědět. On před tím, než jsme to ukončili, tak mi psal, že ví, že s ní zase spadne na hubu a že se bojí, že já už budu o krok jinde, jako že už ho prostě nebudu chtít. No a vypadá to, že ta chvíle právě nastala. Začíná se mi zase ozývat a naznačuje, kdy se uvidíme a tak. Pravděpodobně se uvidíme v sobotu na jedný akci, vůbec nevím, jak se tam chovat, když on o nás vlastně vůbec nikdo neví… a hlavně, mám to s ním zase rozjet a nebo to nechat být? Předtím mě to docela sebralo, ale já si prostě nějak nemůžu pomoct!!! Já vím, jaký by mělo být nejlepší řešení, vykašlat se na něj - prostě ignorace a hotovo, to říká jasně hlava a rozum, ale v srdci to nějak nedokážu :oops: prosím poraďte, díky :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
3.9.13 10:40

Kašlala bych na něj, nestál by mi ani za opření bot :mrgreen: ale pokud to cítíš jinak, jdi do toho, max si opět natlučeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
3.9.13 10:40

Tuhle situaci bych nikdy nepřipustila… Být pro někoho náhražka a žíněnka… sorry, ale utni to, a poohlídni se někde jinde. Tohle nemá ani smysl, ani budoucnost… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.9.13 10:42

Byl by dobrej jen jako milemec…ale né na vztah :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
3.9.13 10:42

Je ti dvacet osm, vlak, kterej by ti mohl ujet, ještě ani nepřijel do stanice. Bych se na to vykašlala, když vztah, a klidně jen o sexu, tak s někým, kdo si mě váží a nemá mě jako záložní případ.

• Citovat
  • Upravit
ikyki
3.9.13 10:46
@MiskaKosa píše:
Tuhle situaci bych nikdy nepřipustila… Být pro někoho náhražka a žíněnka… sorry, ale utni to, a poohlídni se někde jinde. Tohle nemá ani smysl, ani budoucnost… :nevim:

asi tak nikdy bych se nenechala ponížit na zadní vrátka

• Citovat
  • Upravit
K-Black
3.9.13 10:48

Vždycky musím být na prvním místě! nikdy ne na druhém, třetím. Já jsem nejlepší a tak mě muž musí brát ;) takže ne, nebyla bych v takovém vztahu, takový člověk by mi nestál ani za pohled.

• Citovat
  • Upravit
2256
@ikyki píše:
asi tak nikdy bych se nenechala ponížit na zadní vrátka

Jsem ráda, že se mnou zas někdo po dlouhé době souhlasí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

zakladatelka

Tak já po něm ani vztah nechci, vím, že s ním bylo to nikdy nebylo to ono jako vztahově, ale máme to spolu fakt hodně chemicky nastavený, ale chápu, jak to myslíte, jen si nějak neumím pomoct… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
ikyki
3.9.13 10:49
@MiskaKosa píše:
Jsem ráda, že se mnou zas někdo po dlouhé době souhlasí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

semnou taky nikdo nesouhlasí :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
72725
3.9.13 10:49
@Anonymní píše:
Tak já po něm ani vztah nechci, vím, že s ním bylo to nikdy nebylo to ono jako vztahově, ale máme to spolu fakt hodně chemicky nastavený, ale chápu, jak to myslíte, jen si nějak neumím pomoct… :nevim:

pokud jde o sex, tak si to klidně užij. Když to máš v hlavně srovnané, proč ne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.13 10:51

Je fakt, že už jsem si tím prošla, tak vím, co bude následovat, dřív nebo později to tak dopadne. Já nevím, jak bych to řekla… prostě jsem nikdy nic takovýho nezažila a je mi líto to opouštět.

• Citovat
  • Upravit
vetřelec
3.9.13 10:54

Já bych počkala jak se bude v sobotu chovat, pokud přileze po čtyřech, tak bych mu šanci ještě dala, ale poslední… je lehké říct „vykašli se na něj“, ale srdci neporučíš…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.13 10:56

@vetřelec no uvidíme, já hlavně vůbec nevím, jak se tam bude chovat, nechceme ani jeden ani se o nás vědělo, takže si to vůbec nedokážu představit, jak to tam bude probíhat.. ale je teda fakt, že se na něj těším, což už teď je pro mě mírně znepokoující :think:

• Citovat
  • Upravit
15404
3.9.13 11:02
@ikyki píše:
semnou taky nikdo nesouhlasí :lol: :lol:

já s tebou souhlasím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...