Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Opravdu ti je 28?
Celý tvůj „problém“ mi přijde pubertální, nezlob se…
Nechápu, že ve svém věku natolik degraduješ vlastní hrdost, že s sebou necháš zametat nějakým nerozhodným kancem
Kopnout do prdele, zahnat ty zvířecí pudy, které tebou cloumají a poohlídnout se v revíru „perspektivních“ ![]()
@neila píše:
Opravdu ti je 28?Celý tvůj „problém“ mi přijde pubertální, nezlob se…
Nechápu, že ve svém věku natolik degraduješ vlastní hrdost, že s sebou necháš zametat nějakým nerozhodným kancem
Kopnout do prdele, zahnat ty zvířecí pudy, které tebou cloumají a poohlídnout se v revíru „perspektivních“
Nech ji… až v 35ti zjistí, že vlastně nemá nic, kromě pár nabíječů, tak pak se bude tlouct do hlavy
kdo chce kam… ![]()
V tomhle věku ztrácet čas s nějakým typem, co tě chce jen na sex je divné, ale je to tvoje volba. Ona až se mu ozve ta jeho krasotinka, tak zase půjde z tvé postele do její.
Já bych teda náhradníka nedělala. Teda jednou jsem ho dělala, ale bylo mi 20 a hned jak jsem to zjistila, ukončila jsem styky s kamarádem na sex i s kamarádkou, za kterou jsem dělala tu náhradu. Využili mě oba dva a to neodpouštím.
Je mi na
promin, ale kde jsi nechala nejakou hrdost?…vazne ti nevadi, ze si ho maci v nejaky jiny a pak zpet do tebe?…chemie nechemie, uz by letel…
@1.zizi píše:
Je mi napromin, ale kde jsi nechala nejakou hrdost?…vazne ti nevadi, ze si ho maci v nejaky jiny a pak zpet do tebe?…chemie nechemie, uz by letel…
@Anonymní píše:
Zdravím vásmám problém takovej. Abych to uvedla úplně na pravou míru - je mi 28 let, jsem vdaná, ale už jenom na papíře, s manželem jsme si přestali rozumět a já měla nějakou dobu někoho jinýho… no a s tím mám ten problém. Já jsem s ním začala chvíli před tím, než jsme to s manželem ukončili, bylo to super, prostě fakt výbornej milenec, i jsme podnikali různý výlety, akce a tak, ale najednou on to prostě utnul, protože prostě už několik let to táhne a netáhne s někým jiným, která je ale ve vztahu s někým jiným, ale prostě si na něj vždycky nějak „vzopmene“, on je z ní tak vyplesklej a užívá prostě s ní, prostě jí fakt asi miluje a nemůže si pomoct… Ale já bohužel pro něj získala nějakou neodpoutatelnou slabost… teď jsme se asi 1,5 měsíce neviděli, pouze o sobě občas dali vědět. On před tím, než jsme to ukončili, tak mi psal, že ví, že s ní zase spadne na hubu a že se bojí, že já už budu o krok jinde, jako že už ho prostě nebudu chtít. No a vypadá to, že ta chvíle právě nastala. Začíná se mi zase ozývat a naznačuje, kdy se uvidíme a tak. Pravděpodobně se uvidíme v sobotu na jedný akci, vůbec nevím, jak se tam chovat, když on o nás vlastně vůbec nikdo neví… a hlavně, mám to s ním zase rozjet a nebo to nechat být? Předtím mě to docela sebralo, ale já si prostě nějak nemůžu pomoct!!! Já vím, jaký by mělo být nejlepší řešení, vykašlat se na něj - prostě ignorace a hotovo, to říká jasně hlava a rozum, ale v srdci to nějak nedokážu
prosím poraďte, díky
ruce pryč, než něco chytneš
chlapec tuší, že tě má jistou jako zadní vrátka ![]()
@1.zizi píše:
Je mi napromin, ale kde jsi nechala nejakou hrdost?…vazne ti nevadi, ze si ho maci v nejaky jiny a pak zpet do tebe?…chemie nechemie, uz by letel…
Když mu chceš občas podržet, když má čas, tak jo, tak se vrať. Hrozný je to, že on ti dopředu říká, že ty nejseš ta první a čeká na nějakou, která se rozhodne být s ním. Stejně je to možná jen strategie, aby jsi ho netahala do nějakých vztahů a měl volné ruce. Takhle je čistý, přece tě dopředu upozornil. ![]()
Já vím, jsem asi prostě blbá, bojím se, že až ho v sobotu uvidím, že mi z toho nebude dvakrát dobře. jako my si nic neslibovali, párkárát mi řekl, že mě má rád, že je mu se mnou moc dobře a že o ty chvíle nechce přijít… ale máte pravdu, jsem prostě blbá… ![]()
@Anonymní píše:
Já vím, jsem asi prostě blbá, bojím se, že až ho v sobotu uvidím, že mi z toho nebude dvakrát dobře. jako my si nic neslibovali, párkárát mi řekl, že mě má rád, že je mu se mnou moc dobře a že o ty chvíle nechce přijít… ale máte pravdu, jsem prostě blbá…
A musis jit na tu akci? Ja bych nechodila tam kde vim, ze ho potkam…
@Anonymní píše:
Já vím, jsem asi prostě blbá, bojím se, že až ho v sobotu uvidím, že mi z toho nebude dvakrát dobře. jako my si nic neslibovali, párkárát mi řekl, že mě má rád, že je mu se mnou moc dobře a že o ty chvíle nechce přijít… ale máte pravdu, jsem prostě blbá…
hale takovejch co ti tohle řeknou proto že ví že si štrejchnou najdeš tisíce ![]()
to musíš vědět ty jestli chceš vztah, sex, nebo jen sex když ten druhej nemá kde
@Tom-Jerry jako jasně, že nemusím, ale budu tam mít kámošku a dalších plno lidí, co jsem dlouho neviděla a uvidím je moc ráda, takže mi jako přijde blbost tam nechodit jen kvůli němu, no i když na druhou stranu… ale zas co, aspoň uvidím, jak se ke mě bude chovat, třeba jen pozdraví, prohodí tři, čtyři věty a bude klid… a já budu mít jasno, že mu na veřejnosti ani za víc nestojím a když to bude naopak, tak teda nevím, ale když by to nepřišlo teď v sobotu, tak by to přišlo asi stejně jindy…
@Anonymní píše:
ale já si prostě nějak nemůžu pomoct!!! Já vím, jaký by mělo být nejlepší řešení, vykašlat se na něj - prostě ignorace a hotovo, to říká jasně hlava a rozum, ale v srdci to nějak nedokážuprosím poraďte, díky
A co ti máme vlastně poradit?
Soudě dle tvých dalších příspěvků máš jasno. Záleží jen na tom, kdy on zase kývne, že má teda na tebe trošku času a letíš jak namydlený blesk.
Jsi sama svého štěstí strůjcem. Ale souhlasím s ostatníma holkama - nechtěla bych být něčí náhradní matrace a to ty jsi. Nevadí ti to?
Kdyz pominu zdravotni stranku, kdy nevis co muzes od nej chytit, tak mi to prijde, ze si nevazis sama sebe, kdyz se k necemu takovemu snizis.Byla jsem pred tremi roky v podobne situaci, jen s tim rozdilem, ze ja byla ta prvni a stejne jsem to ukoncila po tom, co mi rekl, ze me miluje, ale nikdy nedokaze byt zadne verny, proste to tak ma. Pokud bych to neudelala, musela bych se stydet podivat se do zrcadla. A dneska, mam super chlapa ktereho bych nikdy nemenila a beda te co by se o neco pokusila, bohu dik, ale on si vazi toho co ma doma a netahne ho to jinam.