Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no hele, vlastně je možný všechno a v tvém vlastním zájmu bych tam jezdila co nejmíň ať se „něco“ nestane ![]()
Jzs mně to až přijde úchylný - skoro jako incest. Ale doporučuju zapracovat na intim životě s mužem nebo to bude jeden velký průšvih
Příspěvek upraven 02.09.13 v 21:58
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
omlouvám se za nevhodný dotaz ale poslední dny jsem z toho docela zoufalá
S přítelem máme krásnou zdravou čtyřměsíční holčičku ve vztahu nemáme žádné problémy krom těch obvyklých co patří ke každému vztahu. Jen nám to od porodu vázne co se sexu týká. Né, že bychom spolu nespali ale už to není jako dřív. Vše se točí kolem malé takže na to není někdy chuť ani nálada. Problém je v tom, že mě poslední dny začal přitahovat tchán. Vůbec si to nedokážu vysvětlit ale každou volnou chvilku na něj myslím. Mám šílené představy za které se až stydímKdyž vím, že jdeme k nim na návštěvu nebo naopak oni k nám zlepší se mi nálada a těším se. Připadám si jak blázen. Nevím jestli to dávat za vinu hormonům nebo nedostatku sexu s přítelem
řešila jste některá něco podobného? Vím, že je to divné ale prosím neukamenujte mě
Neřešila jsem nic podobného. Zkus to potlačit, nějakou dobu k nim nechodit
a spíš se zaměřit na zlepšení svého vztahu.
Dobry sex po porodu, to chce proste nekdy cas. A az se to zlepsi, tak uz nebudes mit roupy ![]()
No jako né, že by mě můj tchán přitahoval nějak tak, že bych měla nemravné myšlenky jako ty
ale tak to víš, že jsem na něj koukala jaksi podrobně. No je to pěknej chlap, líbí se mi i v jeho věku, což je super, páč aspoň vím, že mě přítel bude přitahovat i když zestárne
. No a taky se mi celkem líbí švára, což je jasný ale že bych na něj zrovna musela skákat, to teda ne ![]()
V tomhle myslím, že je ta přitažlivost normální až zákonitá
No a ty zvyš holt intenzitu sexu s přítelem a tyhle myšlenky tě přejdou. ![]()
@K-Black píše:
Tak lepší tchán než tchyně ne?
Fantazii se meze nekladou, zase bych to tak nehrotila, ono to určitě brzy přejde
po porodu se někdy člověk trošku „zblázní“ ![]()
Jde čistě o fyzickou přitažlivost. Žádná láska to není. Je to krásnej chlap ale dřív mě to něják nebralo. Až teď po porodu je to fakt hrůza. Stačí když se mě např. při podávání skleničky dotkne a už mi to v hlavě šrotuje
![]()
Jehehé, tak jsem tady jedinej ouchyl ještě se zakladatelkou
No ale ženský, vám se vaši tcháni ani trochu nelíběj? Kurňa, tak co pak budete dělat, až manželé dospějí do jejich podoby?
![]()
Sorry, ja si predstavila sveheo tchana a udelalo se mi lehce nevolno
![]()
jezdila bych co nejmin, nez se srovnaj hormony.
@Ariadne píše:
Jzs mně to až přijde úchylný - skoro jako incest. Ale doporučuju zapracovat na intim životě s mužem nebo to bude jeden velký průšvih
je to úchylné, ale co to má společného z incestem
![]()
O tchánovi se mi jednou zdál nemravnej sen
taky jsem asi měsíc na něj koukala úplně jinak ![]()
@Gina108 píše:
Jehehé, tak jsem tady jedinej ouchyl ještě se zakladatelkouNo ale ženský, vám se vaši tcháni ani trochu nelíběj? Kurňa, tak co pak budete dělat, až manželé dospějí do jejich podoby?
![]()
trochu je, podoba je veliká, ale přece jen je na mě starý a já momentálně raději mladší verzi ![]()
nicméně zakladatelko, určitě zkusit zapracovat na tom domácím sexu, aby ses vybila jinde, i když s mimčem je to těžší ![]()
Dobrý večer,
Když vím, že jdeme k nim na návštěvu nebo naopak oni k nám zlepší se mi nálada a těším se. Připadám si jak blázen. Nevím jestli to dávat za vinu hormonům nebo nedostatku sexu s přítelem
řešila jste některá něco podobného? Vím, že je to divné ale prosím neukamenujte mě 
omlouvám se za nevhodný dotaz ale poslední dny jsem z toho docela zoufalá
S přítelem máme krásnou zdravou čtyřměsíční holčičku ve vztahu nemáme žádné problémy krom těch obvyklých co patří ke každému vztahu. Jen nám to od porodu vázne co se sexu týká. Né, že bychom spolu nespali ale už to není jako dřív. Vše se točí kolem malé takže na to není někdy chuť ani nálada. Problém je v tom, že mě poslední dny začal přitahovat tchán. Vůbec si to nedokážu vysvětlit ale každou volnou chvilku na něj myslím. Mám šílené představy za které se až stydím