Minulost partnerů ve vztahu

130
2.9.13 11:19

Minulost partnerů ve vztahu..

Zdravím vás dámy, řeším teď s bývalou švagrovou minulost + vztahy..
Která z vás by zvládla setrvat ve vztahu, kde partner mlží o své minulosti? Někdy jsou to jen maličkosti. Třeba proč má majetek psaný na na svou matku? Proč nechce říct, čím se živil, než se začal živit nyní… Prostě pro chlapa je to asi zbytečné sdělovat ale ženská za tím vidí něco nekalého…
Máte/měly jste to tak někdo? Obě si myslíme, že minulost si všichni za sebou potáhneme celý život a pokud některé otázky ohledně minulosti nejsou zodpovězeny, tak to ztrácí na důvěře. Nedej bože, se najde nějaký dobrák, který něco práskne a začne větší kolotoč otázek a víc likvidující situace pro vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
2.9.13 11:23

@Kennysek já nějak nechápu, proč bych měla svého přítele lustrovat.. má svoje tajemství, já je mám taky. Hotovo… Je to prostě minulost, nešťourám v tom. Za mě tedy fakt nechápu, k čemu vám to lustrování je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
2.9.13 11:24

@Kennysek to bych měla strach, že má problémy se zákonem, takže ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
2.9.13 11:25

Mlžit o minulosti určitě nedělá dobrotu, a pokud se jedná speciálně o to, čím se živil+majetek nemá napsaný na sebe, tak to určitě smrdí nějakým průšvihem :think:

Pro mě je důvěra dost důležitá, pokud nejde o nějaký krátkodobý románek, ale vážný vztah, tak takové věci by mě zajímaly, už jen z toho důvodu, pokud se někdy vezmete, tak abys nebyla v rámci SJM ohrožena, jestli má ve skříni nějakého exekutorského kostlivce např.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
2.9.13 11:25

@martina.se kamarádka to tak měla, nelustrovala neptala se a teď splácí exekuci 16,000 měsíčně za minulost jejího partnera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
2.9.13 11:26

Normálně jsem kvůli tomuhle tématu šla zapnout počítač, abych mohla pohodlně odpovědět :-) S mým přítelem jsme se o naší minulosti nikdy nebavili. Sice jsme byli spousty let přátelé, takže tak nějak víme, co jsme dělali a s kým jsme chodili, ale neznáme detaily nebo takové to pozadí těch vztahů. dodnes mi třeba nechce říct, proč měl po rozchodu zlomenou ruku v dlani - dával pěstí do zdi. Ale proč, to tají. Nevím, v kolika letech přišel o panictví, kdo byla jeho první láska, nevím nic takového. A ani to vědět nepotřebuju - v minulých vztazích mě to pak trápilo. Takhle si užívám sladkého nevědomí. Oproti tomu moje kamarádka poznala chlapa, co jí nic netajil. Přiznal jí rozpad manželství po úmrtí jejich tehdy tříletého syna. To, že to psychicky nezvládal, a proto se odstěhoval k nám, aby začal nový život. Kamarádka je ale docela akční a zjistila, že jí normálně lhal. Manželství se mu rozpadlo proto, že jejich společného syna týral a to, že se odstěhoval k nám, vyplynulo jen ze soudního zákazu přiblížení se k dítěti a bývalé manželce. A proto to dítě také „pohřbil“. Nutno uznat, že dokud jsme se to nedozvěděli, byl to pro nás kamarádky ideální chlap (!). Takže kdyby nevěděla, mohla mu v klidu umožnit začít ten nový život.

• Citovat
  • Upravit
31289
2.9.13 11:27

@martina.se jako lustrovat chlapovu minulost, myslím tím vyšťourávat detaily, to samozřejmě ne, když bude chlap mlžit např. o svých dřívějších vztazích, tak se to dá chápat…
ale co když by měl potíže se zákonem, s exekutory, s nějakými vymahači a pod.? A pak to na tebe za pár let vyskočí, ty už třeba vdaná, s dětma… :think:

Já bych tedy chtěla vědět s kým mám tu čest :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.9.13 11:28
@anickadomnik píše:
@martina.se kamarádka to tak měla, nelustrovala neptala se a teď splácí exekuci 16,000 měsíčně za minulost jejího partnera

jako fakt nechápu.. myslíš, že je to jen proto, že ho dostatečně neprolustrovala? osobně netuším, co v minulosti dělal můj chlap a ani mě nenapadlo po tom pátrat. Jestli má někde nějaké majetky, je to jeho věc, mi do toho nic není. Nikdy jsem nikoho nelustrovala, max zablikalo varovné světýlko, pokud fakt mlžil, ale to jsem prostě posoudila celkově, né z toho, jestli mi řekl, kde před 20ti lety pracoval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.9.13 11:30
@Mar__tanka1983 píše:
Mlžit o minulosti určitě nedělá dobrotu, a pokud se jedná speciálně o to, čím se živil+majetek nemá napsaný na sebe, tak to určitě smrdí nějakým průšvihem :think:Pro mě je důvěra dost důležitá, pokud nejde o nějaký krátkodobý románek, ale vážný vztah, tak takové věci by mě zajímaly, už jen z toho důvodu, pokud se někdy vezmete, tak abys nebyla v rámci SJM ohrožena, jestli má ve skříni nějakého exekutorského kostlivce např.

No a to je přesně to, o čem dumáme.. Vystihla jsi to líp než já, děkuji! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.9.13 11:31
@Mar__tanka1983 píše:
@martina.se jako lustrovat chlapovu minulost, myslím tím vyšťourávat detaily, to samozřejmě ne, když bude chlap mlžit např. o svých dřívějších vztazích, tak se to dá chápat…
ale co když by měl potíže se zákonem, s exekutory, s nějakými vymahači a pod.? A pak to na tebe za pár let vyskočí, ty už třeba vdaná, s dětma… :think:Já bych tedy chtěla vědět s kým mám tu čest :nevim:

a myslíš, že takový xindl, co má dluhy, nemá čistý rejstřík a tak, že se Ti tim pochlubí? určitě néé, mám takového ex švagra, každé babě navykládá fajnou pohádku (má dluhy přes 2 mega, mě samotné visí asi 200 tis), je několikrát trestaný a pod.. Nejednodužší je si dát prostě majzla, nevzít si po roce prvního, který Tě o ruku požádá, to samé nepořizovat hned děti. Pokud spolu jsou lidé dýl jak třeba 2-3 roky, tak se ty věci projeví a netřeba žádné lustrování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
2.9.13 11:32

@martina.se no hlavně myslím že kdyby o jeho šílených dluzích věděla nešla by do toho vztahu vůbec což mi sama i potvrdila, teď je jí 33 má dvě práce aby to utáhly a sen o dítěti se jí pomalu rozplívá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.9.13 11:32
@anickadomnik píše:

Asi tak. Pokud má ta minulost jaksi dopad do budoucnosti, pak mě to samosebou zajímá. A vůbec, zajímá mě i ta, co dopad do budoucnosti nemá :mrgreen: Můj chlap mi celkem ochotně na sebe všechno vykvákal :mrgreen: V nějakém mlžení bych také viděla projev nedůvěry vůči mně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
2.9.13 11:34

@Gina108 jo jo souhlas např. o tom že má partner děti bych vědět chtěla o tom s kým spal aniž by dítko zplodil nepotřebuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.9.13 11:36
@anickadomnik píše:
@Gina108 jo jo souhlas např. o tom že má partner děti bych vědět chtěla o tom s kým spal aniž by dítko zplodil nepotřebuji

Tak ono bylo zajímavé i to, s kým spal - docela jsem se pobavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
2.9.13 11:36

@Kennysek a co zkusit něco pozjistit od jeho rodiny? mámy, sourozenců?

Já bych se prostě bála :think:
víš jak, pokud je to opravdu minulost, a uzavřená, tak by neměl dělat takové tajnosti (prostě říct, jo, míval jsem dluhy, blá blá blá, je to vyřešené), ale když mlží dál, tak to asi tak uzavřené nebude, nebo je to něco „tak strašného“, že se bojí ti to říct. A právě proto bys to měla vědět. Možná je to blbost, která tě nerozhází, ale když to bude tajné, tak jen ta tajnost bude vztah podkopávat a stejně to bude na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí