Jaká gesta dělá váš partner?

259
2.9.13 08:06

Jaká gesta dělá váš partner?

Ahoj jaká gesta dělá váš partner pro které ho milujete? Má kamarádka říká, že nejvíc miluje svého přítele, když ji večer uspí děti a pak ji přijde do koupelny umýt vlasy a záda :-)
Já nic takového neznám, můj přítel mi dá maximálně pusu když přijde z práce. Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7965
2.9.13 08:13

@Mimim3101 že me občas necha spat a udela snidani a vyvenci psa a kazdý večer před usnutim me hladi po zádech :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
2.9.13 08:16

Kdyz vidi, ze ho mam plny zuby, tak se sebere a jde do prace :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
2.9.13 08:17

@Mauzik2 haha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.9.13 08:23

@Mimim3101 jeee :srdce: Ja mam doma poklad, ktery zboznuju proto, jaky je :srdce:… TOP SECRET (jeste by mi ho nekdo ukradl)… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
2.9.13 08:27

Miluju, když je nasraný, má špatnou náladu :mrgreen: HNED BYCH PO NĚM VÁŠNÍ SKOČILA :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
evona
2.9.13 08:29
@Mimim3101 píše:
Ahoj jaká gesta dělá váš partner pro které ho milujete? Má kamarádka říká, že nejvíc miluje svého přítele, když ji večer uspí děti a pak ji přijde do koupelny umýt vlasy a záda :-)
Já nic takového neznám, můj přítel mi dá maximálně pusu když přijde z práce. Jak jste na tom vy?

Absolutně nej je to, že kdykoliv si k němu sednu, tak mi hladí nohy, nebo záda, nebo vlasy, nebo ruce. Dělá to snad i hodiny denně. Kde bych druhého takového našla? Nikde :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2256
2.9.13 08:30

Záda (a kolikrát i všechno ostatní :-D ) mi přijde umýt několikrát do týdne. I když mám volno, tak přijde z práce, nají se a sám se zvedne a umyje nádobí po obědě, prý mám odpočívat :-) Když se mi ráno nebo naopak večer nechce ven se psem, tak sám jde :-) Pusa, když dorazí domů je samozřejmá. Odchází ráno okolo 8 hod do práce a když mu do 10 ti nezavolám už volá copak děláme, že se ani neozveme :-) Píše smsky, básničky… a tak bych mohla pokračovat a bylo by toho několik stránek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
2.9.13 08:31
@evona píše:
Absolutně nej je to, že kdykoliv si k němu sednu, tak mi hladí nohy, nebo záda, nebo vlasy, nebo ruce. Dělá to snad i hodiny denně. Kde bych druhého takového našla? Nikde :lol: :lol:

Když večer sedneme k televizi, tak se hned ptá zda chci namasírovat nožičky :-) To se mi moooc líbí, a taky mu to vydrží třeba celej film :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
2.9.13 08:33

Je pozorny, casto prekvapi nejakou drobnosti pro mne. Dela co mi na ocich vidi :hug: Je takhle uzasny uz osm let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.9.13 08:35

Ačkoli chodí z práce utahaný jak kůň (jezdí do ní na kole skoro 20km, abych mohla mít já auto na 3km do školky), hned si vezme malého, abych si mohla hodit nohy nahoru a ještě u toho uklidí nádobí, co jsem já za celý den nastřádala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
2.9.13 08:40

Pomáhá s vařením a s úklidem. Jinak mi furt masíruje nohy protože ví že to mám hrozně moc ráda. Je toho moc co dělá a za co ho miluju mám doma poklad :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.9.13 08:43

Miluju, když mi na moji žádost odpoví „Není problém, já to zařídím“. Říká to s takovým tonem a ujištěním, že v tu chvíli vím, že líp bych si vybrat nemohla.
Taky na něm miluju to, že i když si občas po náročném dni připadám jak totální neupravená troska, vždy mi dá najevo, že ho pořád přitahuju. Udržuje mezi námi sexuální napětí, že i po jedenácti letech si s ním připadám jako po měsíci vztahu.
A hned jak přijede domů, tak se mě zeptá, jestli si dám kafe nebo čaj. Místo toho, aby si sedl a chvíli si odpočinul

Je spousta gest, pro která ho žeru, ale nebudu sem všechno psát, ještě by jste mohli závidět :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
2.9.13 08:44
@MiskaKosa píše:
Záda (a kolikrát i všechno ostatní :-D ) mi přijde umýt několikrát do týdne. I když mám volno, tak přijde z práce, nají se a sám se zvedne a umyje nádobí po obědě, prý mám odpočívat :-) Když se mi ráno nebo naopak večer nechce ven se psem, tak sám jde :-) Pusa, když dorazí domů je samozřejmá. Odchází ráno okolo 8 hod do práce a když mu do 10 ti nezavolám už volá copak děláme, že se ani neozveme :-) Píše smsky, básničky… a tak bych mohla pokračovat a bylo by toho několik stránek :-D

jak dlouho jste spolu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.9.13 08:47

Dvanactyho stojku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...