Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj jaká gesta dělá váš partner pro které ho milujete? Má kamarádka říká, že nejvíc miluje svého přítele, když ji večer uspí děti a pak ji přijde do koupelny umýt vlasy a záda ![]()
Já nic takového neznám, můj přítel mi dá maximálně pusu když přijde z práce. Jak jste na tom vy?
@Mimim3101 že me občas necha spat a udela snidani a vyvenci psa a kazdý večer před usnutim me hladi po zádech
![]()
@Mimim3101 jeee
Ja mam doma poklad, ktery zboznuju proto, jaky je
… TOP SECRET (jeste by mi ho nekdo ukradl)… ![]()
Miluju, když je nasraný, má špatnou náladu
HNED BYCH PO NĚM VÁŠNÍ SKOČILA
![]()
@Mimim3101 píše:
Ahoj jaká gesta dělá váš partner pro které ho milujete? Má kamarádka říká, že nejvíc miluje svého přítele, když ji večer uspí děti a pak ji přijde do koupelny umýt vlasy a záda
Já nic takového neznám, můj přítel mi dá maximálně pusu když přijde z práce. Jak jste na tom vy?
Absolutně nej je to, že kdykoliv si k němu sednu, tak mi hladí nohy, nebo záda, nebo vlasy, nebo ruce. Dělá to snad i hodiny denně. Kde bych druhého takového našla? Nikde
![]()
Záda (a kolikrát i všechno ostatní
) mi přijde umýt několikrát do týdne. I když mám volno, tak přijde z práce, nají se a sám se zvedne a umyje nádobí po obědě, prý mám odpočívat
Když se mi ráno nebo naopak večer nechce ven se psem, tak sám jde
Pusa, když dorazí domů je samozřejmá. Odchází ráno okolo 8 hod do práce a když mu do 10 ti nezavolám už volá copak děláme, že se ani neozveme
Píše smsky, básničky… a tak bych mohla pokračovat a bylo by toho několik stránek ![]()
@evona píše:
Absolutně nej je to, že kdykoliv si k němu sednu, tak mi hladí nohy, nebo záda, nebo vlasy, nebo ruce. Dělá to snad i hodiny denně. Kde bych druhého takového našla? Nikde![]()
Když večer sedneme k televizi, tak se hned ptá zda chci namasírovat nožičky
To se mi moooc líbí, a taky mu to vydrží třeba celej film ![]()
Je pozorny, casto prekvapi nejakou drobnosti pro mne. Dela co mi na ocich vidi
Je takhle uzasny uz osm let.
Ačkoli chodí z práce utahaný jak kůň (jezdí do ní na kole skoro 20km, abych mohla mít já auto na 3km do školky), hned si vezme malého, abych si mohla hodit nohy nahoru a ještě u toho uklidí nádobí, co jsem já za celý den nastřádala ![]()
Pomáhá s vařením a s úklidem. Jinak mi furt masíruje nohy protože ví že to mám hrozně moc ráda. Je toho moc co dělá a za co ho miluju mám doma poklad ![]()
Miluju, když mi na moji žádost odpoví „Není problém, já to zařídím“. Říká to s takovým tonem a ujištěním, že v tu chvíli vím, že líp bych si vybrat nemohla.
Taky na něm miluju to, že i když si občas po náročném dni připadám jak totální neupravená troska, vždy mi dá najevo, že ho pořád přitahuju. Udržuje mezi námi sexuální napětí, že i po jedenácti letech si s ním připadám jako po měsíci vztahu.
A hned jak přijede domů, tak se mě zeptá, jestli si dám kafe nebo čaj. Místo toho, aby si sedl a chvíli si odpočinul
Je spousta gest, pro která ho žeru, ale nebudu sem všechno psát, ještě by jste mohli závidět
![]()
@MiskaKosa píše:
Záda (a kolikrát i všechno ostatní) mi přijde umýt několikrát do týdne. I když mám volno, tak přijde z práce, nají se a sám se zvedne a umyje nádobí po obědě, prý mám odpočívat
Když se mi ráno nebo naopak večer nechce ven se psem, tak sám jde
Pusa, když dorazí domů je samozřejmá. Odchází ráno okolo 8 hod do práce a když mu do 10 ti nezavolám už volá copak děláme, že se ani neozveme
Píše smsky, básničky… a tak bych mohla pokračovat a bylo by toho několik stránek
jak dlouho jste spolu? ![]()