Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Muehehe, když jsem četla „gesta“ tak se mi vybavil leda tak fakáč
Ten ale používám já, zejména pokud po mně někdo něco žádá v pracovní oblasti
![]()
@Seizdra Jenom jednu? To ten můj tak tři měsíčně, což je ale k naštvání, že mu šéf nedá prachy najednou
![]()
@Kakika píše:
@Seizdra Jenom jednu? To ten můj tak tři měsíčně, což je ale k naštvání, že mu šéf nedá prachy najednou![]()
Jedmou oficialne
pak prubezne kdyz potrebuju ![]()
@Sandra752 píše:
Miluju, když je nasraný, má špatnou náladuHNED BYCH PO NĚM VÁŠNÍ SKOČILA
![]()
Vid! Taky jsem mu kolikrát řikala, at se tolik nerozčiluje, protože mu pak nechtěně podkopávám autoritu a ubírám na vážnosti celé zapeklité situace!
@Seizdra jj jen já to vyřešila tím že mi jednou dal kartu když se mu nechtělo do bankomatu a už jí mám dva roky
![]()
Zrovna teď ho miluju proto, že mám parádní nevolnosti a on se stará o malého a mě nechává odpočívat. Dokonce i uvaří
![]()
@anickadomnik píše:
@Seizdra jj jen já to vyřešila tím že mi jednou dal kartu když se mu nechtělo do bankomatu a už jí mám dva roky![]()
A PIN dal? Nebo nepindal?
![]()
Momentalne ma rymicku, takze bych vrazdila, jelikoz ja jsem nemocna s detmi uz tyden
@Gina108 jasně že dal:o) i když abych řekla pravdu tak dnes mi udělal největší radost tím že šel po 14ti dnech dovolený do práce
celých 14 dní si myslel jak mi dělá radost když furt uklízel apod. a já teď akorát všechno hledám
Ja na nem miluju, ze vydrzi ty moje nalady, hlavne pred ms
A jeste kdyz hoo naseru, tak mi donese jen tak velkou kytku
Taky kdyz je nekde na parbe a vecer mi nekolikrat vola co delame, a necha parbu parbu a povida si se mnou
a ze jsme celej den v kontaktu kdyz je v praci. A hlavne to, ze prijal kluky jako vlastni ![]()
@MiskaKosa tak to vám přeju, já takového obskakujícího chlapa ještě nepotkala ![]()
@Seizdra píše:
Dvanactyho stojku…
U nás dělám 12týho stojku já, to mám invalidní důchod.
![]()
@t-jani píše:
@MiskaKosa tak to vám přeju, já takového obskakujícího chlapa ještě nepotkala
Děkujeme
![]()