Vyhodila jsem ho

zrzana2
2.9.13 09:38

vyhodila jsem ho

Ahoj zeny,
jdu se sverit. po několika mesicich, kdy jsem cekala az se pritel umoudri a prestane utrácet peníze které nemame(4-5× tydne na pivo, kdykoliv jel na moravu tak uvalil třeba 1500 za nic(za poslední mesic to bylo trikrat). takze neustaly kolotoc zaloh v praci a další mesic samozrejme o to min na vyziti. Podotykam, ze jsem sice na rodicaku, ale chodim do práce o víkendech, abychom nemuseli otáčet kazdou kacku, ale urcite ne proto aby on mohlo téměř denne na pivo. Vykourit denne přes krabičku cigaret. vyzrat pul lednicky a ještě se dusovat ze 150 na svacu je malo a on kvůli me nebude hlady. v sobotu odjel do olomouce vrátit bratrovi auto. mel 1300, coz mu mělo na cestu tam autem i zpet vlakem stacit a doma mela zustat dvojka. no vzal si dvojku a jel a co bylo navíc, tak propil :pocitac:, tak jsem ho vyrazila.
nejde o nejake jednorazove vzplanuti. je to rozhodnuti, ke kteremu speji dlouho, ale mam strasne vycitky kvůli male. Jenze ja uz proste nechci poslouchat jaka jsem semetrika, pokazde když nekde uvali prachy tak pak mam setrit jen ja protože on se nebude omezovat a jini chlapi chlastaj castej a vic a on kvůli me nebude o hladu :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
2.9.13 09:40

Tak tomu se rika dcera Barborka, moje prvni a pritelovo pate a tak nejspis posledni ditko. spokojena rodina se spoustou starosti i radosti :srdce: :dance: :pankac:
:lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35895
2.9.13 09:41

Udelala jsi dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
2.9.13 09:42

Kolik mu je, jestli se mohu zeptat? mi to prijde od nej jako strasna nevyzralost a nezodpovednost. Ja bych taky furt utracela a bavila se, ale proste nemuzu, nevyzili bychom, kdybych utracela, jak bych chtela za veci, co nejsou dulezite. mozna potrebuje poradnou facku. Nechej ho podusit, odejdi, pokud mas kam a on si brzo uvedomi, jaky je vul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

@zrzana2 :hug: je mi to líto, opravdu jo. Ale asi jsi udělala dobře, jako 150 na svačinu je fakt hodně, když prostě nejsou tak by se měl ovládat. Co žere? :roll:
A v tu sobotu ti doma nenechal žádné peníze?

A třeba to pomůže a on se probere, a pochopí že takhle utrácet nemůže :think:

• Citovat
  • Upravit
rachel55

@zrzana2 dobre jsi udelala

• Citovat
  • Upravit
16694

@zrzana2 Nevím, co bys tedy chtěla slyšet, možná šlo jen o to pomyslné vypsání se, ale za mě jsi udělala dobře. Bez něj ti bude finančně líp a nakonec i psychicky, protože se nebudeš hroutit, kde zase budeš muset splašit peníze, které propil. Neboj, jestli bude mít o malou zájem, tak o něj malá nepřijde. Bude jí líp, než poslouchat vaše hádky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2

@kattkka vyhodila jsem ho dneska, porad jsem zila v dojmu ze to bude dobry, utrepe se to, ale jinak jsem opravdu rada ze jsem te pobavila

• Citovat
  • Upravit
4060
2.9.13 09:43

Podle me jsi udelala dobre! Ja tohle udelala v dubnu, jsem s 2 detma sama, ale mam klid. Jestli vis, ze to fin. utahnes, nelituj, jind by to nebylo, ver mi. Hodne stesti! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
2.9.13 09:43

Přítelovo páté dítě? No to teda potěš, to je teda vejlupek. Platí na ty své další čtyři dítka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
2.9.13 09:44

@MarieOVMUC je mu 45

• Citovat
  • Upravit
16365
2.9.13 09:44

@zrzana2 zajimalo by me jak plati na ty sve ctyri predchozi deti :nevim:
Jinak ty si muzes jedine gratulovat ze jsi se ho zbavila. A kvuli male vycitky mit nemusis nez takovy vzor :P :P vsak ve styku mu branit nebudes ne tak ma sanci byt tatinkem kdyz bude chtit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
2.9.13 09:45

Na dve plati, dva jsou dospeli

• Citovat
  • Upravit
2051

@zrzana2 udělala jsi dobře, jednou pro sebe najdeš lepšího partnera a malé jsi tátu přece nevzala, když bude chtít, může za ní přijít. Tohle znám, bývalý byl také takový a ještě pár lepších věcí k tomu. Já chodila jako debil od půl roka malého do práce na noční, spala denně kolem 4 hodin a malého mi musela hlídat mamka, protože on ráno vstával do práce :evil: Podle toho, co píšeš, tak je to pěkně sobecký individuum a rozhodně ničeho nelituj, varování dostal a vydržela jsi déle, než jsi měla. Ať si utrácí, ale už jenom svoje, musíš myslet nejen na sebe, ale hlavně na dítě…
Hodně sil Ti přeji, možná, to nebude ze začátku jednoduché, ale půjde to a jednou se to určitě zlepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@kattkka píše:
Tak tomu se rika dcera Barborka, moje prvni a pritelovo pate a tak nejspis posledni ditko. spokojena rodina se spoustou starosti i radosti :srdce: :dance: :pankac: :lol: :lol: :lol:

Taky jsem se musela smát :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria