Vyhodila jsem ho

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.9.13 09:45

jen tak dal

@zrzana2 ano ano, pokud ho vic zajima jeho ego a ne rodina tak pryc s nim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225

Myslím, že si udělala dobře. Čím dřív tím líp. Zbytečně by ses trápila a dřív nebo později by to stejně nejspíš přišlo. Hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655

@zrzana2: Podle toho, co píšeš jsi nejspíš udělala dobře. Podle mě by se nezměnil ani po dlouhém dialogu. Navíc čtu, že přítel už má 5 dětí a to asi taky o něčem svědčí. Asi není rodinný typ, aby se obětoval pro svou rodinu. A chlastače, co chodí každý den na pivo a prokouří krabičku cigaret denně bych doma nechtěla. Ani kvůli dítěti nestojí za to se ve vztahu trápit a omezovat se aby on mohl někde na akcích chlastat a pařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
2.9.13 09:46

@zrzana2 taky bych ho vyhodila ale asi už mnohem dřív, přece se nebude zahazovat s takovou semetrikou že? :cert: (ironie)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
2.9.13 09:48

@zrzana2 to uz by mel mit teda rozum a cit pro zodpovednost, udelala jsi dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13183
2.9.13 09:50

@kattkka Taky mi přišlo info v podpisu vtipné vzhledem k příběhu..

Taky znám jednoho, co takhle vyžírá svoji poslední přítelkyni, se kterou má dítě.. Má jich taky několik, tak po různu. Taky ho pořád vyhazovala, ale on se vždycky vrátil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.13 09:50

U nasich bola toto leto hadka. Teda, chytila som sa ja s mamou. Mamin 80 rocny brat mal z toho depku na dva dni, ze uz chce klud, ze v nasom dome sa krici a hada co on pamata. Mama mi potom vravela ze hej, pretoze koruny nebolo (babicka s dedkom sa narodili este za ferencjozka) ale dedko pil a fajcil. Takze ak chces aby Tvoja mala mala este v osemdesiatke traumu z rodicov, tak udrzuj vztah za kazdu cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.9.13 09:53
@zrzana2 píše:
@kattkka vyhodila jsem ho dneska, porad jsem zila v dojmu ze to bude dobry, utrepe se to, ale jinak jsem opravdu rada ze jsem te pobavila

Ono to je opravdu srandovni kdyz zalozis takovou diskkuzi a v podpisu mas to co mas. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
2.9.13 09:56

@kattkka uz jsem to smazala ale fakt jsem rada ze jste se pobavily a @Bábi Zlopočasná neudrzuji vztah za kazdou cenu, jen proste dospet k definitivnimu rozhodnuti netrva tyden

• Citovat
  • Upravit
6388
2.9.13 09:57

Jestli to tak cítíš, tak jsi určitě udělala dobře. Škoda pro dítě, ale lepší jak koukat na hádky a nespokojné rodiče…Pošklebků si nevšímej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
2.9.13 09:58

Co bylo v podpisu? já nic nechápu :nevim:

@zrzana2 ve 45 už by měl mít rozum, takhle starýho chlapa už nepředěláš, říká se že tvární jsou max do 30.

• Citovat
  • Upravit
23847
2.9.13 10:02
@K-Black píše:
Co bylo v podpisu? já nic nechápu :nevim:@zrzana2 ve 45 už by měl mít rozum, takhle starýho chlapa už nepředěláš, říká se že tvární jsou max do 30.

Ha, ještě že jsem si ho do tý třicítky stihla vycvičit :pankac: :mrgreen:
Jinak k zakladatelce - budu trapně opakovat to, co ostatní - dobře jsi udělala. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
2.9.13 10:03
@K-Black píše:
Co bylo v podpisu? já nic nechápu :nevim:@zrzana2 ve 45 už by měl mít rozum, takhle starýho chlapa už nepředěláš, říká se že tvární jsou max do 30.

První příspěvek cituje podpis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.9.13 10:04
@K-Black píše:

Mela tam tuhle vetu.
dcera Barborka, moje prvni a pritelovo pate a tak nejspis posledni ditko. spokojena rodina se spoustou starosti i radosti :srdce: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
2.9.13 10:08

Teda holky, vy jste potvůrky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie