Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kattkka píše:
Mela tam tuhle vetu.
dcera Barborka, moje prvni a pritelovo pate a tak nejspis posledni ditko. spokojena rodina se spoustou starosti i radosti![]()
![]()
Super, že humor ji neopouští ani v takovéhle prekérce.
@Jemys on to neumel nikdy, ale dohoda byla, ze o prachy se budu starat ja, jenze ted se mu to prestalo libit a zacal kolem sebe kopat, v dost blbou dobu teda
Po přečtení tvého příspěvku.. jsme na tom hodně podobně. Byla bych ráda, kdyby jsme si mohli třeba napsat soukromně, až budeš mít časík a pokecat.. Obávám se, že jsem na tom podobně jako ty a kvůli malé se držím..
@Anonymní píše:
Po přečtení tvého příspěvku.. jsme na tom hodně podobně. Byla bych ráda, kdyby jsme si mohli třeba napsat soukromně, až budeš mít časík a pokecat.. Obávám se, že jsem na tom podobně jako ty a kvůli malé se držím..
klidne napis soukromou zpravu
Ty vo. e já za 150 kc uvařím oběd celé rodině a to je nás pět. Pryč od něj. ![]()
Já když dávám manželovi peníze na snídani, tak většinou 50 korun…
@zrzana2 můžu Ti jen gratulovat, žes procitla a udělala rázný krok. Malá přeci o tátu přijít nemusí, jen ty už se nebudeš stresovat, co zase zmastí. ![]()
@Agetka píše:
@zrzana2 A jaka byla z jeho strany reakce? Nejaka snaha o navrat?
ne zadna snaha, nejdriv neveril, ted to prijal s tim, ze jsem dirigent a stejne se se mnou neda bejt ![]()
A ja manzelovi svaciny do prace delam ![]()
jinak dekuji za vysvetleni podpisu, protoze takhle mi prvni prispvek od katkky prisel jako kdyz je na praskach
omlouvam se ![]()
jinak abych odpovedela dobre si udelala
@finduska taky mu mnohdy svaciny delam, to jako jo, ale kdyz odjede na tyden tak ma svacu treba jen na dva dny a za zbytek tydne utrati treba dvojku za ciga a jidlo. Jako nechtelo se mi to rozepisovat
@zrzana2 píše:
@finduska taky mu mnohdy svaciny delam, to jako jo, ale kdyz odjede na tyden tak ma svacu treba jen na dva dny a za zbytek tydne utrati treba dvojku za ciga a jidlo. Jako nechtelo se mi to rozepisovat
holka to je hodně, to vypadá že je to fakt sobec a hlavně by mě štvalo, že není na rozhazování a on utrácí zbytečně, možná chytá druhou mízu a chce být zase mlád a svobodný ![]()
Přeju ti už jen hezké dny bez stresu ![]()
@zrzana2 Je mi to líto
Je fakt, že ve svým věku už by měl mít krapet rozum a měl by umět jednat s penězi. Nejde o to, že bude o hladu on, ale o to, že může být o hladu vaše dcerka. Pokud je to dlouhodobý a odmítal to změnit, udělala si dobře. Teď se buď chytne za čumák a uvědomí si, že rodina je důležitější než posedávání po putykách a vypalování zobáku nebo ne. Drž se