Nemocná dcera a exmanželka

Anonymní
2.9.13 12:26

Nemocná dcera a exmanzelka

Ahoj holky, chtěla bych poradit nebo spíše znat váš názor. Exmanzelka mého muze dnes ráno volala, že jejich dcera ma horečky, bolesti v krku a zvací. Jestli by nemohl s ní ject k lékaři. Manžel má firmu ve které dnes dělá " predavacku " za x měsíců je práce hotova a on to dnes předává investorovi. Tak svý ex manželce řekl, že on nemůže, ale že pojedu já ( 40 tt ). Ex se to moc nelíbilo, ale ok. Tak jsem ráno vyzvedla jejich dceru a jelo se. Lékařka, řekla že ma chřipku. Vyzvedla jsem recept a odvezla ji domu ( k nám ). Nadopovala lékama a holka spí. Volala jsem ex, že je to tak a tak, že jí u nás samozřejmě nechám ( i kdyz nechci chytit zadnou chřipku - hlavne ted těsně před porodem ). Ex mi dekovala, že jsem hodna a tak, že jí v práci nedají volno. Jen jsem jí upozornila, že existující paragrafy na děti a hlavne že jestli začnu rodit, tak si pro ní musí přijet. Ona že si to zařídí, že zitra si pro ňi přijede. Volám svagrové kvůli nejakym záležitostem a slyším jak tam mluvi ex, tak se svagrové ptám kde je? Svagrova pochopila celou situaci, tak mi psala že k ní ex přišla na kafe s tím že holku máme my a at se taky staráme :zed:

Přitom mi se staráme řekla bych že víc nez dobře. Kdyz vidím v okoli jak prděj na děti ( tatínci a nove " maminky " dělaj zle ), tak mi jsme výjimka. Ale přijde mi to hnusny uz vůči tý holce, kazde díte chce mámu kdyz je nemocný. To že se o ní starám mi nevadi, ale měla by mít pochopeni v jakem jsem stavu a že by nebylo vhodné něco chytit a hlavne že muzu kdykoliv rodit. Kdyby byla v zaměstnáni a z nejakeho důvodu nechtěla paragraf, tak to ještě překousnu, ale aby chodila po kafickach a nákupech to mi přijde divný.

Prosím za zachování anonymity, chodi sem známí. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
2.9.13 12:29

No tak to bych teda nesnesla… V žádným případě. Nehledeně na tvůj stav… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
2.9.13 12:31

Bože to je kravka, mě osobně by srdce rvalo, že mám nemocný dítě (vím, že je to to „blbá“ chřipka) a nemůžu s ním být doma, a ona takhle dobrovolně ho nechá u „sokyně“ a jde si na kafíčko, omg.. řešila bych to, určitě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
2.9.13 12:31

Ta Ex je matka a měla by se o nemocné dítě postarat, myslím že zneužívá toho jací jste, je dobře že máte dobré vztahy staráte se, a je vidět že toho maminka zneužívá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
taková jedna
2.9.13 12:32

Zavolala bych jí že musím akutně do porodnice že mi možná odtekla plodovka a je potřeba to zkontrolovat, nazdar. Je to KRÁVA :cert:

• Citovat
  • Upravit
19609
2.9.13 12:32

Kolik je dítěti? Pouze to vypovídá něco o ní, jako o matce…dítě zvrací a má horečku a ona ho šoupne jinam :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
2.9.13 12:33

Oceňuji tvůj kladný vztah k výchově dcery tvého muže v tvém požehnaném stahu, já jakožto matka bych chtěla být se svým nemocným dítětem a nekafíčkovala bych někde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
2.9.13 12:34

Sila… Navic ve tvem stavu mi to prijde jako naschval z jeji strany… Uf, co je to za mamu, dat dite jinam kdyz mu neni dobre :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
2.9.13 12:40

Ježíš to já taky ne! nám posílala bývalá běžné nemocnou dceru když jsem byla těhotná…domácí jsme se neustale hádaly…posledni kapka byla když mi ji tam poslala s nestovicema k 5 tydennimu mimcu…
dále nebudu pipisovat…tebe nechápu když jsi tehotna..není to tvůj problém…modly se ať to nechytis rodit s chripkou jé pěkně nebezpečný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
2.9.13 12:41

No fůůůj! To je teda matka za všechny prachy :cert: Fakt bych to udělala, zavolala bych jí, že ti praskla voda a ať si pro malou okamžitě přijede. Když už se jí chce zbavit (pominu to, že se chce zbavit nemocného dítěte, což mi hlava nebere), tak se s vámi má domluvit a ne vám lhát :zed: Zlatá naše ex, tohle by v životě neudělala.
A to že jsi ve 40tt, to už je jen třešnička na dortu. No je to prasárna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151

Holky tak já jsem tady asi jediná kdo to dělá taky, dávám exmanželovi i nemocné dítko, nevidím důvod proč by se o něj nemohl starat i on, jestli se pak o něj stará fakticky on nebo jeho nová partnerka už je jejich soutěž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289

Že je potvora vůči tobě, to bych snad i pochopila (je to hnusný, ale dejme tomu), ale že k tomu, aby pozlobila bývalého s novou ženou, co je na sesypání, využije vlastní dceru, to musí být nátura :roll: chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
2.9.13 12:42

Já bych se nejdříve o tom poradila s manželem, a pokud by souhlasil, tak bych ji v klidu pozvala na kafe a promluvila si s ní o tom, zda se jí něco na vzájemných vztazích nelíbí, zda má nějaké problémy, či co se děje..? A pak bych jí jednoduše vysvětlila, že mě trochu zaskočilo, že má problémy postarat se o své dítě, když je nemocné. Takže, zda jí skutečně vyhovuje stávající varianta, kdy o dítě se stará ona výměnou za to, že manžel jí platí alimenty.. Či zda by jí víc vyhovovala střídavá péče bez alimentů..
Jestli není úplně blbá, a pokud takový rozhovor dokážete vést bez emocí čistě o technické stránce věci, tak velmi rychle pochopí hranice, které jsou vytyčeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.9.13 12:42

Já bych řešila takhle: rozhodně bych to řekla partnerovi, jak se věci měly. Pak dodala, že péče mi nevadí, ale že mohla vzít v úvahu to, že každým dnem rodíš a mohla být ohleduplnější a néé, že nemocné dítko dá Tobě do péče. Taky by mě ten přístup našval :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
2.9.13 12:43

@gina76 když to byla poslední kapka-jak jste to pak řešili? to už není naschvál, to je normální ohrožení života, ty jo… :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí