Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejsem chlap, ale z ženského pohledu rozhodně nejsi náročná, ten tvůj lupínek asi pořád nepostřehl, že má rodinu a že jeho zájmíčky musí trochu stranou ![]()
Chlap bohužel(bohudík
)nejsem, ale řekla bych, že tvůj je sobec, který vidí jen sebe…Aspoň z toho, co jsi tady napsala..Bohužel nevím, co bych poradila, ale přeji ti, aby se stal zázrak a chlap se vzpamatoval, pokud nechce přijít o rodinu
Proč z toho nemám dobrý pocit? jako je fakt, že můj má trénink ob den, zápas každý víkend, na pivo nechodí, občas posedí s kámošema, ale to mi říká předem, ať nic neplánuju.. jinak ale trávíme čas společně, spíš se mi stalo, že odřekl chlastačku a jeli jsme spolu třeba na výlet.. to se změnil tak najednou? ![]()
Názor ženy: je to trouba a neváží si toho co má, jsi mnohem tolerantnější než leckterá tady a rozhodně nejsi náročná. Zjevně mu nedošlo že manželství je lehce něco jiného než mládeneckej život.
názor chlapa(píšu co mi říká tak pardon za hrubosti): je to vůl, má bejt rád že může tolikrát vypadnout a vožrat se. Náročná nejsi.
Tvůj chlap je úplně mimo…ale kde není zájem, nepomůže nic. musel by sám chtít trávit ten čas s vámi. evidentně nechce…proč byste si měli říct vy sami
To náročná nejsi vubec:) Jen mu toleruješ aby si delal co chtěl a to není dobře. Sice by se chlap nemel omezovat, ale on si vyložene delá co che a ted je na tobě jeslti to budeš dál snášet. Nechi tě nejak strašit, ale pár takových příadu znám a vetšinou to skončilo neverou bud z ze strany chlapa, protože měl tolik volnosti, že už žena ani nepostřehla, že vlastně na treninky apodobně už nechodí, ale chodí trenovat jinam. A nebo se zabouchla nanželka do chlapa který jí porád říkal jak je krásná skvelá a byl s ní pořád a tak jako tak to manželství skončilo!!!Držím palce at ti to takhle nedopadne.
Můj mi tu čučí přes rameno a cituju: hele, nemá ten idiot někoho bokem? že najednou potřebuje tolik času. Bych ho nakopal dopr.. 2 hodiny denně by ho nezabily.. Pardon za slova, píšu to přesně.. jo a ještě prej dodatek, že by si měl vážit toho, že s ním chce ženská trávit čas, nejen být s dítětem. Je to prej pitomec
Ještě jeden edit: prej napsat smsku, že jde s chlapama na pivo zabere asi 10 vteřin, že dát vědět rozhodně mohl.
Příspěvek upraven 02.09.13 v 14:30
Jsi moc tolerantni a on si na to zvykl, nedovedu si predstavit, ze by manzel na me takhle mluvil, pises, ze si hraje se synem, muzu se zeptat kdy?? Nejak tam nevidim u nej volny cas
No jo, rozčarování bývá kruté.. Na obou stranách. Ženská si představuje, jak ten její bude rodinnej typ, a chlap si představuje, jak se ta jeho bude starat o děcko a on bude mít volno..
Taky mi to nepřijde nijak náročné
Můj muž je tak trošku workoholik. Umí zmizet do práce v sedm ráno a vracet se o půlnoci. Mezi tím si samozřejmě taky třeba zajede za kamarádama a zasekne se tam. Zavedla jsem systém: v neděli máme společný výlet nebo nějaký program, ve středu odpoledne hlídá malýho a já mám free. Mezi tím se vůbec neptám kde je, kam jde a kdy přijde. Praktikujeme to měsíc a půl a skončili nám veškeré hádky. ![]()
Asi nějaký přetlak, jestli je jinak normální, dej tomu den, dva - uvidíš, jestli vychladne a přizná, že se choval jako pako. Schválně se ho pak zeptej, jestli mu to přišlo jako normální počínání. Jestli to neuzná, tak nevím, vymyslela bych v klidu nějakou protiakci, aby si hošánek nemyslel, že budeš skákat, tak jak on píská.
Ahoj, mám za sebou hádku s partnerem a jsem víceméně zoufalá..Mám hodného pracovitého chlapa, syna má rád a hraje si s ním. Máme stavbu, takže hodě dělá okolo baráku, je defacto buď v práci, nebo dělá doma..Ale s námi moc času tím pádem netráví, když už nedělá, tak je na tréninku-dvakrát týdně, odchází v 5-6,vrací se kolem 10..Jde tedy o tkzv. dvoufázové tréninky
To mi nevadí. Jednou až dvakrát měsíčně má zápasy, o víkendu-ráno v 7 odejde, vrátí se večer, většinou dost připitý
ALe ani to mně nevadí. Tento víkend byl na zápase, od 7 od rána mi nedal vědět, většinou třeba napíše v 5-dorazili jsme, jdu ještě na pivo. tentokrát vědět nedal, ale já věděla, že museli přijet, potkala jsem spoluhráče..Přišel a dost napitej mi odseknul, že chtěli grilovat, ale nakonec nemohli, ten spoluhráč šel domů jen pro ženu a dítě, vrátil by se…Koukala jsem jako puk.Nic mi neřekl, nedal vědět, já bych tedy v 7 večer s dvouletým děckem nešla, nelíbilo by se mi, že chce jít on, protože ta rodina co tam měla být se mi nezamlouvá, nemáme se rádi..Ale mohl mi holt aspoň napsat..
druhý víkend za sebou..
a v neděli jede pomáhat na stavbu jinam
A co my? Když je doma hodinu po práci, kouká na telku, chápu, že si chce odpočinout, Ale syna to také mrzí, když má čas, někam jedeme společně(na oslavy) vypadám jako když se nestarám, jak se mu věnuje a já sedím a piju kafe
Dneska se mě ve vzteku ptal jak si t představuji.5ekla jsem dvakrát týdně tréninky, dvakrát měsíčně zápasy a jednou měsíčně normálně pivo sám, a jednou měsíčně, že bychom vyrazili spolu..Tréninky prý nemám počítat, to se nepočítá.. je 5hodin mimo barák z toho dvě v hospodě a nemám to počítat
prý je to málo, prý takhle si manželství nepředstavoval, chci ho omezovat, prý chce chodit tak jak se mu zlíbí, klidně každý víkend.. 
jestli chci má si to domluvit a jít
tak jsem zkusila už zoufala, spis takove to, driv si mi prinesl susenku, nebo cokoladu. Odpovedi mi bylo -to te musim podplacet
na kino mi rekl, ze je drahe..z tech jeho odpovedi uz jsem se rozervala.Pry mi na materske hrabe, mam pry chodit vice ven se bavit a nebudu protivna a zavistiva
(jdu trikrat mesicne s kamoskou na kafe, jednou mesicne s jinou kamoskou) a obcas se synem na piskoviste
Od té soboty jsem mimo. Dneska jsem opět vybouchla, v sobotu prý pořádají, tak mi rovnou oznámil, že se nevrátí
Pak jsem mu chtěla naznačit, že by mě mohl potěsit, ví, že už dlouho chci si jít zahrát pokr, tak aby ho domluvil, domluvil hlídaní a překvapil mne, na to mi prý se.. nebude nc domlouvat dopředu, že pokr hrají spontanně