Jsem moc náročná? Nejlépe názor chlapa:-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2745
10.9.13 11:40

...

@Kubula.K píše:
Jj, já souhlasím, že tohle zní malicherně. Zároveň ale pořád myslím, že není v pořádku, když jeden z partnerů jde čtyřikrát týdně za koníčkem a třikrát na stavbu a rodinnej život (jakože je celá rodina pohromadě) se odehrává dvakrát do roka. (Ty frekvence jsou čistě ilustrativní, nechce se mi to hledat.)

Rozumím, takováhle asymetrie pro Vás není v pořádku (pro někoho ale být může, ale to bych nechal stranou).
Zbývá tedy dořešit otázku, jak si má nespokojená žena získat respekt u muže, aby si taky přišla na své (v tomto případě tedy na společný rodinný život).
Myslím, že výčitkami či malichernostmi se sice dá dosájnout cíle (ať už dá konečně pokoj) ale respekt to asi nebude (leda respekt k té malichernosti, třeba :) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
10.9.13 11:45

...

@H1 píše: Čtyřikrát týdně. To by se mě zdálo docela dost. Podle mě by to mělo být tak nějak vyrovnaný. Dvakrát týdně koníček jeden. Dvakrát týdně druhej.. A jeto. Horší to maj ti chlapy, kteří jsou denně dlouho v práci. A každej den třeba na stavbě. Ti věnujou veškerej svůj čas do rodinny. A nemají ani toho koníčka.

Viz též sdílená frustrace, třeba tady:
http://klimes.mysteria.cz/…e/nevera.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
WontTell
10.9.13 12:48
@Kobliha51 píše:
Jasně. A proto je tady tolik příspěvků s partnerskými problémy. A ještě jich spousta přibývá každý den. :mavam: :srdce: :mavam: Nejhorší je, že postupem času spousta žen zjistí, že není vše tak, jak si myslely. A proto je třeba myslet dopředu a být připravena na vše. K výměně těchto zkušeností slouží tyto diskuse.

To je jako stoupnout si před autoservis a brblat, že každý auto, co tam vjede, je pokažený. Spousta jich sice přibývá každý den, ale nepoměrně větši spousta má normální spokojenej život.

Ale trochu (dost) mě překvapuje, že stavbu baráku mají některé pisatelky tendence řadit mezi koníčky a zábavu chlapa…

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
10.9.13 17:50
@WontTell píše:
To je jako stoupnout si před autoservis a brblat, že každý auto, co tam vjede, je pokažený. Spousta jich sice přibývá každý den, ale nepoměrně větši spousta má normální spokojenej život.Ale trochu (dost) mě překvapuje, že stavbu baráku mají některé pisatelky tendence řadit mezi koníčky a zábavu chlapa…

To je stejný, jako si chlapi myslí, že pro každou ženu je potěšením a jediným životním cílem smejčit, nakupovat, vařit, rodit a starat se o děti, přitom chodit do práce, hlídat si postavu a skočit do postele vždy, kdy si partner usmyslí. Budeš překvapen - není.

• Citovat
  • Upravit
WontTell
11.9.13 09:09

Takže: „A vy zase bijete černochy“?

• Citovat
  • Upravit
7006
11.9.13 10:27

Ne, jenom ze je trochu komicky nasazovat nekomu psi hlavu za to co sam delam. 8)

Jinak moc zenskejch ktery to takhle videj neznam. Ale kdyby k tomu staveni domu chlap utikal aby nemusel s rodinou travit zadnej cas tak i takovej pohled dokazu pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
11.9.13 10:35
@WontTell píše:
Takže: „A vy zase bijete černochy“?

A přes silnici běhají jeleni.

• Citovat
  • Upravit
WontTell
11.9.13 20:18
@Kubula.K píše:
Ne, jenom ze je trochu komicky nasazovat nekomu psi hlavu za to co sam delam. 8)Jinak moc zenskejch ktery to takhle videj neznam. Ale kdyby k tomu staveni domu chlap utikal aby nemusel s rodinou travit zadnej cas tak i takovej pohled dokazu pochopit.

No, obecne vzato to jisté komické je. A já zas neznám moc chlapů, co vidí v ženě ten automat na děti a domácnost, jak tuhle píše kobliha. Vlastně žádnýho, když se tak zamyslím…

@Kobliha51 píše:
A přes silnici běhají jeleni.

https://www.google.cz/?…

• Citovat
  • Upravit
7006
11.9.13 22:06
@WontTell píše:
https://www.google.cz/?…

Ty neznáš moc takovejch chlapů, já neznám moc takovejch ženskejch. Třeba to znamená, že jich takovejch moc není? To by nakonec bylo nejlepší. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
WontTell
12.9.13 07:57
@Kubula.K píše:
Ty neznáš moc takovejch chlapů, já neznám moc takovejch ženskejch. Třeba to znamená, že jich takovejch moc není? To by nakonec bylo nejlepší. :palec:

Jj, to by bylo :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí