Každé dítě s jiným mužem

Anonymní
2.9.13 22:04

Každé dítě s jiným mužem

Milé ženy a muži, řeším v sobě otázku případného rozvodu a zároveň touhy po druhém dítěti. V manželství nám to neklape, manžel je těžký cholerik a nerozumíme si, ale já bych ještě ráda měla další děti…zároveň si nedokážu představit jak bych ustála ten tlak okolí, že mám každé dítě s jiným mužem, předpokládám tedy, že by se časem muž mých snů našel…No ale co když jej nenajdu v produktivním věku??? Možná se mi také zalíbí být SINGLE :*. Není lepší si s manželem po vzájemné domluvě tedy pořídit ještě jedno dítě po kterém toužím a až děti povyrostou tak hledat partnera pro další život??? Jak je to nejlepší, když vím, že s tímto mužem to nebude navěky??? :,( Manžel není žádný svatoušek, ba naopak, takže mi to vůči němu nepříjde jako podraz, to jen, abyste se na to nedívali z jeho stránky :nevim:. Jak se na takové ženy dívá okolí?? Nebo jak to cítíte Vy? Co byste dělaly na mém místě nebo co zvážit? Děkuji za názory :mavam:.
ANONYMKA, říkejte mi ŽANETA.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2777
2.9.13 22:09

Podle mě je do okolí houby s kým máš které dítě! Navíc dnes je to vcelku běžná věc mít děti s více muži. Rozhodně radši takhle, než mít další s momentálním, když víš, že už s ním být nechceš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
2.9.13 22:09

Mám 3 děti s 2 partnery a každému může být ho.no do toho, s kým je mám o okolí se nestaram :jazyk: Jinak pořizovat si další dítě do nefungujiciho manželství není dobrý nápad ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
2.9.13 22:12

Vůbec nechápu, jak o tom můžeš vůbec uvažovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11000
2.9.13 22:13

Nezdá se mi to milá Žaneto vhodné už kvůli tomu, že geny se dědí a můžeš mít doma další choleriky v dětech a to co ti aktuálně vadí na manželovi ti o to více začne vadit na vlastních dětech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.9.13 22:15
@Anonymní píše:
Milé ženy a muži, řeším v sobě otázku případného rozvodu a zároveň touhy po druhém dítěti. V manželství nám to neklape, manžel je těžký cholerik a nerozumíme si, ale já bych ještě ráda měla další děti…zároveň si nedokážu představit jak bych ustála ten tlak okolí, že mám každé dítě s jiným mužem, předpokládám tedy, že by se časem muž mých snů našel…No ale co když jej nenajdu v produktivním věku??? Možná se mi také zalíbí být SINGLE :*. Není lepší si s manželem po vzájemné domluvě tedy pořídit ještě jedno dítě po kterém toužím a až děti povyrostou tak hledat partnera pro další život??? Jak je to nejlepší, když vím, že s tímto mužem to nebude navěky??? :,( Manžel není žádný svatoušek, ba naopak, takže mi to vůči němu nepříjde jako podraz, to jen, abyste se na to nedívali z jeho stránky :nevim:. Jak se na takové ženy dívá okolí?? Nebo jak to cítíte Vy? Co byste dělaly na mém místě nebo co zvážit? Děkuji za názory :mavam:.
ANONYMKA, říkejte mi ŽANETA.

Mám dvě děti, každé s jiným mužem. Necítím se okolím opovrhovaná, nikdo nezvedá obočí, myslím, že to je v dnešní době už ne takový nestandard. Každé má jiné příjmení a já mám obě, abych se mohla představovat tak, jak se mi to hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
2.9.13 22:16

Fajn budu ti říkat Žaneto…no co je nejlepší ti nikdo neřekne, jelikož pro každého je nejlepší něco jiného a každý si žije ten svůj život…takže bych se na to co říká okolí zvysoka něco - oni tvůj život nežijou a v tvých botách nechodí a zařídila bych se tak, jak ti to vyhovuje…jako pokud už ted´uvažuješ o rozvodu, tak přivádět do takového svazku další dítě je prostě blbost to se na mě nezlob…na druhou stranu ani já i když mám spokojené manželství nevím zda to bude navěky…stát se může tolik věcí nehledě na to, že nikdo nikoho nevlastníme a jsme naprosto svobodní http://www.safires.cz/…u-okovy.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.13 22:19

Mám děti s různými partnery, neplánovala jsem to, ale děti jsem vždycky chtěla. Bohužel, s jejich otci to nevyšlo, chtěla jsem to jinak. Teď jsem SINGLE, už přes 4 roky, a nic mi nechybí.
Na okolí se vykašli, nikomu do toho nic není. Je fakt, že když jsem čekala třetí děcko (se třetím partnerem), měla jsem obavy, co na to naši, ale vzali to v pohodě. Jsem dospělá a jak si to zařídím, tak to mám.
Jen mě občas mrzelo, že jsem děti nemohla porovnávat, myslím podobu a tak.
Nevím, co poradit, spíš jsem se jen chtěla vyjádřit k tomu tlaku z okolí.

• Citovat
  • Upravit
25123
2.9.13 22:19

P. s. když už mluvíte o tom, že dnes už to není takový nestandard - tak hodím i příklad z dřívější doby…mám dvě sestry - obě vpodstatě nevlastní (beru je za vlastní)…můj táta se rozvedl a má dceru z min. manž. a moje mamka je zas vdova a také má dceru z toho svazku.. já jsem pak jejich společným dítětem, kdy naši spolu (i když se nikdy nevzali a já měla jméno po mamce než sem se vdala) žijí štástně a spokojeně už přes 40 let a vždycky i když sme se jmenovali každá vpodstatě uplně jinak sme byli a jsme rodina 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
2.9.13 22:22

Nechápu, co AŽ jsou lidi schopni řešit.
To by jako byl eventuelně důvod další dítě nemít, jen proto, že by mělo jiného otce?
Ty neznáš žádnou ženu, co má děti s více partnery?
Názor okolí je pro tebe důležitější, než ten tvůj, vaše spokojenost, štěstí? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
2.9.13 22:27

Znám paní, co má 3 děti a každé má svého tatínka :lol:
Takže bych to opravdu neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.9.13 22:30

Ccc dneska je celkem vzácnost, když má ženská víc dětí s jedním chlapem, tudíž okolí se na takové žen, co maj víc otců dívá úplně normálně. Rozhodně bych si nepořizovala více dětí s pitomcem a vůbec s ním tak nějak neztrácela čas. Čím dřív začneš hledat toho pravýho, tím dřív ho najdeš. Život je krátký a nikdy nevíš kolik ti ho zbejvá, tak jakýpak čekání na produktivní věk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.13 22:31
@berry4 píše:
Nechápu, co AŽ jsou lidi schopni řešit.
To by jako byl eventuelně důvod další dítě nemít, jen proto, že by mělo jiného otce?
Ty neznáš žádnou ženu, co má děti s více partnery?
Názor okolí je pro tebe důležitější, než ten tvůj, vaše spokojenost, štěstí? 8o

Bohužel jsem tak blbě vychovaná, že se zabývám tím, co si o mě myslí okolí :(, bydlím na vesnici a vím jak lidé dokážou být zlí, jak zlé jazyky mají… A právě, že dítě chci, chlapa, to už vlastně ani nevím jestli nějaký takový pro mě existuje. Dokázala jsem ti trošku vysvětlit - proč tenhle předsudek tady řeším?

• Citovat
  • Upravit
3429
2.9.13 22:36

Nezlob se na mě, ale přijde mi trochu ujeté rozhodovat se o svém dalším životě a dětech na základě toho, co by řekli lidi. A navíc ať uděláš cokoliv, místní drbny na vesnici si stejně něco najdou. Každopádně pokud plánuješ odchod od manžela, hlavně si s ním prosímtě nepořizuj další dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.9.13 22:37
@Anonymní píše:
Bohužel jsem tak blbě vychovaná, že se zabývám tím, co si o mě myslí okolí :(, bydlím na vesnici a vím jak lidé dokážou být zlí, jak zlé jazyky mají… A právě, že dítě chci, chlapa, to už vlastně ani nevím jestli nějaký takový pro mě existuje. Dokázala jsem ti trošku vysvětlit - proč tenhle předsudek tady řeším?

Nejvyšší čas naučit se na své okolí s. rát. :mrgreen: Ano, naučit, neboť je to umění. :pankac: :mrgreen: Budeš se cítit mnohem svobodněji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí