Co s chudinkou, která uhání mého přítele?

1853
3.9.13 19:04

Co s chudinkou?

Ahoj všem, jsem v docela prekérní situaci. Mého přítele začala uhánět bývalá žena jeho nejlepšího kamaráda, ten ji definitivně opustil a ona se na mého přítele obrátila na jakožto nejsnadnější objekt, který popřává jejímu žehrání sluchu. Celé dny mu píše, záhadně se objevuje u nás na návštěvách zrovna když tam já nejsem a podobně. Připadá mi, že se rozhodla ho za každou cenu dostat a využívá k tomu nástroje typu: jsem chudinka, musíš mi pomoct atd. Snažím se to příteli naznačit, že tohle normální není, ale mu na tom nic divného nepřijde. Ona je přece teď tak sama a potřebuje se vypovídat. Má s tím některá z vás zkušenosti, jak se v takové situaci zachovat? Mám strach, že do něj tak dlouho bude valit jaká je chudinka, až se jí opravdu rozhodne zachraňovat se vším všudy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
3.9.13 19:05

Nenaznačuj a řekni mi to na plnou hubu, chlap z náznaků v 90% nic nepochopí. A pokud je s tebou spokojenej, nepředpokládám, že by měl důvod jít za tou „chudinkou“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
3.9.13 19:10

Náznaky nepochopí. Večer si s ním sedni a pěkně od plic mu to řekni. že tahle chudinka je vypočítavá potvora, která má na něj políčeno a že ho pěkně uhání. Samozřejmě nezapomeň zmínit důvod rozchodu s bývalým manželem a nějakou tu její špatnou vlastnost. A často poukazuj na to, co zase dělá. Ono se mu snad rozsvítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
3.9.13 19:17

@Seizdra, i spokojenej může jít jinam. Znáš pořekadlo: „Pálí ho dobré bydlo?“ :? ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
3.9.13 19:18

@Aragua, spíš bych si myslela, že se chce přes manžela dostat zpět ke svému bývalému, ne? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
3.9.13 19:20
@Seizdra píše:
Nenaznačuj a řekni mi to na plnou hubu, chlap z náznaků v 90% nic nepochopí. A pokud je s tebou spokojenej, nepředpokládám, že by měl důvod jít za tou „chudinkou“

Bohužel je to dost komplikovaná situace, kdyby po něm oficiálně šla, tak se mnohem lépe bojuje. Jenže ona na to jde přes tu lítost, jak je na tom chudák špatně, jak ji musí pomoct atd., proti tomu se hrozně špatně zasahuje, cokoliv proti ní řeknu, budu vypadat jak mrcha co jí ještě pomlouvá, když ona je na tom tak špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
3.9.13 19:31

A co konkrétního po tvém manželovi chce?
Jen se mu vypovídat, nebo nějakou pomoc v domácnosti, nebo finanční pomoc, či někam vozit atd.???

Šla bych na to od lesa. Do té pomoci „chudince“ bych se sama aktivně zapojila. Prostě - ano, chápeme, že jsi na tom špatně a potřebuješ pomoc a tak ti s manželem - MY DVA!!! - pomůžeme. Pokud se chceš vypovídat, přijď na kafe až budeme doma a rádi tě vyslechneme. Pokud po tvém muži jede, tak jí sebereš vítr z plachet a před svým chlapem nebudeš za necitu, která by nechala chudinku ve štychu. Pokud se fakt chce jen vykecat a o tvého muže jí nejde, vezme to a ty uděláš dobrý skutek, že jsi někomu pomohla. ;)

• Citovat
  • Upravit
Virginian
3.9.13 19:37

Jestli je to bejvalka jeho nejlepsiho kamarada kterej ji opustil tak o ni toho bude dost vedet.

Dost na to, aby si s ni nic nezacinal.

• Citovat
  • Upravit
karfice
3.9.13 19:38

Však ať si za ní jde. To, že ho pálí dobré bydlo je jeho problém.

• Citovat
  • Upravit
becky87
3.9.13 19:40

Jajj :roll:

N takze hlavne nic nenaznacovat, chlapovi to musis rict na ferovku, je jedno jestli jde o kus zvance nebo o zenske, naznaky nepomuzou, nedjdou jim :lol:

A za me, rict chlapovi a slecne chudince bych taky neco rekla od plic. Uplne mi presel mraz p ozadech, chudinky jedny :roll: Naděždy :zed:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
3.9.13 19:40

@Aragua ja jsem nervak, dala bych ji pres drzku :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
515
3.9.13 19:45

Znala jsem podle vidění dva páry, které se po dlouhých letech společného blízkého přátelství prohodily. Tak bacha na to. Kdyz to bude pokračovat, tak mu řekni, ze jestli to chce na rodena, tak ze jdeš za kamosem, at nejsi pozadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
3.9.13 19:45
@1.zizi píše:
@Aragua ja jsem nervak, dala bych ji pres drzku :lol: :lol: :lol:

To jsme dvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
3.9.13 19:46

@pannacotta koukam dle ikonky taky fanynka TVD co?…uz se tesis, az zase zacnou vysilat?…nejak v rijnu myslim…

• Citovat
  • Upravit
3.9.13 19:49

.

Příspěvek upraven 12.12.13 v 09:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat