Co s chudinkou, která uhání mého přítele?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
5.9.13 12:38
@Luca84 píše:
Tak tak, také jsem zažila a není to tak dávno. Hold muži jsou zvláštní stvoření a kolikrát jim spousta věcí nedochází. Taky jednu takovou znám, už jsem jí dlouho neviděla, vyhýbá se mi, však taky ví proč. Taky se jí zhroutil svět, taky jsem jí zachraňovala, no asi málo, když potřebovala k záchraně mého. A já husa si jí ještě pouštěla domů, přeci jí nenechám se trápit :think: To se opravdu nedělá. Jenže časem jsem přišla nato, že nechodí za mnou jako za kamarádkou, ale za mým přítelem. Dlouho jsem to nevydržela trpět a svůj dnes již 6ti letý vztah si vybojovala :lol: Když už domluvy nepomáhaly, rozhodla jsem se je nachytat. A nachytala, milá kamarádka se na mě usmála natolik vítězně, že dostala takovou, že spadla z lavičky. Stihla jsem jí ještě poupravit účes a make-up. Přísahám, že bych v životě nic podobného neudělala, ale ta tma před očima :evil: Nakonec jsem sbalila mému věci a řekla at si jde, když myslí, že je to nějaká výhra. Nejspíš vážně váhal, každopádně ta chudinka udělala chybu. Řekla něco co neměla a on tak sám přišel nato, že jsem měla celou dobu pravdu a jen nám chtěla zničit vztah, když jí osobně nic nevyšlo. A zařízený byt s hodným chlapem, no neberte to :) Ještě ten den přišel s prosíkem.. Neměl to ale lehké, jenže láska nezná hranic a já ho i po těch 6 letech miluji a tohle jsem mu odpustila. Neříkám, že to nebolí, ale tohle jsem mu odpustit musela a hlavně chtěla. A víte co? Posilnilo nám to vztah natolik, že to snad spolu dotáhneme až do důchodu :lol:

Pěkně :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
5.9.13 18:25
@Bábi Zlopočasná píše:
Takto sa da nachytat 9 chlapov z 10. Oni su zavisli na obdive nezneho pohlavia.
To, ze tato strategia prejde jednej, neznamena ze prejde aj dalsej v poradi - ked zena vie, na co ho ulovila, rozpozna konkurenciu este v zarodku, a, nutno priznat, zenske uz pri vsetkej emancipacii uz poriadne nevedia ako zbalit chlapa - rozhodne neveria, a ani nevedia ako na to, ze najjednoduchsia cesta je urobit z chlapa hrdinu. Takze tej konkurencie zas tolko nie je.Odpisat chlapa len preto, ze onho prejavila zaujem nejaka ina a okamzite sa ho vzdavat ako menejcenneho je ponekud hlupa strategia. Chlap sa da doslova zbalit na cokoladu (a bola z toho dokonca svadba ;) )

No kdyby to vzdala hned jak to na něj vybalila, tak tu už ani nepíšu. Každopádně pokud bych se fakt dozvěděla, že si s ní něco začala tak bych to asi nechala být. Asi to má každý nastavený jinak, ale k takovýmu chlapovi bych nějak ztratila úplně úctu. Přesně jak to píšeš s tou čokoládou…takovýho co je takto snadný sbalit bych fakt doma mít nechtěla.
No a k tomu, že tady ty chudinky to maj podchycený…no, úplně nesouhlasím. Pokud nějaká opravdu snadno sbalí chlapa na tohle a nedejbože s ním chce dýl vydržet tak ho musí v zásadě neustále hlídat, protože takovej chlap je náchylnej uklouznout kdykoliv a jak sem psala nahoře, čím víc ho doma bude dusit, tím víc ho bude vhánět do náruče nějaké další smutné víly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
5.9.13 18:38

Nevím, jestli se trošku nepleteš. Jestli chlap stojí za to, tak zabojuj.
A kamarádku žeň od domu.
Tenkrát, když jsem zůstala sama, jsem potkala svojí kamarádku. Je to učitelka a psycholožka.
Zrovna byla na nějakém semináři nebo něčem podobném. A tam na to téma přednášel nějaký psycholog.
A tvrdil dokonce, že na tuto taktiku žádný muž nemá. A podlehne každý. Každý chlap má v sobě ochranitele. A padne do toho ani neví jak.

Pamatuji si slova svého ex, když odcházel.
" Ona mě potřebuje. Vy to beze mě zvládnete. "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
5.9.13 19:15
@makynah píše:
A kamarádku žeň od domu.
Tenkrát, když jsem zůstala sama, jsem potkala svojí kamarádku. Je to učitelka a psycholožka.
Zrovna byla na nějakém semináři nebo něčem podobném. A tam na to téma přednášel nějaký psycholog.
A tvrdil dokonce, že na tuto taktiku žádný muž nemá. A podlehne každý. Každý chlap má v sobě ochranitele. A padne do toho ani neví jak.Pamatuji si slova svého ex, když odcházel.
" Ona mě potřebuje. Vy to beze mě zvládnete. "

No tohle je dost síla. Neříkám nebojovat, ale je potřeba to podchytit včas, ve chvíli, kdy si s ní něco fakt začne už je podle mýho pozdě. Pak už jen zbývá čekat, kdy se mu rozsvítí, což je sice téměř jisté, že se stane, ale otázka je kdy a jestli má člověk chuť vůbec čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.13 19:22

@Aragua Ty sa nato divas, akoby ten chlap bol zenskou :mrgreen: Ale nie je. A preto to maju tie chudinky sakra lahke, a nemusia chlapa strazit. Lebo nemaju konkurenciu ;)
To nie je chlapova chyba, ze nejaka potvora zistila rovnako ako kedysi Ty, ze sa v nom skryva poklad. A nie je chlapova chyba ani to, ze reaguje podla ocakavania. Ty predsa tiez reagujes podla ocakavania, snazis sa chlapovi otvorit oci, a on len zira s akou zlou a necitlivou osobou to je. V konecnom dosledku si Ty sklamana z chlapa, chlap z Teba a chudinka uz iba vyuzije prilezitost, ktoru sama vytvorila.

Ale mas pravdu, ten „cokoladovy“ bol trosku podpapucovy typ. Napriek tomu to manzelstvo na pidi vesnicce (kde Ti kazdy vidi do hrnca) vyzera spokojne a verne aj po 30 rokoch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
5.9.13 19:28

Já bych chlapovi řekla, že pokud to nadále bude pokračovat, tak mu sbalíš kufry a může s ní pak krafat od rána až do večera.

Dle mého, pokud neuděláš nějaký razantnější krok, jelikož chlapi jsou v tomhle fakt mimo, tak si nebudou povídat jen ústy, ale i pohlavím. Vždy to tak končí.

To jako frajerka nemá nějakou kamarádku? Tedy se divím, že s takovou zoufalkyní vůbec Tvůj chlap ztrácí nadále čas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
5.9.13 19:33
@makynah píše:
A kamarádku žeň od domu.
A tvrdil dokonce, že na tuto taktiku žádný muž nemá. A podlehne každý. Každý chlap má v sobě ochranitele. A padne do toho ani neví jak.Pamatuji si slova svého ex, když odcházel.

Samozrejme by se to blbe dokazovalo, ale dovolim si tvrdit, ze trochu otrkanej chlap nemusi padnout do pasti „chudinky“ co mu chce viset na krku a fnukat peeepoo ty si moje jedina zachrana. Mozna si ji poslechnout, ale zahodit minulej zivot, zahnout kramle od rodiny - to se proste nedela.

• Citovat
  • Upravit
1853
5.9.13 19:37
@Bábi Zlopočasná píše:
@Aragua Ty sa nato divas, akoby ten chlap bol zenskou :mrgreen: Ale nie je. A preto to maju tie chudinky sakra lahke, a nemusia chlapa strazit. Lebo nemaju konkurenciu ;)
To nie je chlapova chyba, ze nejaka potvora zistila rovnako ako kedysi Ty, ze sa v nom skryva poklad. A nie je chlapova chyba ani to, ze reaguje podla ocakavania. Ty predsa tiez reagujes podla ocakavania, snazis sa chlapovi otvorit oci, a on len zira s akou zlou a necitlivou osobou to je. V konecnom dosledku si Ty sklamana z chlapa, chlap z Teba a chudinka uz iba vyuzije prilezitost, ktoru sama vytvorila.Ale mas pravdu, ten „cokoladovy“ bol trosku podpapucovy typ. Napriek tomu to manzelstvo na pidi vesnicce (kde Ti kazdy vidi do hrnca) vyzera spokojne a verne aj po 30 rokoch.

Ale to ne, to já naopak pro ni mám pochopení, ale zejména mám pochopení pro něj. Jak už jsem psala, kritika a nátlak určitě nemají dobrý účinek.
Jinak jak jsem tak vykládala známým tenhle příběh, tak se ke mně dostalo hodně podobných příběhů. Hodně jich bylo o ženských, který se k této taktice balení dopracovaly poté, co je partner kvůli podobné chudince opustil a musím říct holky, že máte pravdu. Funguje to náramně, jen bohužel tihle chlapi jsou super nestálí, ve chvíli kdy zjistí, že vlastně doma nemaj tu super křehkou vílu, což vydrží dlouhodobě předstírat tak 1 ze 100, jsou velmi náchylní jít o dům dál a ona se dycky nějaká ta chudinka kolegyně v práci najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.13 19:46
@Virginian píše:
Samozrejme by se to blbe dokazovalo, ale dovolim si tvrdit, ze trochu otrkanej chlap nemusi padnout do pasti „chudinky“ co mu chce viset na krku a fnukat peeepoo ty si moje jedina zachrana. Mozna si ji poslechnout, ale zahodit minulej zivot, zahnout kramle od rodiny - to se proste nedela.

Pozor, to nemusi byt chudinka, ktora nevie ine, nez visiet chlapovi na krku. Moze to byt dokonale samostatna osobka, iba uz nechce byt sama. Ona ale potrebuje priestor na zbalenie chlapa. A to stastny vztah s inou nie je. Takze chudinka zrazu zacne mat netusene problemy, s ktorymi nemoze pomoct nikto iny, len ten uzasny rytier, toho casu inde zadany. Uzasny rytier chce byt uzasnym rytierom, a tak chudinke pomaha. Vsak o nic nejde, len zachranuje damu v nesnazich. Jeho momentalne zadanie vsak zavetri konkurenciu, aj napriek tomu ze dnes zenske prestali byt zenami, ohrozenie reviru este poznaju. A podla ocakavania, zacnu revir branit priamym utokom na chlapa, zhodia jeho rutierstvo a uz vobec ho za jeho usilie nebudu obdivovat. Chlap, ktory je v tom este stale nevinne prestane svoje dokonale zadanie povazovat za tak dokonale, objavi zasadnu charakterovu vadu, akou je ziarlivost bez priciny, podozrievavost a neochota pomahat. O svoje sklamanie sa podeli s chudinkou - a v tom momente a chudinka vyhrate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
5.9.13 19:52

Ja ten mechanismus chapu, ale neverim ze zabere kazdej az do odchodu z domova. Takhle poskytnout utechu v posteli to jo, to bych pochopil, ale spalit mosty??

Mozna jsem na podobny vylomeniny starej.

Ale hlavne, hele kdyz se treba kamarad konecne zbavil baby tak jsem o ni vedel veci, ze bych se ji v opusteny ulici vyhnul, LOL!

Ovsem ja jsem v mezilidskych vztazich nositel ceny Augusta Strindberga - totalne mimo misu by se reklo cesky :)

• Citovat
  • Upravit
5.9.13 19:57

@Virginian Ty si ale preskocil jeden bod - zavazne charakterove vady sucasnej partnerky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
5.9.13 20:07
@Bábi Zlopočasná píše:
@Virginian Ty si ale preskocil jeden bod - zavazne charakterove vady sucasnej partnerky ;)

Nepreskocil. To je az zduvodneni proc to udela, ale aby si hledal zduvodneni, musi se pro ten odchod napred rozhodnout. Kdyz odchod neprichazi v uvahu ani kdyby cert na kamen sral a pesti do toho mlatil - AKA nikdy - tak nebude vymejslet ospravedlneni.

• Citovat
  • Upravit
1957
5.9.13 20:40
@Aragua píše:
No kdyby to vzdala hned jak to na něj vybalila, tak tu už ani nepíšu. Každopádně pokud bych se fakt dozvěděla, že si s ní něco začala tak bych to asi nechala být. Asi to má každý nastavený jinak, ale k takovýmu chlapovi bych nějak ztratila úplně úctu. Přesně jak to píšeš s tou čokoládou…takovýho co je takto snadný sbalit bych fakt doma mít nechtěla.
No a k tomu, že tady ty chudinky to maj podchycený…no, úplně nesouhlasím. Pokud nějaká opravdu snadno sbalí chlapa na tohle a nedejbože s ním chce dýl vydržet tak ho musí v zásadě neustále hlídat, protože takovej chlap je náchylnej uklouznout kdykoliv a jak sem psala nahoře, čím víc ho doma bude dusit, tím víc ho bude vhánět do náruče nějaké další smutné víly.

Ježiš „víla“, to mně říkal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
5.9.13 20:44
@makynah píše:
A kamarádku žeň od domu.

Souhlasím, každý, spíše teda 95%, podle mých osobních zkušeností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
5.9.13 20:47
@makynah píše:
A kamarádku žeň od domu.

:(
ale asi to neplati na kazdeho. Moj manzel neznasa, ked „hram bezradnu zenu“. Pritom ja nic nehram, nie som velmi technicky typ, tak potrebujem casto s niecim pomoct, najma co sa tyka pocitaca, telefonu, dalej robime rozne sporty, tak nastavovat bicykel, viazanie na lyziach, tiez neviem na turach obsluhovat varic, stavat stan a podobne. Jemu ale skor vadi, ze som v tomto taka nemozna, bol by radsej, keby som to vedela tak ako on :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí