Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sonam píše:
ale asi to neplati na kazdeho. Moj manzel neznasa, ked „hram bezradnu zenu“. Pritom ja nic nehram, nie som velmi technicky typ, tak potrebujem casto s niecim pomoct, najma co sa tyka pocitaca, telefonu, dalej robime rozne sporty, tak nastavovat bicykel, viazanie na lyziach, tiez neviem na turach obsluhovat varic, stavat stan a podobne. Jemu ale skor vadi, ze som v tomto taka nemozna, bol by radsej, keby som to vedela tak ako on
Něco jiného je bezradná manželka a něco jiného je bezradná cizí slečna či paní. ![]()
Nejhorší je, že mně ta naše víla ukázala, jak na to.
A funguje to.
Ne, že bych někomu lezla do zelí, ale…
Chlapi se můžou přetrhnout, když vidí nešťastnou a „neschopnou“.
OPraví, přivezou, zařídí, pomůžou, soucítí, chápou, obdivují… ![]()
Ale je mi jasné, jak to dělají doma ![]()
@vendulka72 píše:
Něco jiného je bezradná manželka a něco jiného je bezradná cizí slečna či paní.
Naprostý souhlas!!!
@sonam píše:
ale asi to neplati na kazdeho. Moj manzel neznasa, ked „hram bezradnu zenu“. Pritom ja nic nehram, nie som velmi technicky typ, tak potrebujem casto s niecim pomoct, najma co sa tyka pocitaca, telefonu, dalej robime rozne sporty, tak nastavovat bicykel, viazanie na lyziach, tiez neviem na turach obsluhovat varic, stavat stan a podobne. Jemu ale skor vadi, ze som v tomto taka nemozna, bol by radsej, keby som to vedela tak ako on
Nebo - jak se meni velikost pisma v Excell tabulce… ![]()
@vendulka72 píše:
Něco jiného je bezradná manželka a něco jiného je bezradná cizí slečna či paní.
@Bábi Zlopočasná píše:
Pozor, to nemusi byt chudinka, ktora nevie ine, nez visiet chlapovi na krku. Moze to byt dokonale samostatna osobka, iba uz nechce byt sama. Ona ale potrebuje priestor na zbalenie chlapa. A to stastny vztah s inou nie je. Takze chudinka zrazu zacne mat netusene problemy, s ktorymi nemoze pomoct nikto iny, len ten uzasny rytier, toho casu inde zadany. Uzasny rytier chce byt uzasnym rytierom, a tak chudinke pomaha. Vsak o nic nejde, len zachranuje damu v nesnazich. Jeho momentalne zadanie vsak zavetri konkurenciu, aj napriek tomu ze dnes zenske prestali byt zenami, ohrozenie reviru este poznaju. A podla ocakavania, zacnu revir branit priamym utokom na chlapa, zhodia jeho rutierstvo a uz vobec ho za jeho usilie nebudu obdivovat. Chlap, ktory je v tom este stale nevinne prestane svoje dokonale zadanie povazovat za tak dokonale, objavi zasadnu charakterovu vadu, akou je ziarlivost bez priciny, podozrievavost a neochota pomahat. O svoje sklamanie sa podeli s chudinkou - a v tom momente a chudinka vyhrate.
Krásně a pravdivě shrnuto ![]()