Co s chudinkou, která uhání mého přítele?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1957
5.9.13 20:49
@sonam píše: :(
ale asi to neplati na kazdeho. Moj manzel neznasa, ked „hram bezradnu zenu“. Pritom ja nic nehram, nie som velmi technicky typ, tak potrebujem casto s niecim pomoct, najma co sa tyka pocitaca, telefonu, dalej robime rozne sporty, tak nastavovat bicykel, viazanie na lyziach, tiez neviem na turach obsluhovat varic, stavat stan a podobne. Jemu ale skor vadi, ze som v tomto taka nemozna, bol by radsej, keby som to vedela tak ako on :think:

Něco jiného je bezradná manželka a něco jiného je bezradná cizí slečna či paní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
5.9.13 20:50

Nejhorší je, že mně ta naše víla ukázala, jak na to.
A funguje to.
Ne, že bych někomu lezla do zelí, ale…
Chlapi se můžou přetrhnout, když vidí nešťastnou a „neschopnou“.
OPraví, přivezou, zařídí, pomůžou, soucítí, chápou, obdivují… :mrgreen:
Ale je mi jasné, jak to dělají doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
5.9.13 20:50
@vendulka72 píše:
Něco jiného je bezradná manželka a něco jiného je bezradná cizí slečna či paní. :roll:

Naprostý souhlas!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
5.9.13 20:51
@sonam píše: :(
ale asi to neplati na kazdeho. Moj manzel neznasa, ked „hram bezradnu zenu“. Pritom ja nic nehram, nie som velmi technicky typ, tak potrebujem casto s niecim pomoct, najma co sa tyka pocitaca, telefonu, dalej robime rozne sporty, tak nastavovat bicykel, viazanie na lyziach, tiez neviem na turach obsluhovat varic, stavat stan a podobne. Jemu ale skor vadi, ze som v tomto taka nemozna, bol by radsej, keby som to vedela tak ako on :think:

:D :D Nebo - jak se meni velikost pisma v Excell tabulce… :)

• Citovat
  • Upravit
káťa
6.9.13 08:27
@vendulka72 píše:
Něco jiného je bezradná manželka a něco jiného je bezradná cizí slečna či paní. :roll:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
káťa
6.9.13 08:28
@Bábi Zlopočasná píše:
Pozor, to nemusi byt chudinka, ktora nevie ine, nez visiet chlapovi na krku. Moze to byt dokonale samostatna osobka, iba uz nechce byt sama. Ona ale potrebuje priestor na zbalenie chlapa. A to stastny vztah s inou nie je. Takze chudinka zrazu zacne mat netusene problemy, s ktorymi nemoze pomoct nikto iny, len ten uzasny rytier, toho casu inde zadany. Uzasny rytier chce byt uzasnym rytierom, a tak chudinke pomaha. Vsak o nic nejde, len zachranuje damu v nesnazich. Jeho momentalne zadanie vsak zavetri konkurenciu, aj napriek tomu ze dnes zenske prestali byt zenami, ohrozenie reviru este poznaju. A podla ocakavania, zacnu revir branit priamym utokom na chlapa, zhodia jeho rutierstvo a uz vobec ho za jeho usilie nebudu obdivovat. Chlap, ktory je v tom este stale nevinne prestane svoje dokonale zadanie povazovat za tak dokonale, objavi zasadnu charakterovu vadu, akou je ziarlivost bez priciny, podozrievavost a neochota pomahat. O svoje sklamanie sa podeli s chudinkou - a v tom momente a chudinka vyhrate.

Krásně a pravdivě shrnuto :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí