Co s chudinkou, která uhání mého přítele?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
3.9.13 19:49

Jinak tedy nemluvím za sebe ale za jednu známou, zrovna nedávno mi říkala že ji manžel zahýbal s její nejlepší kamarádkou, že ona se pořád ztěžovala a ztěžovala a ta známa až to zjistila tak jemu řekla žd
e ho balí a on ji nadal s tím že je sama a opuštěna, a skončilo to tak, že on se šel odstěhovat blízko ní, aby ji byl nablízku, jenomže ona si stihla klomfnout dalšího blba, a on se s prosíkem vrátil dom
je to už 8 let c se to stalo, a s kamarádek od školky se staly největší nepřítelkyně co si ani na jméno nepřijdou, takže zakladatelko radím rychle konat.
a dát mu na výběr, buď bude dělat vrbu „chudince“ a na Tebe kafrat-, nebo bude s tebou a na „chudinku“ hodí bobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
3.9.13 19:49
@1.zizi píše:
@pannacotta koukam dle ikonky taky fanynka TVD co?…uz se tesis, az zase zacnou vysilat?…nejak v rijnu myslim…

omluva za OT, ale ty vole, ani mně nemluv, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je ještě celá věčnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
3.9.13 19:51

No ja taky znam jednu takovou, co chodila brecet za kamaradem ex a dopadlo to dvojcatama po jedne noci :lol: :lol: Takze za me, konat co nejdrive.Ja stejne nikdy nepochopim to echt pratelstvi mezi muzem a zenou :roll: Boze jak ja jsem alergicka na kamaradky zenskeho pohlavi :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
24603
3.9.13 19:53
@blorchi píše:
No ja taky znam jednu takovou, co chodila brecet za kamaradem ex a dopadlo to dvojcatama po jedne noci :lol: :lol: Takze za me, konat co nejdrive.Ja stejne nikdy nepochopim to echt pratelstvi mezi muzem a zenou :roll: Boze jak ja jsem alergicka na kamaradky zenskeho pohlavi :roll: :lol:

Jo, já jsem měla v práci bezva kamaráda, a divila jsem se že jeho žena na mně žárlí jak prase, ale když jsem se zamyslela, že kdyby měl můj takovou kamarádku tak bych vraždila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
3.9.13 19:55

@pannacotta asi tu budeme vypadat, jak blaznive pubertacky, ale uz se taky nemuzu dockat…schvalne jak dopadne Stefan a za jak dlouho si toho vsimnou…

• Citovat
  • Upravit
becky87
3.9.13 19:59
@pannacotta píše:
Jo, já jsem měla v práci bezva kamaráda, a divila jsem se že jeho žena na mně žárlí jak prase, ale když jsem se zamyslela, že kdyby měl můj takovou kamarádku tak bych vraždila :mrgreen:
:lol: asi tak nejak. Ja fakt na pratelstvi mezi zenou a muzem neverim :nevim: Ja mam taky teda super kamarada, ale pravdu je, ze jsme spolu meli vice nez kamaradstvi :nevim: Tedy oba za svobodna.
  • Citovat
  • Upravit
24603
3.9.13 20:03
@1.zizi píše:
@pannacotta asi tu budeme vypadat, jak blaznive pubertacky, ale uz se taky nemuzu dockat…schvalne jak dopadne Stefan a za jak dlouho si toho vsimnou…

poslala jsem ti SZ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
3.9.13 20:04

@pannacotta jinak celkem v tom obdobi cekani ujizdim na Teen Wolf..taky hrozne chytlavy…a uz se nemuzu dockat novy rady Sons of Anarchy a The Walking Dead…

• Citovat
  • Upravit
24603
3.9.13 20:04
@blorchi píše: :lol: asi tak nejak. Ja fakt na pratelstvi mezi zenou a muzem neverim :nevim: Ja mam taky teda super kamarada, ale pravdu je, ze jsme spolu meli vice nez kamaradstvi :nevim: Tedy oba za svobodna.

Tak já s tím kolegou bych ani nic mít nemohla, za první je ženatý se dvěma děckama, za druhé byl a je por mně děsně asexuální :mrgreen:
i když dvojsmyslné řeči padali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
3.9.13 20:05
@1.zizi píše:
@pannacotta jinak celkem v tom obdobi cekani ujizdim na Teen Wolf..taky hrozne chytlavy…a uz se nemuzu dockat novy rady Sons of Anarchy a The Walking Dead…

nespamuj tady a pošli mi SZ :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.9.13 20:05

@Aragua nenaznačovat, ale jasně to chlapovi vysvětlit.. Já jsem pruďas, bych ji asi chytla pod krkem :lol: ale ze mě si příklad neber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
perfect day
3.9.13 20:30

Mas nekolik moznosti:

1. NEJLEPSI OBRANA JE UTOK: zvat ji domu tak casto, az to manzela zacne sr. t
  2. VAROVAT JI:staci rict, at brzdi, ze vanoce s ni opravdu travit nebudete a ze jste pripraveni pomoct, ale v ramci zachovani soukromi
  3. UTOK VYSSIHO KALIBRU: zacit se vidat s jejim byvalym manzelem, s tim, ze hgo utesujes, to by mohlo zacut dostatecne vadit i tvemu, ne?:)))
    :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
25123
3.9.13 21:03
@blorchi píše: :lol: asi tak nejak. Ja fakt na pratelstvi mezi zenou a muzem neverim :nevim: Ja mam taky teda super kamarada, ale pravdu je, ze jsme spolu meli vice nez kamaradstvi :nevim: Tedy oba za svobodna.

ale no tak, já mám třeba spoustu kamarádů mezi chlapama (na rozdíl o d ženských vím co od nich můžu čekat - ženský jsou zákeřný :lol:) a v životě by mě nenapadlo si s nima něco začít :roll:

@perfect day hezky shrnuto :D

jinak nenaznačovat, ale říct na férovku, že ti to normální nepřijde, hlavně nedělat scény…

jo a mám podobnou zkušenost, kolegyně mého muže se rozváděla a své bolavé srdéčko si vylévala u něho…nelezla nám teda až do bytu - to bych jí vynesla v zubech :P, ale i tak to nebylo zrovna příjemný období, ale neřešila sem to, jelikož svýmu muži věřim, navíc on sám mi spoustu věcí říkal a sám jí měl plný zuby :lol: vpodstatě pomohlo až když si našla novýho chlapa, pak sme jí byli na svatbě a mom.je znova rozvedená a na své výlevy si našla stejně postiženou kamarádku…opravdu jsou teda dvojka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
3.9.13 21:29

K tomu přátelství mezi mužem a ženou jedno trefné video :) http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
3.9.13 21:45
@BáraLeštinská píše:
K tomu přátelství mezi mužem a ženou jedno trefné video :) http://www.youtube.com/watch?…

Prd velebnosti, pokud mezi nejlepším přítelem mezi mužem a ženou není fyzická přitažlivost tak může být experiment tatam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí