Můj partner se přede mnou stydí!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5635
4.9.13 16:46
@Virginian píše:
To je divny. Na mne zena spis zehra at si zavru dvere a necouram po baraku nahatej a ze do ty venkovni sprchy za barakem je videt ze silnice.Tak ji rikam ze na silnici je tutove zacpa kdyz se jdu sprchovat protoze se kazdej(a) chce podivat na staryho fotra ve sprse :mrgreen:

Ja cetla, at necuras po baraku :-D.Jsem si rikala, ze to bych take nadavala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
4.9.13 16:51
@anonym-čr píše:
Nikdo to nedělal jsem myslela, že není zvyklý se o sexu bavit, že to nikdy nedělal tak nevidí důvod proč by to měl dělat, celý problém jsem s ním nekolikrát už řešila, komplex nemá mít z čeho, je to pořádný chlap a nemá se za co stydět… opravdu mě to trápí ptž je mi 24 a sex díky tomu máme 1× za 2-3 týdny, jednou nemá chuť, potom práce, potom večerní pracovní schůzka, potom je unavený, pak přijde domů pozdě a já už spím, no hrůůůza…

No tak ještě že tak, už jsem se lekla. No ale i ta frekvence teda nic moc. :think: A měl to tak i s předchozím a partnerkama? Asi je víc stydlivý a navíc není moc nárůživý, to je tedy blbá kombinace. Nevím co poradit, snad tě jen můžu utěšit, že s manželem jsem 15 let a za tu dobu se nám oběma nekolikrát chutě změnily, jednu dobu jsem měla větší chutě já, jednu dobu on, pak zas naopak… Takže se mu to může taky změnit :roll:

Příspěvek upraven 04.09.13 v 16:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.13 16:53

@IvaX
U nej je to hlavne praci, má toho hodne, podnika a práci si nosí i domů, takže o nějaké chuti potom nezle mluvit :( drive jsem to tolik nevnimala, byla jsem zamilovana, ruzove bryle, a neuvedomovala jsem si vahu toho problemu, ale posledni dobou jsem z toho už hodne otravena… nemluve o tom ze pracuji skoro s muzkym kolektivem a doba stravena v praci je pro me ocistec :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
4.9.13 17:00

Tak to je blbý, když je strhlej z práce, to pak ta nálada na sex chybí. To by chtělo nějakou dovču :think: Přes léto jste nikde nebyli, kde by měl klid od práce. Jestli jo, tak byla změna nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
4.9.13 17:25

@anonym-čr lepsi to nebude, spis horsi a rady typu, neboj predelas ho, jsou nesmysly, bud se s tim smiris a nebo budes muset hledat jineho partnera, pro me by to byl velky problem, spokojenost v sexu je u me zasadni, se stydlivosti se da postupne neco delat, ale pokud, jak pises sex nic moc a jeste mala frekvence :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.13 17:40

Ahoj, asi to bude vážně tou výchovou… nebo to může mít prostě v sobě… můj manžel je pravý opak, ten zas kolikrát puberťácky přiběhne a „mává“ mi s ním, no kolikrát by mě šlak trefil :D :mrgreen: ale chci říct, že třeba může mít mindrák o kterém ani nevíš… já jsem vždycky měla problémy se před partnerem svléknout, vždycky jsem trpěla pocitem, že nemám tak hezkou postavu na to, abych se před ním promenádovala nahatá, nebo jen v prádle… tlustá jsem nikdy nebyla, jen prostě to podvědomí… manžel mě teda trošku naučil se nestydět, ale teď po porodu je to bída ti řeknu, stydím se snad i sama před sebou, popraskalo mi břicho a jsem z toho nešťastná… takže třeba má manžel v sobě nějaký blok, podvědomí, problém a prostě se před tebou nahatý promenovat nechce, nebo se alespoň snaží co nejméně… já mám bohužel to samé :roll: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Nepř.muvie
4.9.13 18:02

Skoro jako bys mluvila o tom mím :lol: svlíknout se předemnou nemá problém ale to ostatní sedí! Nezmeníš ho, prostě takový bude.

• Citovat
  • Upravit
Virginian
4.9.13 18:33
@sara1000 píše:
Ja cetla, at necuras po baraku :-D.Jsem si rikala, ze to bych take nadavala :-)

To az s vekem :)

• Citovat
  • Upravit
5635
4.9.13 20:16
@Virginian píše:
To az s vekem :)

Smutne, ale asi i na to dojde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
4.9.13 20:29

Nojo, jeden z nasich psu uz nevi kdy trousi a tak ji musime pravidelne vyhanet na zahradu; jeste moc zdrava na uspani, ale uz dost stara na tyhlety problemy.

• Citovat
  • Upravit
5635
4.9.13 20:50
@Virginian píše:
Nojo, jeden z nasich psu uz nevi kdy trousi a tak ji musime pravidelne vyhanet na zahradu; jeste moc zdrava na uspani, ale uz dost stara na tyhlety problemy.

Mne o tom povidej.Nase fenecka byla dva roky na plenach. Maminka ji prebalovala, jak male miminko do pampersek :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.13 08:12
@kaštánek píše:
Třeba mu to jen dýl trvá, než si na to zvykne, se před někým ukazovat nahý. Nebo se za svoje tělo stydí.. Může v tom být jakýkoliv komplex. Já osobně bych zase dala nevím co za takového přítele. Ten můj je až moc exibicionistický a otevřený, že mi to kolikrát není příjemné. A mluvili jste spolu o tom?

mluvili, nekolikrat. nechape proc by se mi mel ukazovat, on ma pocit ze bych ho hrozne okukovala, pritom ja se prave spis ohlizim kdyz vidim jaky divadlo s tim prevlikanim dela, kdyby se normalne svlekl a choval se prirozene tak to nevbuzuje tolik pozornosti. hledala jsem na netu podobny problem ale vsechny clanky me vyjely spis ze tenhle problem maji zeny, ze se stydi pred partnerem, nic o chlapech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.13 08:21
@Nepř.muvie píše:
Skoro jako bys mluvila o tom mím :lol: svlíknout se předemnou nemá problém ale to ostatní sedí! Nezmeníš ho, prostě takový bude.

tak to jsem hnedka klidnejsi :| ale taky mam ten pocit, ze nekdo to v sobe proste nema, ale je to fakt slozita situace, ja bych jinak partnera nemenila, je hodny, doma pomuze, mame spoustu kamaradu a spolecensky zivot, je vtipny takze doma mame i velikou srandu, ale ten sex a vsechno co s tim souvisi, nekdy si i rikam ze je to spis jako muj nejlepsi kamarad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí