Jsem těhotná?

18.10.06 14:09

Jsem těhotná?

Dobrý den,
asi půl roku neberu antikoncepci. Každou menstruaci sem trpěla předmenstruačním syndromem, ale menstruaci sem měla krákou(asi 3dny). Poslední menstruaci sem vůbec nečekala, protože sem neměla žádné bolesti. Trvala asi 2 dny a byla slabší. Je to asi 2týdny. Tento týden je mi špatně od žaludku (nezvracím), jako by se mi obracel, točí mě hlava a sem unavená…občas mě tlačí podbříšek. Večer před usnutím mě pálí žáha(poslední jídlo mám v 6) a dnes u oběda mi strašně vadily všecky pachy jídla. Myslíte, že je možné, že bych mohla být těhotná? Nebo je to nějaká podzimní viróza? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
84
18.10.06 14:17

… no klidne to je možné , pokud jsi vždy mivala slabou a nepravidelnou menstruaci… tak zkus TT nebo pak dr.Hodně štěstí,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
18.10.06 14:18

Mozne to je…Ja taky menstuovala v tehu…ale uz by ti asi mel vyjit pozitivni test…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.06 14:50

No já fakt nevím, sice miminko už půl roku plánujem, ale nějak se mi to nezdá…zítra ráno udělám test a uvidíme :wink: na jednu stanu bych strašně chtěla, ale nechci si dělat naděje :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
18.10.06 16:22

Ahojky,
určitě zkus testík, může se stát, že v prvních třech měsících se objevuje i MS, takže nemusíš vědět, že jsi těhu. Tvé příznaky tak vypadají, tak udělej ten testík, jistě by měl být pozitivní!!!!

A nezapomeň napsat! Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.06 08:39

Tak sem si dneska ráno udělala test a čárečka tam byla jen jedna :cry: mám si za dva dny udělat další nebo se na to mám vykašlat…je to už docela dlouho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
19.10.06 08:56

Ahoj Sluničko,
nebuď smutná. To že ti nevyšel testík ještě nic neznamená. Mě u Péťi nevyšel až do jedenáctého týdne a teď už je to kluk jak buk :D
A kdyby to náhodou nevyšlo, tak příští měsíc......
Moc držím palečky a určitě si testík za dva dny zopákni, pokud nedostaneš MS.
 Alča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.06 09:26

moc dík…je mi to líto, ale co se dá dělat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
19.10.06 14:01

Taky držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.06 17:50

Ahojky holky, překulil se nám měsíc a já sem o5 tu…ale mám jiný problém…už 2 dny čekám že „TO“ dostanu a pořád nic(mám to jinak pravidelné na hodinu) :oops: …ještě před týdnem sem brala čípky na nějaký poševní zánět, tak je možné, že zpoždění mají za vinu čípky nebo ten zánět? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
6.11.06 19:34

Sluníčko - to zpoždění může být určitě tím, léčba může MS posunout. Zkus ještě počkat a pokud do týdne nepřijde, tak zajdi k Dr.

Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
6.11.06 21:49

Můžu být těhotná 25DC když cyklus mám 28DC......??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
7.11.06 08:18

Mamamila - jestli jsi těhotná, tak to zjistíš, až nedorazí MS. Pokud máš tušení, že jo. Tak kup test, který jde dělat už v den očekávané MS (citlivost 25 jednotek) a zkus to. Teď to ještě těžko poznáš, příznaky MS jsou podobné jako těhu. Vydrž 3 dny a testuj, přeji ti, aby se na testu objevily //!

Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
7.11.06 11:29

Já jsem asi spatně formulovala dotaz????Můžu otěhotnět 25DC když mám cyklus 28DC???V pátek jsem nepoužili ochranu a to jsem byla 25DC dnes mám dostat MS. Příjde mi to divný otěhotnět tak brzo k další MS, manža ovšem tvrdí že jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
7.11.06 15:12

Mamila - vím, že se to stává, ale spíše si myslím, že je to málo pravděpodobné. Také jsou i případy, kdy holky otěhotněli hned po MS. Tvůj manžel má tušení nebo proč je si jistý, že jsi těhu? Aspoň vás nečeká dlouhé čekání, za pár dnů budete vědět, jak na tom jste. Pokud by jsi otěhotněla až na konci cyklu, ještě by ti i test ukazoval jen jednu / a HCG by bylo asi nízké, tak pokud k tomu dojde, tak se nelekni, že je něco v nepořádku.

jsem teda zvědavá, jak to dopadne :)

Pa Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí