Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky bych moc ráda pogratulovala
k pozitivnímu testíku (vlastně více testíkům) a myslím, že je vše jasné..až půjdeš na ultrazvuk, tak tě určitě čeká mooc pěkný obrázek..
To se divím,že ti dělali ultrazvuk hned..To mě se sestra zeptala,kdy jsem měla poslední měsíčky a pak mě objednala až na 9.4. s tím,že se ultrazvuk dělá,až když je to aspoň 6 týdnů,aby tam byla vidět srdeční činnost.Ale držím palečky,ať to vše dobře dopadne a ať jste oba v pořádku… ![]()
Ahoj holky, zdravím vás. Potřebovala bych poradit. Měla jsem dostat menstruaci 15. prosince a pořád nic. Bolí mě v podbřišku, teplotu jsem si měřila a mám 36,8…jsem nějak unavená, náladová. Ani nemám chuť k jídlu. Myslíte, že bych mohla být těhu nebo něco jiného? Děkuji za odpovědí
Jinak jsme nováček, možná jsem na špatné stránce. potřebuji poradit a jsem z toho v rozpacích.
edit admin 30.12.2012 - Caps Lock
@betulinka123 a co zkusit test? Ten asi bude nejpřesnější než naše dohady ![]()
JA SE BOJIM ZE BUDU SKLAMANA S TESTU, ZE TAM NIC NEBUDE, A CHTELA JSEM SLYSET VASE NAZORY
@betulinka123 udělej test, zpoždění máš dlouho takže test bude už jasný ![]()
No ja se k tomu testu nak nemuzu dohrabat, mam strach ze tam nic nebude, ale dneska mne boli pod briskem celej den skoro jeto takovej ten pocit jako kdyby mneli prit ms a porad nic. a jsem naka nafoukla