Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zdravim všechny potřebovala bych vědět už 14 dní mám zpoždění ms a když sem si dělala mamatesty 4 tak mi všechny vyšli pozitivně hned druhý den sem šla ke svému gynekologovy a on mě vyšetřil a řekl že na ultrazvuku nejde nic vidět ale že tomu vše nasvěčuje a pozval mě až na 4 květen.a já mám ted strach jestli miminko čekám moc bysme miminko chtěly.
Ahojky.
No určitě jestli máš 14 dní zpoždění, tak je to brzo na ultrazvuku vidět mimouška. Já jsem byla u gynekologa až měsíc po vynechání první MS. A to mi řekla dr., že to je tak 5. týden. Pak stejně musí člověk čekat na další UTZ než bude vidět srdíčko, takže být tebou se vůbec nestrachuju a jen v klidu si užívám začátku těhulkovství. Musíš dát prckovi čas ať se tam pořádně uhnízdí a zahnízdí. Na příští kontrole určitě už uvidí dr. bít srdíčko a bude všechno v pořádku. Jen na sebe dávej pozor.
Moc gratuluju k těhulkovství. ![]()
Je to blbé, ale asi nezbude nic jiného než počkat
Jestli dr. říkal, že tomu vše nasvědčuje, tak bych mu věřila, jen je to možná ještě moc brzy, tak nejde nic vidět a je prostě třeba chvilku počkat, než se něco objeví…
děkuji moc všichni mi taky říkají že když vyjdou 4 testy pozitivne tak že je to jasný…
Jo, to je fakt, já byla u dr. poprvé v 7. týdnu a na utz byl jenom černý flek - ani fotku mi nechtěl dát, že prý to nestojí za to ![]()
ja myslim ze muzeme jen gratulovat a popřat at pekne rostete… je to jasne
Ahoj, když jsem čekala dvojčata, tak se mi na ultrazvuku objevili až 7 tt. Dřiv ani tuk. Takže gratuluji i já ![]()
i já se přidávám k řadě gratulantů
O pár týdnů později Ti pogratuluje i dr., ale až na UTZV něco uvidí. Hlavně na sebe dávej pozor a dostatečně odpočívej a nepřepínej se
Ahojky Smile, moc gratuluji. Pozitivni testik znamena urcite tehu a pokud jdes na dalsi prohlidku az za mesic, tak bych rekla, ze se muzes tesit, ze ti tou dobou uz rovnou vystavi tehu prukazku ![]()
Koukala jsem, ze jsi psala jednu zpravicku do naseho tema „Tak cekame mini“ . Urcite se pripoj, je nas tam uz docea hodne a probirame tam vsechny prohlidky, testy, nevolnosti, rostouci brisko apod. ![]()
holciny sem moc rada co mi pisete moc vam dekuji ste zlaticka
![]()