Jsem těhotná, ale příznaky zmizely

Anonymní
3.10.20 18:03

Jsem těhotná, ale příznaky zmizely

Dobrý večer,
Jsem v 6. týdnu těhotenství a tento týden na sobě pozoruji, že nemám žádné příznaky. Ze začátku mě trochu bolela prsa a pálila žáha. Teď jakoby vše přestalo… K Dr. na kontrolu jdu až příští týden.

Nemáte některá zkušenost, že vám příznaky ustaly a i přesto bylo miminko v pořádku? Celkem se strachuji i o zamlklé těhotenství

Děkuji, Martina

Ještě musím dodat, že v podbříšku mě občas píchne a bolí jako při MS

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
371
3.10.20 18:11

Ahojky já jsem také v 6 týdnu.. A taky to tak občas mám ze mi nic není.. U doktora jsem byla teď ve středu.. A vše je v pořádku a miminko je tam kde má být..
Já tě úplně chápu.. Taky se pořád všeho bojím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
3.10.20 18:14

Ahoj ja jsem v 5 tt a tady mě příznaky vymizely tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.10.20 18:20

@Monka00 ahojky no je pravda že mě semtam pobolívá v pravém podbřišku a semtam mě tam i lehce pichne a často se mi motá hlava..
Ale žádné chutě.. Žádné ranní nevolnosti.. Žádné zvracení.
Zatím nic takového nemám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
3.10.20 18:27
@Majka6802 píše:
@Monka00 ahojky no je pravda že mě semtam pobolívá v pravém podbřišku a semtam mě tam i lehce pichne a často se mi motá hlava..
Ale žádné chutě.. Žádné ranní nevolnosti.. Žádné zvracení.
Zatím nic takového nemám ;)

to nemusí mít každá, já jsem nic z toho neměla

v klidu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.10.20 18:29

@bublinek ano já to vím.. A nebo se to taky může dostavit až později :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
3.10.20 18:30

Ano, zničehonic přestala únava a bolest žaludku. Tak to vydrželo až do třetího trimestru a pak to udeřilo s plnou parádou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
3.10.20 18:39

Mně začaly příznaky u druhého dítěte až kolem 10.tt,do té doby vůbec nic. U prvního mě bolela jen prsa a to v období jako před MS. A lítají mi tu 2 zdravé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.10.20 18:43

Holky ještě se vás zeptám.. Doufám že mě za to neukamenujete :D
Když jste byli těhotné, pracovali jste? Já jsem Teda teprve v 6 týdnu a je pravda že zatím mi je dobře ale mám hrozný strach z koronaviru.. Tak přemýšlím jestli by nebylo lepší jít na nemocenskou.. Což bych byla nerada.. Chtěla bych ještě pracovat :zed: ale mám opravdu strach z toho co bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
3.10.20 18:47

@Majka6802 ja mam v planu jit na PN od listopadu což budu v 9tt. Pracuji jako vseobecna sestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.10.20 18:50

@Monka00 já bych chtěla pracovat dál.. Práce mě baví.. A raději bych chodila do práce než abych kynula doma.. Ale mám opravdu strach.. I paní z práce mi říkala že mám jít na nemocenskou.. Že nemám riskovat :think:
Já Teda pracuji jako operátorka u lisů.. Ale teď už mám lehčí práci :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
3.10.20 19:17

Ahoj, ja jsem 6+6 a taky me vymizely priznaky (bolel me jen podbrisek a prsa, unava, zacpa a z hladu nevolno, ale bez zvraceni). Ted me zustala v podstate jen ta unava a zacpa… Na 1. UTZ jdu pristi tyden, tak doufam, ze bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.10.20 19:41

Příznaky nic neznamenají.. Chceš raději to, co já, že od 6 tt do 22 tt jsem problila dny i noci a myslela jsme, ze to nepřežiju? Přestaň se pozorovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
3.10.20 20:18

Já do 7tt neměla žádné příznaky pak přišli nevolnosti a od cca 12tt pár týdnů jsem se zase cítila dost netěhotně než začalo růst bříško a začali pohyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.20 20:32

Mne priznaky vymizely a pak jsem zjistila ve 13tt, ze miminko nežije. Zeptne si uvědomuji, ze to bylo 2 tydny zpet a presne v ten datum se mimi přestalo vyvíjet. Ja jsem typ, že mi je fakt hrozně blbe. Nafouklá, pocit na zvracení cely den, zvracení rano, nekdy vecer. Pripadam si jak pri chripce. Boli me cele telo, zvysena teplota. Pokud mi to zmizí, jsem bud v druhem trimestru, kdy se to zlepsi, nebo to dopadlo spatne. Ja osobne bych pri vymizeni priznaku driv nez ve 13tt sla k lekari. Ale jak vidis viz. výše, ne všichni to tak mají. Drzim palce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky