Jsem těhotná i při menstruaci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
162
25.5.11 11:37

zdravím,tak jsem si dělala ten test,ráno byl tam vidět jasný duch,ale bylo to už asi víc,jak 5min.nejsem si jistá,neměla jsem hodinky…druhý jsem si dělala o něco později,a nic tam není…tak to zkusím zítra ráno…tak se uvidí…a vemu si hodinky…ale to motání hlavy a i jsem taková nadmutá..to mám pořád,a to už nekrvácím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
25.5.11 20:27

tak si udelej jeste zitra a pak si stejne i kdyz se ti druha carka objevi pozdeji radsi zavolej k doktorovi..oni ti udelaj krevni testy a bude jasno..drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
27.5.11 12:42

tak je mi to nějáky divný…k doktorce určitě příští týden zajdu…ale nevím nevím…dělala jsem si další test, ten pak vyšel negativní, ani ten duch na něm už nebyl…jeden test se nepovedl.byl nějáký špatný, tak nevím,zda jim můžu vubec věřit…sice vyšel negativní, ale mě je pořád stejně…motá se mi hlava, závratě až mdlo, včera,,když jsem ležela u televize, začali mě strašně bolet prsa…i dnes je mám občas citlivá…mám v nich takové tlaky..mám takový silně bílý výtok..ale nevím,jak má vypadat ten,když jste těhotná…já už si to ani nepamatuju…dnes mě bolí nebo ani nevím co dělá pipka…a hlava dnes taky bolí…tak mi teda řekněte…co to se mnou je, měla jsem menzes, test byl negativní..asi ale je mi pořád stejně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
27.5.11 12:55

Ahoj,
motat hlava se ti muze klidne z tlaku, nemusi to mit nic spolecneho s tehotenstvim. Ostatni priznaky si muzes paradne vsugerovat, obvzlast, kdyz se tak sledujes.
Ja kdyz ted otehotnela, tak jsem nemela ZADNY priznak..proste NIC, az po cca 14 dnech me zacala bolet prsa.

Pokud neveris testum, skoc si nechat nabrat krev, to budes mit jistotu.
Hodne stesti.
 j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
27.5.11 13:02

to jo, ale to motání hlavy, mám od té doby, co jsme s manželem.....takže to vsugerovaný určitě nemám, navíc piju 4kávy za den, takže to od tlaku být nemůže určitě…njn, uvidíme příští týden…navíc, jsem to už vypustila z hlavy, když mi přišla menstruace, ale pořád ty potíže mám…tak se nechám překvapit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
27.5.11 20:51

tak to vypust z hlavy..radsi se setri..jako treba se zvedanim tezkych veci a pristi tyden si zajdi na kreva bude smit jasno..pak dej vedet jak jsi dopadla ju??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.3.14 10:10

dotaz

Dotaz

Ahojky holčinky, mám takový problém, potřebovala bych poradit, začalo to asi před třemi měsíci, dostala jsem menzes o týden dříve, měla jen dva dny a nic, bylo mi špatně, motala se i hlava, cpala jsem se jak neuvázaná, jsem si už říkala, že jsem snad těhotná, ale menstruace přišla znovu a zase o týden dříve, zase dva dny trvala, jen hodně tmavá krev, skoro až do černa a pár malilinkatých kousků černých sraženinek, když jsem ale pak jaksi seděla doma včečer, vždy kolem deváte hodiny mi začalo jako by brnění pod pupíkem, tzv. šimrání motýlích křídel, začaly mne ale bolet kyčle, pak kost nad zadkem, ted už mě bolí i spodek a je mi na zvraceni, ted vecer uz to neni šimrání, ale takové bolestivé dloubnutí v břiše večer vždy na jiném místě, jenže menzes jsem ted mela zase o tri dny driv, ale měla jsem to jen tři dny, prvni den slaboučké, druhý den silné opet hodne tmave, treti den uz zase slaboučké, ted me boli neskutecne zada a kyčle znovu, jeste bych chtela dodat, že jsem pribrala asi dvacet kilo, jelikoz jsem se nevazila, tak jsem to zjistila az ted pred dvema dny, kdyz jsem houpla na vahu, z jidla to asi nemam, jsem porad v pohybu a cpu se jen salátama, nemám ani na nic moc chut, jsem uplne zmatena, uz jsem si myslela ze to rozlustim u doktora, jenze cela rodina lehla s rotavirem, takze ted cekam na pristi tyden az pujdu na gyndu, asi jsem blazen, ale to ze mam furt menses me jaksi mate, tim ze mam hodne silnejsi brisni stenu, tak pokud jsou to pohyby asi nejsou az tak moc vyrazne:( nema nekdo nejakou púodobnou zkusenost? vubec nevim co se deje:(((omlouvam se za anonym:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.4.14 11:47

Ahoj, pročítala jsem tuto a podobné diskuze a sama prožívám něco podobného. Zajímá mě, jestli má někdo podobnou zkušenost. V den očekávané MS jsem začala slabounce špinit, trvalo to dva dny, pak den nic - jen slipová vložka a čtvrtý den znovu špinění (nahnědlé), to trvá třetí den, ale MS jak jsem na ni zvyklá nikde. Testovala jsem se ten čtvrtý den od očekávané MS, negativní. Tento měsíc plánuji prevenci u lékaře, spíše řeším, zda se ještě testovat, jestli může být šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
26.12.14 22:24

Od vcerejska mam v brise takove pocity, ze citim, ze tam mam miminko, ktere se hybe. Akorat, ze menstruaci mam kazdy mesic pravidelne. Manzel rika, ze si to jen vsugerovavam, ale ja takove pohyby citila, kdyz jsem cekala pred tim dve deti (obe se narodily a jsou zdrave). Do lekarny se ted jen tak nedostanu, a k dr. uz vubec. Je mozne byt tehotna 5mesicu a menstruovat a nevedet o tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
26.12.14 22:27

Nejsou to plyny? Já od té doby, co jsem byla těhotná, tak mám někdy pocit, že mě někde něco kopne :mrgreen: Ale jinak přesně k tvé otázce- ano, možné to je. Můžeš být těhotná tak dlouho a mít i menstruaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30476
26.12.14 22:30

@martula78 Tak jestli nejsi stokilový mastodont, lehni si na záda a úplně povol břicho. Pokud bys byla pět měsíců těhotná, musela bys viditelně vystouplou dělohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
26.12.14 22:31

Noo, to prave jsem stokilovy mastodont…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
26.12.14 22:36

Občas taky cítím na 100% pohyby, tehu nejsem. Občas je to ale fakt presvedcive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
26.12.14 22:42

Je to dva roky co jsem po druhem porodu, od te doby jsem takove pohyby necitila, az vcera, poprve. Fakt je ten, ze se nijak nechranime, takze pripadna moznost otehotneni tu je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
26.12.14 23:28
@martula78 píše:
Od vcerejska mam v brise takove pocity, ze citim, ze tam mam miminko, ktere se hybe. Akorat, ze menstruaci mam kazdy mesic pravidelne. Manzel rika, ze si to jen vsugerovavam, ale ja takove pohyby citila, kdyz jsem cekala pred tim dve deti (obe se narodily a jsou zdrave). Do lekarny se ted jen tak nedostanu, a k dr. uz vubec. Je mozne byt tehotna 5mesicu a menstruovat a nevedet o tom?

ano je to možné, měla jsem známou, po 5 měs, menses jí řekli, že je v 5 měsíci. jiná známá měla menses celé těhotenství, to ale bylo už rizikové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí