Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,mám takový problém,6.5.jsem měla pohlavní styk,bylo to v době mé ovulace dle menstruační kalkulačky.od té doby jsem měla asi příznaky těhotenství…brnění nohou,motání hlavy takové mdloby,pocit hladu..co nikdy nemívám ani před menstruací..jenže mi menstruace přišla 19.večer a měla přijít až 21.ale je to jiná,než mívám,taková světle červená-jasná a pořád se mi motá hlava a brní nohy a mám mdloby,mám také ráno divno v ústech.setkala jste se už s tím nějáká?mohu být těhotná?i přes menstruaci,test si určitě udělám po skončení… ![]()
Ahojky, já jsem na tom stejně…jen menzes jsem měla dostat 19. (26 dnů cyklus) a přišla až dnes ráno…a dnes večer už končí…bazální telplota sice klesla z 37,2, ale drží se na 37…tak čekám, co bude…zítra testnu
njn,ale já mám menzes takový normální,akorát mě zaráží barva krve,ze začátku jasně červená,a že přišla dříve,jinak mám po 28..tak taky nevím,mohu si test udělat tak dva dny po skončení?
Je to možné, tchýně měla MS až do 4.měs.těhotenství.I když to není časté, stává se to.
tak zkus testnout v den očekávané menzes…to už bylo, ne?…třeba bude pozitivní…nechci strašit, ale vzhledem k tomu, že se taky snažím o mimi, jsem si tu pročítala diskuze menstruace v těhotenství a psaly, že je to dost obvyklé a né tak neobvyklé, jak se to dřív tvrdilo…no, a někdy je to bohužel i prvotní potrat, kdy vajíčko bylo oplodněno, ale tělo ho z nějakého důvodu nepřijalo, tak odešlo:-( tak snad obě budeme ten první případ a za čas se nám ukážou dvě čárky na testech ![]()
no snad jo,uvidíme,menstruaci mám ještě teď,ale měla být 21.test si mohu udělat třeba dva dny po skončení?
chci připomenout,jedno mimi už doma mám,ale to jsem menzes neměla a ani příznaky,že bych těhotná být mohla.takže je to něco jiného…
zkus testnout klidne i zitra..a nemela jsi vecer pred tim nez jsi dostala MS sex? ja to mela totiz uplne stejny…takze asi byt tebou tak zkusim testnout klidne zitra..
ahoj,ne neměla, jen to, co píšu.
a ty si to měla s tím sexem?
a to jsi těhotná byla?a to si můžu zkusit, i když to ještě mám..při prvním jsem netestovala, takže nejsem tak něják v obraze,víš
no ja jsem to mela tak ze jsem mela sex a tu noc jsem to dostala..ale mela jsem to silny a 5 dni jako vzdy a kdyz mi to skoncilo tak jsem sla za tri dny hrat bowling a vecer jsme meli zase sex s manzelem a druhy den vecer jsem zacla krvacet znovu, tak jsem si udelal test a byl pozitivni..tak jsem hned jela do nemocnice ale druhy den mi rekli ze se to neudrzelo..ale pry tim bowlingem to nebylo..ale kdo vi…ale napr moje babicka mela menstruaci do 4. mesice..a treba to muze byt i zahnizdovani u tebe..no a nebo jsi si jen priznaky vsugerovala..to se mi taky stalo dva mesice po sobe ze uz jsem fakt myslela ze tehotna jsem a nic..a ten mesic co jsem otehotnela jsem zadny priznaky nemela..to uz dopadlo dobre a v srpnu rodim:)
jé,TAK to gratuluju,ale vsugerovaný je mít nemůžu,neboť se mi ta hlava pořád motá,a mdloby mám taky,když si čupnu a vstanu..nebo když vstanu od počítače atd.tak si myslím,že to v mé hlavě není.no uvidíme,udělám se test a pak se uvidí…
tak to jo to je potom jina..to motani hlavy je takovej nevsugerovatelnej priznak asi..tak si udelej zitra test a uvidis:)) dej pak vedet..jsem zvedava:)
jj,udělám,snad to výjde,ale nevím,no…po celou dobu jsem taková nadmutá,někdy křeče…tak uvidíme…